janag Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Τέλεια...μήπως ανήκε στην Ομάδα αυτών που χαιρετούν με το χέρι ψηλά? Έγινε, μπορείτε να ξεκινήσετε ποστάροντας μόνο emoticons αγαπητέ. Τέλεια...μήπως ανήκετε στην Ομάδα αυτών που χαιρετούν με το χέρι ψηλά?
magdalhnh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αγαπητέ κύριε (Senior Member) από Θεσσαλονική, σας ξέρω και από χθες και μιλάτε λες και είμαστε φιλαράκια χρόνια? Πείτε μου το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνο σας, (ή σας αρέσει να το παίζετεv V for vendetta), να σας πω αφού σας "κόφτει" τόσο πολύ αν και πότε έχω κάνει post στο συγκεκριμένο site που σας δίνει το δικαίωμα να μετράτε τα post μου ανά θεματική κατηγορία. Αλλά δε φταίτε εσείς...κάποιος άλλος φταίει γι' αυτό. Αγαπητέ V σε φιλώ σταυρωτά...μιας και με έκανες "κολλητάρι" σου τόσο γρήγορα. Υ.Γ Φαντάζομαι πως ήσουν ένας από τους αγοραστές αλλά ντρέπεσαι και να το ξεστομίσεις στον εαυτό σου!! Όταν ένα μέλος με ελάχιστα post, γράφει σε ένα θέμα, που η απατεωνιά μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά και σε κάθε μήνυμα του, παροτρύνει τον κόσμο να κάνει αυτή την αγορά, δεν μπορώ παρά να είμαι καχύποπτη απέναντι του. Ειδικά όταν μετά την πάροδο των ημερών, δεν επέστρεψε στο θέμα για να ενημερώσει, αν το πήρε ή όχι. Κυρία είμαι, όχι κύριος . Και όχι, δεν είμαι ένας από τους αγοραστές. Αν ενδιαφερόμουν να κάνω αυτή την παραγγελία, θα είχα ήδη συμμετάσχει στο thread και αν είχα πέσει θύμα απάτης, δεν θα ντρεπόμουν να το πω. 5
janag Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όταν ένα μέλος με ελάχιστα post, γράφει σε ένα θέμα, που η απατεωνιά μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά και σε κάθε μήνυμα του, παροτρύνει τον κόσμο να κάνει αυτή την αγορά, δεν μπορώ παρά να είμαι καχύποπτη απέναντι του. Ειδικά όταν μετά την πάροδο των ημερών, δεν επέστρεψε στο θέμα για να ενημερώσει, αν το πήρε ή όχι. Κυρία είμαι, όχι κύριος . Και όχι, δεν είμαι ένας από τους αγοραστές. Αν ενδιαφερόμουν να κάνω αυτή την παραγγελία, θα είχα ήδη συμμετάσχει στο thread και αν είχα πέσει θύμα απάτης, δεν θα ντρεπόμουν να το πω. Φυσικά αγαπητή μου, πόσο μάλλον εγώ!!! Δε θα ντρεπόμουν καθόλου!!
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Όταν ένα μέλος με ελάχιστα post, γράφει σε ένα θέμα, που η απατεωνιά μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά και σε κάθε μήνυμα του, παροτρύνει τον κόσμο να κάνει αυτή την αγορά, δεν μπορώ παρά να είμαι καχύποπτη απέναντι του. Ειδικά όταν μετά την πάροδο των ημερών, δεν επέστρεψε στο θέμα για να ενημερώσει, αν το πήρε ή όχι. Κυρία είμαι, όχι κύριος . Και όχι, δεν είμαι ένας από τους αγοραστές. Αν ενδιαφερόμουν να κάνω αυτή την παραγγελία, θα είχα ήδη συμμετάσχει στο thread και αν είχα πέσει θύμα απάτης, δεν θα ντρεπόμουν να το πω. Δε θα μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα. Με κάλυψες απόλυτα. Το θέμα βρωμάει από χιλιόμετρα.
magdalhnh Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Φυσικά αγαπητή μου, πόσο μάλλον εγώ!!! Δε θα ντρεπόμουν καθόλου!! Η διαφορά μας αγαπητέ είναι, στο ότι εσείς μετά από εκείνα τα post, είχατε την υποχρέωση να μπείτε και να ξαναγράψετε, είτε το πηρατε είτε όχι.
Sotosgl Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Αγαπητε Κυριε Sleeping Agent Troll Janag,ανοιξε νεο account και προτεινε μας "αξιοπιστες προσφορες" απο εκεινο,γιατι αυτο το εκαψες. 5
janag Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Η διαφορά μας αγαπητέ είναι, στο ότι εσείς μετά από εκείνα τα post, είχατε την υποχρέωση να μπείτε και να ξαναγράψετε, είτε το πηρατε είτε όχι. Την υποχρέωση??? Από που και ως που? Έχετε παρεξηγήσει μάλλον κάποια πράγματα. Μπαίνουμε και γράφουμε όταν και όποτε εμείς το θέλουμε. Όπως εσεις καλή ώρα!!! Αγαπητε Κυριε Sleeping Agent Troll Janag,ανοιξε νεο account και προτεινε μας "αξιοπιστες προσφορες" απο εκεινο,γιατι αυτο το εκαψες. Έχετε καεί στο WOW και είπατε να γράψετε κάτι με τη χρήση πληκτρολογίου?
Sotosgl Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Κατω απο την γεφυρα λεμε... Εδω δουλευες τον κοσμο για την διευθυνση,στα αλλα παραμυθια θα κολλαγες; Και που εισαι μπηκα στο θεμα γιατι ειχα την υποχρεωση προς τα αλλα ατομα να τα ενημερωσω οτι ελεγες μπουρδες για την διευθυνση μη την πατησει κανενας ευκολοπιστος. Τι εγινε εριστικη κοπελια;Τελειωσαν τα επιχειρηματα και το ριξαμε στα παιχνιδακια WoW κλπ; Ή σε κυνηγανε απατεωνα μετα την τελευταια σου κομπινα και ζοριζεσαι;
Razor7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 μήπως ανήκε στην Ομάδα αυτών που χαιρετούν με το χέρι ψηλά? Ανήκω στην ομάδα αυτών που χαιρετούν με τα χέρια χαμηλά ,αγαπητέ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Καποιες φορες ειναι καλυτερα να μενει κατι παρα να διαγραφεται... Κλειδωνει αφου δεν εχει λογο υπαρξης. Ολοι μπορουν να βγαλουν τα συμπερασματα τους. 7
ΒικυM Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μιας και ψαχνατε για τα «θυματα».. παρουσιαζομαι το πρωτο! Ο τυπος αργησε να δωσει τα κινητα γιαυτο δεν ειχατε απαντηση από κανεναν νωριτερα. Πηρα το S3 για να αντικαταστησω το σπασμενο μου Nexus S. Εκανα μονο ένα επιφανειακο ψαξιμο πριν την αγορα. Από την στιγμη που υπαρχει πραγματικη εταιρεια κάπου πισω από ολο αυτό (η onegraphics υπηρχε όχι η Rodama) και στην αποδειξη είχε πραγματικο αφμ σκεφτηκα πως καποιος θα πρεπει να εινα πολύ θρασυς για να πουλαει μαιμουδες! Και στην τελικη θα ειχα κατι να κυνηγησω. Λοιπον ως προς την συσκευη τωρα: ηταν σε κουτι της Samsung σφραγισμενο και ολοιδιο με τα αυθεντικα, Το ιμει που εγραφε πανω στο κουτι, στο πισω μερος της συσκευης αλλα και μεσα αφου το ανοιξεις (about phone) έβγαινε νομιμο μολις το ελεγξα. Συμφωνα με τους περισσοτερους αφου το ιμει βγηκε οκ ειμαι ενταξει.. σωστα? ΛΑΘΟΣ!! Ειχα στα χερια μου έναν συμπαθητικο κλωνο μονοπυρηνο στο 1Ghz. Αρχικα το καταλαβα από την αναλυση, μετα το Kies δεν συνδεοταν και nfc απλα δεν υπηρχε. Ετρεξα benchmark που με εβγαλε στα 2500 (από 5000) και μετα ένα app για CPU authentication που φυσικα εβγαλε FAKE!! Κιαν αναρωτιεστε για το σωστο ιμει..? Με ένα απλο hard reset εμφανιστηκε το πραγματικο ιμει της συσκευης!! Εν τελει πό το κουπονι μου επεστρεψαν αμεσως τα χρηματα μολις τους ειδοποιησα γα την απατη. Ο τυπος αφου καταφερα να τον βρω ορκιζοταν ότι δεν ειχε ιδεα και πως δεν τα εφερε εκεινος. Φυσικα μου επεστρεψε και τα υπολοιπα χρηματα. Τα συμπερασματα δικα σας.. Εμενα παντως δε με επεισε… 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις