gamsgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, gia_nnis είπε Καλημερα! Η smile ειναι πιο επεμβατικη για τον γιατρο! αλλο πως φαινεται οπτικα.. Το μηχανημα που κανει το femto ειναι για smile.Δεν ειναι δηλαδη το ιδιο που κανει την lasik! Επειδη κοβεται το φακιδιο με μεγαλη ακριβεια.. πρεπει ο ασθενης να ειναι οσο το δυνατον πιο ηρεμος-σταθερος.. Μπορει ο γιατρος να επαναλαβει αλλα απο ενα σημειο και μετα αν δεν κοπει σωστα για καλυτερα διαθλαστικα αποτελεσματα το μετατρεπει σε lasik..! Στην smile δεν ειναι μονο το μικρο κοψιμο(side cut) αλλα και μικροτερο βαθος(cap cut) γι αυτο υπαρχει και βιομηχανικη σταθεροτητα του κερατοειδους κατι που δεν υπαρχει με την lasik! O γιατρος στην smile απαιτειται να ειναι χειρουργος κερατοειδους..! Αυτος που θα κανει smile πρεπει να ψαχτει για καλο γιατρο..!!! Καλημέρα.Κατά την γνώμη μου με τα μάτια δεν παίζουμε καλύτερα όποιος θέλει να κάνει κάποια επέμβαση με τα μάτια να βρει έναν καλό οφθαλμίατρο για να μην έχει μετά προβλήματα. Όσον αφορά το ότι πρέπει να μείνει ήρεμος ο ασθενής φυσικά και ισχύει αλλά από πριν συνήθως του δίνουν ένα χάπι για το άγχος και συνέχεια του μιλάνε και του εξηγούν την διαδικασία για να μην φοβάται, αν νιώσει άσχημα ο ασθενής μπορεί να ενημερώσει το οφθαλμίατρο και να σταματήσει η διαδικασία για κάποια λεπτά (δεν μπορεί να γίνει όμως σε όλες τις διαδικασίες) , τώρα αν τύχει να κουνηθεί πάρα πολύ και να μην γίνει αντιληπτό άμεσα από τα αισθητήρια ελέγχου των κινήσεων του laser ναι θα την μετατρέψει σε lasik αλλά μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από gamsgr
Ioanna1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Καλημερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω αν ο προεγχειριτικος ελεγχος ειναι επωδυνος Εχω απο τεταρτη δημοτικου μυωπια και τωρα ειμαι 30 οι βαθμοι μου ειναι 6,25 και 5,75 και σκεφτομαι εδω και 2 μηνες να παω για το laser. Αγχωνομαι παρα πολυ αλλα δεν μπορω τα τελευταια ενα με δυο χρονια να βαλω φακους γιατι εχω αναπτυξει ξηροφθαλμια και τσουζουν πολυ τα ματια μου, επισης οταν παω να τους βγαλω εχουν καπως βεντουζωσει και δεν αφαιρουντε ευκολα. Διαβαζω το forum και προσπαθω να παρω κουραγιο για να παω γιατι εχω κουραστει με τα γυαλια παρα πολυ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ioanna1 είπε Καλημερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω αν ο προεγχειριτικος ελεγχος ειναι επωδυνος Εχω απο τεταρτη δημοτικου μυωπια και τωρα ειμαι 30 οι βαθμοι μου ειναι 6,25 και 5,75 και σκεφτομαι εδω και 2 μηνες να παω για το laser. Αγχωνομαι παρα πολυ αλλα δεν μπορω τα τελευταια ενα με δυο χρονια να βαλω φακους γιατι εχω αναπτυξει ξηροφθαλμια και τσουζουν πολυ τα ματια μου, επισης οταν παω να τους βγαλω εχουν καπως βεντουζωσει και δεν αφαιρουντε ευκολα. Διαβαζω το forum και προσπαθω να παρω κουραγιο για να παω γιατι εχω κουραστει με τα γυαλια παρα πολυ. Ουτε στο ελαχιστο!!!Πιο λεπτομερης οφθαλμολογικη εξεταση λιγο πιο χρονοβορα από την συνηθισμενη είναι .Πως σου περασε τετοια ιδεα ? Ουτε η επεμβαση ποναει καθολου !!!Σταγονες σου βαζει ο γιατρος αναισθητικες . Βρες γιατρο εμπιστοσύνης και προχωρα. Οι βαθμοι σου αν δεν υπαρχει άλλο πρόβλημα μια χαρα είναι . Στα 30 σου αν και εισαι μικρη ακομα μιλα μαζι του για την πιθανοτητα να σου αφησει μικρη μυωπια στο ενα ματι να "σκαντζαρει"την πολυ πιθανη πρεσβυπια μετα τα 40-45 .Μπορεις να κανεις δοκιμη με φακους επαφης για το αποτελεσμα .Ετσι εκανα εγω στα 50 βεβαια και τωρα στα 61 μπορω και κοντα χωρις γυαλια . Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
gia_nnis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, gamsgr είπε Καλημέρα.Κατά την γνώμη μου με τα μάτια δεν παίζουμε καλύτερα όποιος θέλει να κάνει κάποια επέμβαση με τα μάτια να βρει έναν καλό οφθαλμίατρο για να μην έχει μετά προβλήματα. Ξερεις γιατρους εδω στην Αθηνα που να κανουν smile??? Στο διαδικτυο παιζει πολυ Θεσσαλονικη..
gia_nnis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Μπορεις να μου στειλεις σε πμ 31 λεπτά πριν, gamsgr είπε Φυσικά και ξέρω
gamsgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 https://www.laservision.gr/el/articles/smile-mia-elaxista-epemvatiki-diorthosi-tis-orasis-mono-me-femtosecond-laser
dionisis1925 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Ioanna1 είπε Καλημερα σας, Θα ηθελα να ρωτησω αν ο προεγχειριτικος ελεγχος ειναι επωδυνος Εχω απο τεταρτη δημοτικου μυωπια και τωρα ειμαι 30 οι βαθμοι μου ειναι 6,25 και 5,75 και σκεφτομαι εδω και 2 μηνες να παω για το laser. Αγχωνομαι παρα πολυ αλλα δεν μπορω τα τελευταια ενα με δυο χρονια να βαλω φακους γιατι εχω αναπτυξει ξηροφθαλμια και τσουζουν πολυ τα ματια μου, επισης οταν παω να τους βγαλω εχουν καπως βεντουζωσει και δεν αφαιρουντε ευκολα. Διαβαζω το forum και προσπαθω να παρω κουραγιο για να παω γιατι εχω κουραστει με τα γυαλια παρα πολυ. Κουραστικός είναι ο έλεγχος όχι επώδυνος , αλλάζεις το ένα μηχάνημα μετά το άλλο.
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Η επόμενη μέρα που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις χωρίς γυαλιά , αξίζει ένα εκατομμύριο φορές την ελάχιστη ταλαιπωρία που έχει όλη η διαδικασία . 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, liakjim είπε Η επόμενη μέρα που ξυπνάς, ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις χωρίς γυαλιά , αξίζει ένα εκατομμύριο φορές την ελάχιστη ταλαιπωρία που έχει όλη η διαδικασία . Συμφωνω απολυτα..Και για καποιο καιρο ψαχνεις τα γυαλια στο...κομοδινο.....
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Συμφωνω απολυτα..Και για καποιο καιρο ψαχνεις τα γυαλια στο...κομοδινο..... Εγώ έψαχνα τα γυαλιά να τα βγάλω το βράδυ πριν κοιμηθώ....😁😁 2
tikiele Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα είμαι 53 ετών και Χειρουργήθηκα στο ένα μάτι πριν 9 ημέρες καταρράκτη πάνω σε μυωπικό μάτι 7.50 βαθμών ο γιατρός μου άφησε 1.50 βαθμό Ειμαι σε αναμονή για δεύτερο χειρουργείο στο άλλο μου μάτι θα ήθελα να ρωτησω τα παρακάτω ακόμη δεν έχω καλή όραση 1. λαμπερη μεν αλλά θολή είναι φυσιολογικό; 2.ποσο χρόνο πρέπει να έχει το ένα χειρουργείο από το άλλο δεδομένου ότι φοράω φακο επαφής στο μάτι δεν χειρουργήθηκε ; 3. σε αυτό το μάτι θα μηδενίσει τη μυωπία μου είπε ο γιατρός δεν θα έχω ζαλάδες ; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από tikiele
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, tikiele είπε Καλησπερα είμαι 53 ετών και Χειρουργήθηκα στο ένα μάτι πριν 9 ημέρες καταρράκτη πάνω σε μυωπικό μάτι 7.50 βαθμών ο γιατρός μου άφησε 1.50 βαθμό Ειμαι σε αναμονή για δεύτερο χειρουργείο στο άλλο μου μάτι θα ήθελα να ρωτησω τα παρακάτω ακόμη δεν έχω καλή όραση 1. λαμπερη μεν αλλά θολή είναι φυσιολογικό; 2.ποσο χρόνο πρέπει να έχει το ένα χειρουργείο από το άλλο δεδομένου ότι φοράω φακο επαφής στο μάτι δεν χειρουργήθηκε ; 3. σε αυτό το μάτι θα μηδενίσει τη μυωπία μου είπε ο γιατρός δεν θα έχω ζαλάδες ; Εχω την εντυπωση οτι θα εισαι μια χαρα και για κοντα και για μακρυα αν σου μηδενισει την μυωπια στο αλλο ματι.Αν και στο αλλο εχεις 7,5 βαθμους υπαρχει προβλημα στην οραση .Εγω εκανα καταρακτη μολις στα 40+ αλλα τοτε δεν μειωναν τοσο την μυωπια .Σε 2-3 μηνες εκανα και στο αλλο και μετα απο ...10 χρονια lasik και στα δυο .Ειμαι 61 και ειμαι μια χαρα χωρις γυαλια. Φυσικα υπεθυνος για ολα αυτα ειναι ο γιατρος σου να στα εξηγησει .
tikiele Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Κάνατε καταρακτη και μετά πάλι χειρουργείο μυωπίας; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από tikiele 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, tikiele είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση Κάνατε καταρακτη και μετά πάλι χειρουργείο μυωπίας; Ακριβως με διαφορα ....μολις 10 χρονων !!! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις