Italos 1976 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Λογικη τιμη για τα σημερινα δεδομενα .Ελπιζω οι έλεγχοι μετα για καποιο χρονικο διαστημα να είναι δωρεαν. οσες φορές και εάν πήγα μετα την επέμβαση σε διαστημα 6μηνών, περίπου 5-6 φορές, δεν μου πήρε χρήματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 οσες φορές και εάν πήγα μετα την επέμβαση σε διαστημα 6μηνών, περίπου 5-6 φορές, δεν μου πήρε χρήματα. Ετσι κανουν σχεδόν ολοι .Μου εκανε εντυπωση ότι εκοβε δωρεαν αποδειξη .
terry308 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχετε ιδέα πόσο περίπου βγαίνει η επέμβαση καταρράκτη; Αν αποφασίσουμε να παμε 2 άτομα (ενα για καταρράκτη και ένα για μυωπικο αστιγματισμο) λογικά θα έχουμε και καλύτερη τιμή, σωστά; Υπάρχει καλύτερη περίοδος για την επέμβαση; Καλοκαίρι - χειμώνα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Έχετε ιδέα πόσο περίπου βγαίνει η επέμβαση καταρράκτη; Αν αποφασίσουμε να παμε 2 άτομα (ενα για καταρράκτη και ένα για μυωπικο αστιγματισμο) λογικά θα έχουμε και καλύτερη τιμή, σωστά; Υπάρχει καλύτερη περίοδος για την επέμβαση; Καλοκαίρι - χειμώνα; Εχω κανει και παο τις δυο στα 40 καταρακτη και στα 50 laser και ο καταρακτης ειναι πιο ακριβος γιατι μπαινει μεσα ενδοφακος αλλα σιγουρα εχου αλλαξει οι τιμες απο τοτε 1
dionisis1925 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω αν έχει κάνει κάποιος/α την επέμβαση στον κύριο Γιώργο Ρουσόπουλο,αν θεωρηθεί σπαμ το μήνυμα μου ας απαντήσει μέσω πμ.Ευχαριστώ
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Επαναφέρω λίγο το θέμα,ξέρει κανείς τι κόστος έχουν τα κολλύρια ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι ακριβα...Καπου στα 20-30 ευρω να υπολογιζεις το πολυ γαι ολες τις ημερες .
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι για πόσο καιρό θα συνεχίσεις να βάζεις κολλυρια.. Εγώ για παράδειγμα έβαζα για περίπου 6 μήνες.. Εννοείται όχι με την ίδια συχνότητα που έβαζα στην αρχή. Αν υπολογίσεις 15-20-30 ευρώ το μπουκαλάκι αναλόγως τι κολλυρια σου πει ο οφθαλμιατρος, βγαίνει κάποιο κόστος..
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 6 μηνες ???????????????? Γιατι τοσο πολυ .Εγω εβαζα απο το ενα μπουκαλακι δυο εβδομαδες με προοδευτικη μειωση δοσης και απο το αλλο μονο μια εβδομαδα . Αν θυμαμαι καλα μου εφτασαν τα αρχικα μπουκαλακια .
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Κανόνισα να κάνω την επέμβαση 15/11 και μου έδωσε ο γιατρός ένα χαρτί με οδηγίες και έχει μια λίστα με 6 κολλύρια..για αυτό ρωτάω..πριν πάω να τα πάρω να προετοιμάσω ψυχολογικά την τσέπη μου
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Κανόνισα να κάνω την επέμβαση 15/11 και μου έδωσε ο γιατρός ένα χαρτί με οδηγίες και έχει μια λίστα με 6 κολλύρια..για αυτό ρωτάω..πριν πάω να τα πάρω να προετοιμάσω ψυχολογικά την τσέπη μου Καλη επιτυχια ...Δεν ξερω γιατι τοσα πολλα αλλα μπορεις να ρωτησειςτον φαρμακοποιο σου . Μην σε απασχολει το κοστος για μια τετιια μεγαλη αποφαση .Δεν ειναι σημαντικο . Τεχνητα δακρυα συστηνουν για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα . Κοστος επεμβσης ? Δεν θα μετανοιωσει παντως οσο κι αν ειναι .
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Καλη επιτυχια ...Δεν ξερω γιατι τοσα πολλα αλλα μπορεις να ρωτησειςτον φαρμακοποιο σου . Μην σε απασχολει το κοστος για μια τετιια μεγαλη αποφαση .Δεν ειναι σημαντικο . Τεχνητα δακρυα συστηνουν για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα . Κοστος επεμβσης ? Δεν θα μετανοιωσει παντως οσο κι αν ειναι . Αυτά μου είπε να τα έχω μαζί μου την ημέρα της επέμβασης τέλος πάντων θα δείξει..κόστος επέμβασης 1000 ευρώ στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser . Σίγουρα δεν θα το μετανιώσω , μου πήρε μήνες μέχρι να το πάρω απόφαση. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Με συγχωρείς Γιάννη έχει περάσει λίγος Καιρός και δεν θυμόμουν καλά.. Πιο πολύ σε τεχνητά δάκρυα αναφερόμουν που ειναιαρκετα φθηνότερα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αυτά μου είπε να τα έχω μαζί μου την ημέρα της επέμβασης τέλος πάντων θα δείξει..κόστος επέμβασης 1000 ευρώ στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser . Σίγουρα δεν θα το μετανιώσω , μου πήρε μήνες μέχρι να το πάρω απόφαση. Παρα πολυ καλη τιμη !!! Προφανως και για τα δυο ματια .Σωστα ? Lasik ή prk ?Ποσο ετων εισαι ?Εγω την εκανα στα 50 πριν 8 χρονια και η κορη μου στα 18 πριν 11 χρονια . Με συγχωρείς Γιάννη έχει περάσει λίγος Καιρός και δεν θυμόμουν καλά.. Πιο πολύ σε τεχνητά δάκρυα αναφερόμουν που ειναιαρκετα φθηνότερα. Ναι τα τεχνητα δακρυα λενε για αρκετο καιρο αλλα εγω καπου στον ενα μηνα μονο εβαλα και η κορη μου μια εβδομαδα .
GeorgeHellas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπορεί να το είχα και ψυχολογικό να βάζω χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις