sofia_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 εχω το nexus 4..με android 4.2.2 , προσπαθω να μπω σε μια σελιδα και μου λεει οτι πρεπει να ενεργοποιηθει το JavaScript (αλλα το εχω τσεκαρισμενο...το εβγαλα το ξαναβαλα αλλα τιποτα) ....λιγη βοηθεια σ αυτο;;;
sofia_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 πιο ειναι το site? zoo.gr παιζω ενα παιχνιδι εκει αλλα θελει javascript για να ανοιξει κανονικα....(μα το εχω βαλει)!!!
sofia_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 με flash player δοκίμασες? το εχω εγκατεστημενο κι αυτο....εκτος αν εννοεις κατι αλλο... βασικα νομιζα οτι ειχα...πηγα να κατεβασω τωρα το adobe flash 11 αλλα δεν ειναι συμβατο λεει!!!!!!! και απ οτι βλεπω στο play store δεν εχει καποιο αλλο flash player να κατεβασω...
sofia_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 για κατέβασε από εδω το flash που ακριβως θα μπει;; σε κανα φακελο;;;
parasaser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 κατέβασε το απο το κινητό και κανε το εγκατάσταση. απο την status bar επέλεξε το σε φάκελο θα μπει στα downloads
sofia_01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 κατέβασε το απο το κινητό και κανε το εγκατάσταση. απο την status bar επέλεξε το σε φάκελο θα μπει στα downloads τιποτε δεν γινεται.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα