Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλον προκαταληψη ξερεις με τις πιο ''gaming'' Nvidia κτλπ

AMD Radeon HD 7950, Ταχύτητα Επεξεργαστή: 900 MHz Μνήμη: 3 GB GDDR5, Ταχύτητα Μνήμης: 5000 MHz Αναπαραγωγή: 3D, Interface: PCI Express 3.0, Μέγιστη Ανάλυση: 2560x1600 pixels, DVI: 1, HDMI: 1

και η αλλη ειναι 

Nvidia GeForce GTX 660 Ti, Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1019 MHz Μνήμη: 2 GBGDDR5, Ταχύτητα Μνήμης: 6008 MHzΑναπαραγωγή: 3D, Interface: PCI Express 3.0, Μέγιστη Ανάλυση: 2560x1600 pixels, DVI: 2, HDMI: 1 

αφου θες να βαλεις τα specifications στη μεση ξεχασες ενα πολυ σημαντικο: τον διαυλο της μνημης

192-bit η GTX660Ti

384-bit η 7950

Μπορει μεν να παιζει μεγαλυτερο ρολο στις αναλυσεις οπως ειπε ηδη ο XMorsX, αλλα και στα βαρια textures μονο προβαδισμα ειναι και στα ιδια χρηματα γιατι να το σκεφτεις; Επειδη αποδιδουν καλυτερα οι drivers της Nvidia στο BF3; Ανα πασα στιγμη αυτο μπορει να γυρισει τουμπα οποτε μην κολλας στην κατασκευαστρια..

Αποφασισε αν ψαχνεις για την καλυτερη καρτα στα χρηματα σου ή αυτη που θα σου φαινεται ως η καλυτερη χωρις απαραιτητα να ειναι. Μετα οτι και να αγορασεις θα σε καλυψει εξισου και ειναι και οι 2 στην τελικη καλες.

Αν και εγω στην θεση σου θα προτιμησω την 7870 ΧΤ για τον ΠΟΛΥ καλο λογο αποδοσης/τιμης και ετσι θα κανεις και οικονομια που ειναι το βασικοτερο σε αυτα τα πραγματα πιστευω (αξιζουν 5-10 frames 50 και 100 ευρω πανω; ρητορικη ειναι..)

EDIT: Ειχα συνηθισει να συμφωνω με τον Millenium και μου ξεφυγε, ο XMorsX το ειπε αυτο για την αναλυση

• Like 1
Δημοσ.

Στα 210-230€ η tahiti-le είναι με διαφορά το καλύτερο vfm. Στα 250€ θα λέγε η GTX660ti αλλά με την τιμή που 'χει εδώ 1000 φορές να πας σε HD7950 που είναι και πιο future-proof. HD7970/GTX670 δεν νομίζω οτί αξίζουν τα 100+ € παραπάνω. Και αυτή Tahiti-Le δεν είναι ;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...