saya Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 To θεμα ειναι οτι η εκτροφη αλογου κοστιζει πολυ. Αρα συμφερει να εκτρεφεις αλογο για να το δωσεις για κρεας οπως μια αγελαδιτσα;Μηπως ηταν αρρωστα αλογα απο ιπποδρομους;
Adon1s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 To κρέας απο άλογο δεν προέρχεται απο μονάδες που εκτρέφουν άλογα αποκλειστικά για το κρέας , όπως πχ των χοιρινών ή τον μόσχων . Στην πλειοψηφία τους , πρόκειται για ζώα συνήθως μιας Χ ηλικίας ή με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφού πεθ'ανουν , αντι να πάνε για αποτέφρωση ή ταφή , πηγαίνουν στα ιταλικά σφαγεία . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που υγιέστατα ζώα στην Ηγουμενίτσα τα σαπακιάζουν μέχρι αηδίας για να δηλωθουν ως "ετοιμοθάνατα" και ετσι να φευγουν πιο ευκολα στην Ιταλία .
Plug Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οπως γραφω παραπανω, αυτα εαν ηρθανε, ητανε μοσχαρισιος κιμας αναμιγμενος με καποια (μαλλον) μικρο ποσοτητα κρεας αλογου. Δεν ηταν κρεας αλογου καθεαυτου. Επισης θα ηθελα πχ να παρω καμια μπριζολα να ψησω ας πουμε, και οχι κατεργασμενο κιμα. Τελος, τα κεφτεδακια των IKEA αποσυρθηκαν. πάντως,μια φορά που έφαγα,στη προπόνηση καλπαζα!! 1
noob Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 πάντως,μια φορά που έφαγα,στη προπόνηση καλπαζα!! αφού άμα φας ντοπέ άλογο γίνεσαι ντόπερμαν δεν το ξες?
pavlinara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Έχω 300 έτοιμους με αντικειμενικά κριτήρια (σπίτια, αυτοκίνητα, πισίνες κλπ.) Aν επιτραπεί η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος θα πρέπει να αρχίσουν από τους φυλακισμένους; τώρα πρόσεξα ότι το πρώτο μου μήνυμα σβήστηκε, ενώ κάτι άλλες κοτσάνες έμειναν ως είχαν οπότε το σταματώ εδώ άκρη δεν θα βγάλουμε
Plug Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγω αντιπροτείνω να ξεκινήσουμε απο τους χαζούς,κρύψου! Aν επιτραπεί η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος θα πρέπει να αρχίσουν από τους φυλακισμένους; τώρα πρόσεξα ότι το πρώτο μου μήνυμα σβήστηκε, ενώ κάτι άλλες κοτσάνες έμειναν ως είχαν οπότε το σταματώ εδώ άκρη δεν θα βγάλουμε
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 To κρέας απο άλογο δεν προέρχεται απο μονάδες που εκτρέφουν άλογα αποκλειστικά για το κρέας , όπως πχ των χοιρινών ή τον μόσχων . Στην πλειοψηφία τους , πρόκειται για ζώα συνήθως μιας Χ ηλικίας ή με σοβαρό πρόβλημα υγείας που αφού πεθ'ανουν , αντι να πάνε για αποτέφρωση ή ταφή , πηγαίνουν στα ιταλικά σφαγεία . Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που υγιέστατα ζώα στην Ηγουμενίτσα τα σαπακιάζουν μέχρι αηδίας για να δηλωθουν ως "ετοιμοθάνατα" και ετσι να φευγουν πιο ευκολα στην Ιταλία . Αυτο το γνωρίζεις με σίγουρια ή το εικαζεις; Και έτσι να ναι τέτοιο έγκλημα δεν το χουν πάρει γραμμή οι τοπικές αρχές;
nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Και όταν το ψήνουμε θα τραγουδάμε ''ψητό μου πόνυ,ψητό μου πόνυ μες στα κάρβουνααα.τα πόνυ δεν τρώγονται υπάρχουν κάποιοι άγραφοι νόμοι που οφείλει ο καθένας να ακολουθεί. Αν δεν συμμορφωθεί θα βρεθούν άλλοι τρόποι για να γίνει. ''Έβλεπε άλλος κανείς ''μικρό μου πόνυ''? εγω
vk13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ναι το κρέας αλόγου μας πείραξε τώρα.... Ταυτόχρονα βέβαια τρώμε με το κιλό δύο από τα πιο βρωμερά ζώα που υπάρχουν: το χοιρινό και το κοτόπουλo. Τα μεν πρώτα κυλιούνται ολημερίς στις λάσπες και στα σκατά (άγνωστου επίσης προέλευσης και σύστασης τα σουβλάκια που χλαπακιάζουμε με τα πιτόγυρα) οι δε κότες τρώνε από χόρτα μέχρι κατσαρίδες και ποντίκια... Χώρια ότι τα ποτίζουν στα φυράματα και στις αντιβιώσεις. Γενικά όλα τα ζώα που προορίζονται για κατανάλωση... Πραγματικά το άλογο με απασχολεί ελάχιστα σε σχέση με τα υπόλοιπα... Τέσπα... Τώρα για το που θα βρεις φαντάζομαι αν ψάξεις αρκετά θα βρεις, ειδικά προς βόρεια ελλάδα ίσως είναι πιο εύκολο... Στο Βασιλόπουλο παλιά αυτό που είναι στην εθνική οδό στη Κηφισιά θυμάμαι είχε πολύ πράγμα από διάφορα δυσεύρετα είδη... Αβγά από ορτίκια, γάλα καρύδας, κρέας από κροκόδειλο κτλπ Μάκρο αν και πάω συχνά δεν θυμάμαι να έχω εντοπίσει κάτι από άλογο, βασικά ούτε και από κροκόδειλο αν και έχει μπόλικο πράγμα (από κονσέρβα ειδικά) και εκεί...
gatokoritso Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 http://www.tanea.gr/news/greece/article/5006750/anixneythhke-dna-alogoy-se-allantika-sth-thessalonikh/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα