janag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπάρχει σχολή οδηγών σε αυτήν τη διεύθυνση. Μένω δίπλα και είναι το printville εκεί χρόνια τώρα. Η διεύθυνση είναι Έβρου 4 και Μιλτιάδου 6. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και η δοκιμή θα σας πείσει. Άλλωστε αν δεν ισχύουν οι όροι της προσφοράς τότε τα χρήματα επιστρέφονται... Do not worry!!
darksoho33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εβρου 4 ειναι σχολη οδηγων οτι στοιχημα θελεις. τωρα μιλτιαδου 6 δεν κοιταξα
janag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Στην Μιλτιάδου 6 είναι το κατάστημα. Πήρα τηλ. και το παρήγγειλα. Την επόμενη Παρασκευή θα πάω να το πάρω. Θα σας πω εντυπώσεις.
darksoho33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εβρου 4 ειναι σχολη οδηγων οτι στοιχημα θελεις. τωρα μιλτιαδου 6 δεν κοιταξα ουτε εγω που πηγα
stageof Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αμα το δεις σφύρα μου. Το κινητό είναι κινέζικο για αυτό γράφει 2 μπαταρίες. Ο τύπος είναι απάτη και δεν υπάρχει τέτοια εταιρεία στην Ελλάδα. Προσοχή μάγκες
janag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλά κράτα μικρό καλάθι και μην εκτίθεσαι....Ήδη η εταιρία έχει απαντήσει σε αγοραστή που ρώτησε: 1. Το Galaxy S III είναι ελληνικό ή από κάποια άλλη χώρα;2. Οι συσκευές είναι Branded (έχουν τροποποιημένο firmware κάποιας εταιρίας κινητής τηλεφωνίας) ή είναι stock Samsung;3. Οι συσκευές είναι ολοκαίνουργες και σφραγισμένες ή είναι refurbished / επιστροφές; Απάντηση 1.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ. Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΤΙΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΔΩΡΕΑΝ.2.ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟ SAMSUNG ΚΑΙ ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ.3.ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΕΣ,ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ.
stageof Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το μόνο που αφήνω σαν ενδεχόμενο είναι κ αυτός να έχει πέσει θύμα απάτης. Φίλε ξέχνα του δεν παίζουν τέτοιες τιμές πουθενά στξν Ευρώπη. Δεν υπάρχει τέτοια εταιρία που γράφει κ η διεύθυνση είναι μαϊμού. Τα ίδια έχουνε ξαναγίνει στο παρελθόν με άλλους αντίστοιχους ταχα μου μαγαζατορες
giannis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 εγώ ρώτησα την εταιρία για την προέλευση του κινητου και μου είπαν οτι δεν είναι κινέζικο. Το σκεύτομαι να πάρω ένα....
frankp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Όσοι αγοράσετε κουπόνι έχετε δυο βδομάδες περιθώριο να το ξανασκεφτειτε... Sent from my iPad using Insomnia
frankp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 <p>γιατι 2 εβδομαδες?</p> Γιατί σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, μπορείς μέσα σε 14 μέρες από την ενεργοποίηση της, να ζητήσεις την ακύρωση του κουπονιού που αγόρασες και να σου επιστραφούν τα χρήματα. Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App
arxaggelos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ήδη η εταιρία έχει απαντήσει σε αγοραστή που ρώτησε Καλά, και η Μαίρη απαντούσε μέχρι που (μάλλον) την έκανε για Μπαχάμες μεριά με τα $$ από την κουπονο-προσφορά της τηλεόρασης και της φωτογραφικής μηχανής. Δεν την ξέρω την επιχείρηση, δεν έχω τίποτε μαζί της, απλά just saying. Ένα email δεν λέει απολύτως τίποτε, λίγο προσοχή με τα 500άρικά σας. Προσωπικά θα ενδιαφερόμουν για ένα Note 2 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δεί απολύτως τίποτε ούτε στο site του κουπονιού ούτε στο παρόν νήμα που να με πείθει ότι όλα είναι ΟΚ. Χωρίς να λέω ότι δεν είναι, αναφέρομαι στην προσωπική μου εντύπωση.
Sotosgl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ρε καλα λεω εγω Sleeping Agents του Insomnia..6 χρονια υπνος not bad! Σχολη οδηγων επιβεβαιωνω και εγω. Τωρα αν υπαρχει το καταστημα και Μεσογειων 125 και Μαραθωνος 559 ειναι αλλο θεμα.
janag Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δείτε το χάρτη στο deal και μην παραπληροφορείτε τον κόσμο...Πείτε κάτι εύστοχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις