Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω λεω δεν τρωνε τους ανθρωπους καλυτερα τοσους πολλους μ@λ@κ3ς εχουμε..

και 1000 λιγοτεροι δεν εγινε τπτ. που τρωνε τα ζωα.

Xαχα.

Ενταξει , μην κολλαμε σε στερεοτυπα.Ας πανει μερικοι στις ταβερνες να ζητανε μια αλογισια και ενα σκυλο στην σουβλα αν θελουν.. :-)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άγριος γάιδαρος και κουτάβι (σκύλος), είναι εκλεκτά έδεσματα από την προ Κλασσική Περίοδο στην Ελλάδα. 

Μάλιστα το δεύτερο το προτείνει ο Ιπποκράτης, για όσους πάσχουν από το στομάχι τους. 

Eχω φαει σκυλο στο Βιετναμ τιγκα σε πικαντικη σαλτσα και μπαχαρικα  μια χαρα ηταν, και κροκοδειλο  Καμποτζης εξαιρετικο ,οπως και φιδια ,εντομα  deep fried,γενικα εχω την ταση να δοκιμαζω καινουριες και ιδιαιτερες γευσεις για τα δυτικα προτυπα,φυσικα τα περισσοτερα δεν μου αρεσαν .Αρα τι να κλασει το αλογο ,εδεσμα απο τα λιγα ...

Δημοσ.

Δύσκολο να βρεθεί σούβλα να αντέχει 400 + κιλά

Mπορουν να σουβλισουν πονυ.Ανοικτο μυαλο να υπαρχει και περιπετειωδης διαθεση για ανακαλυψη νεων γευσεων ...

• Like 1
Δημοσ.

Mπορουν να σουβλισουν πονυ.

Και όταν το ψήνουμε θα τραγουδάμε ''ψητό μου πόνυ,ψητό μου πόνυ μες στα κάρβουνααα..''Έβλεπε άλλος κανείς ''μικρό μου πόνυ''?  :ph34r:

• Like 3
Δημοσ.

Και όταν το ψήνουμε θα τραγουδάμε ''ψητό μου πόνυ,ψητό μου πόνυ μες στα κάρβουνααα..''Έβλεπε άλλος κανείς ''μικρό μου πόνυ'':ph34r:

O toxovolos std!

• Like 1
Δημοσ.

Τι προβλημα εχετε με το κρεας αλογου που αν το φαγατε δεν πηρατε χαμπαρι οτι ηταν αλογο?

Εκτος απο το false advertising που ειναι το μονο πραγμα που μπορει να ενοχλει καποιον.

Δημοσ.

εγω λεω δεν τρωνε τους ανθρωπους καλυτερα τοσους πολλους μ@λ@κ3ς εχουμε..

και 1000 λιγοτεροι δεν εγινε τπτ. που τρωνε τα ζωα.

ναι αλλά το θέμα είναι με ποια κριτήρια θα πάνε κάποιοι για σφαγή και άλλοι όχι;

Δημοσ.

ναι αλλά το θέμα είναι με ποια κριτήρια θα πάνε κάποιοι για σφαγή και άλλοι όχι;

Έχω 300 έτοιμους με αντικειμενικά κριτήρια (σπίτια, αυτοκίνητα, πισίνες κλπ.)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...