lotusgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Αν σου εχει πει ο γιατρος εκ των προτερων οτι υπαρχει και αυτο το σεναριο τοτε ok γιατι εγω θα ειχα αγχωθει... Ο γιατρός μου είπε ότι αύριο θα μπορώ να πάω κανονικά στη δουλειά μου.. Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να πάω 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν συζητήστε την περίπτωση να σου αφήσεις λίγη για να αντιστάθμισει την πρεσβυωπία σε μερικά χρόνια; Θα τον ρωτήσω τι έκανε όταν ξαναπάω για να βγάλει τους φακους 1
gia_nnis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, lotusgr είπε Ο γιατρός μου είπε ότι αύριο θα μπορώ να πάω κανονικά στη δουλειά μου.. Αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να πάω Θα τον ρωτήσω τι έκανε όταν ξαναπάω για να βγάλει τους φακους Μου κανει εντυπωση γιατι οσοι κανουν αμεσως μετα βλεπουν πολυ καλυτερα σε σχεση με την μυωπια που ειχαν..!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μου κανει εντυπωση γιατι οσοι κανουν αμεσως μετα βλεπουν πολυ καλυτερα σε σχεση με την μυωπια που ειχαν..!!! Λογικό είναι. Κανένα γυαλί ή φακός δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα της διαθλαστικης.
gia_nnis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Λογικό είναι. Κανένα γυαλί ή φακός δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα της διαθλαστικης. Δηλαδη απο τους φακους βλεπει ετσι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Δηλαδη απο τους φακους βλεπει ετσι? Δεν σε καταλαβα...
gia_nnis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν σε καταλαβα... 4 ώρες πριν, lotusgr είπε Εξακολουθώ να βλέπω θολά, έτσι ακριβώς όπως πριν την επέμβαση όταν δεν φόρουσα τα γυαλιά. Ελπίζω την Τετάρτη που θα αφαιρέσω τους φακούς να έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Εγω ξερω και στην prk βλεπεις καλυτερα σε σχεση με πριν οχι το ιδιο Μιλαω για αμεσως μετα την επεμβαση!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Δεν δικαιολογειται να βλέπεις θολά αλλά ο γιατρός θα σου πει πιο υπεύθυνα.
beatshooter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα,δεν δυναμαι να διαβάσω όλες τις σελίδες γι'αυτό θα κάνω 2 ερωτήσεις: Είναι λογικό μετά από prk να βλέπεις θολά; Επανέρχεται η όραση σε ένα δύο μήνες μέσο όρο όπως λένε; Γνώμη για οφθαλμολογικό Αθηνών;(απέναντι απ' το Νίμιτς)
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, beatshooter είπε Καλησπέρα,δεν δυναμαι να διαβάσω όλες τις σελίδες γι'αυτό θα κάνω 2 ερωτήσεις: Είναι λογικό μετά από prk να βλέπεις θολά; Επανέρχεται η όραση σε ένα δύο μήνες μέσο όρο όπως λένε; Γνώμη για οφθαλμολογικό Αθηνών;(απέναντι απ' το Νίμιτς) Απο οτι εχω διαβασει (εγω εκανα lasik) θελει πιο πολυ χρονο η prk .Ο γιατρος τι λεει ? Εχεις κανει ή το σκεφτεσαι ?
giodrake Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα κι εγώ PRK πριν 3 βδομάδες. Κι εγώ έβλεπα θολά για κάποιες μέρες, είναι απολύτως φυσιολογικό μου είχε πει ο γιατρός. Μόλις σου αφαιρέσει τους φακούς μέρα με τη μερά θα είναι καλύτερα. Τώρα το πόσο γρήγορα θα αποκατασταθεί είναι διαφορετικό για κάθε μάτι. Έβλεπα κι εγώ θολά,τα γράμματα στην τηλεόραση "διπλά" και "φωτοστέφανα" τα φώτα και τα φανάρια.Σε μια βδομάδα θα είσαι απόλυτα λειτουργικός αλλά για επανέρθει 100% μπορεί να χρειαστεί περισσότερο καιρό. Εγώ πήγα να με δεί προχτές και έβλεπα 12/10 πιο καλά και από το φυσιολογικό και μου είπε ότι συμβαίνει αυτό μερικές φορές μετα το laser. Οπότε φίλε μου λίγο υπομονή ακόμα και ούτε πόνος ούτε δακρύα ούτε φωτοεθαισθησία ούτε γυαλιά και ξενοιάζεις μια για πάντα. Υ.Γ Για να γίνουν όλα αυτά τα κολλύρια στην με ευλάβεια. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από giodrake 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Φακους μετα την επεμβαση πριν 10 χρονια ειχα για μια μερα μονο μεχρι την πρωτη επισκεψη .Τωρα βλεπω ότι βαζουν για παραπανω μερες . Αν θυμαμαι καλα η κορη μου πριν 13 χρονια στον ιδιο γιατρο και οι δυο με lasik δεν εβαλε καθολου φακους. 1
DrNick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Η εμπειρία του @giodrake είναι περίπου αυτό που συμβαίνει συνήθως μετά το PRK. Θολά τις 1-3 πρώτες μέρες (δυσκολία στο διάβασμα, τηλεόραση, PC αν και αρκετοί το κάνουν). Λειτουργικός/η μόλις βγουν οι φακοί. Αρκετά καλή όραση στη βδομάδα (πολλές φορές 10/10 ή και καλύτερη) αλλά ποιοτικά όχι άριστη ακόμα. Στο μήνα πολύ καλά, αλλά ακόμα ίσως όχι το τελικό αποτέλεσμα. Μικροδιαφορές μπορεί να παρατηρεί ο ασθενής όλο τον πρώτο χρόνο! @Γιάννης Platano έτσι είναι με τη LASIK. Οι φακοί επαφής την πρώτη μέρα είναι προαιρετικοί και εξαρτάται από τις συνήθειες του γιατρού ή μικρολεπτομέρειες της επέμβασης για τον αν θα βάλουμε ή όχι. 1
lotusgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, DrNick είπε Η εμπειρία του @giodrake είναι περίπου αυτό που συμβαίνει συνήθως μετά το PRK. Θολά τις 1-3 πρώτες μέρες (δυσκολία στο διάβασμα, τηλεόραση, PC αν και αρκετοί το κάνουν). Λειτουργικός/η μόλις βγουν οι φακοί. Αρκετά καλή όραση στη βδομάδα (πολλές φορές 10/10 ή και καλύτερη) αλλά ποιοτικά όχι άριστη ακόμα. Στο μήνα πολύ καλά, αλλά ακόμα ίσως όχι το τελικό αποτέλεσμα. Μικροδιαφορές μπορεί να παρατηρεί ο ασθενής όλο τον πρώτο χρόνο! @Γιάννης Platano έτσι είναι με τη LASIK. Οι φακοί επαφής την πρώτη μέρα είναι προαιρετικοί και εξαρτάται από τις συνήθειες του γιατρού ή μικρολεπτομέρειες της επέμβασης για τον αν θα βάλουμε ή όχι. Αφαίρεσα τους φακούς προχθές και δυσκολεύομαι να δουλέψω στο pc. Να φανταστείτε βλέπω πιο καθαρά τα αντικείμενα που είναι σε μια μακρινή απόσταση πάρα πχ ένα ημερολόγιο που έχω μπροστά μου..
DrNick Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, lotusgr είπε Αφαίρεσα τους φακούς προχθές και δυσκολεύομαι να δουλέψω στο pc. Να φανταστείτε βλέπω πιο καθαρά τα αντικείμενα που είναι σε μια μακρινή απόσταση πάρα πχ ένα ημερολόγιο που έχω μπροστά μου.. Δεν μπορώ να ξέρω τις λεπτομέρειες της επέμβασης και την παρούσα κατάσταση. Τις πρώτες μέρες που έχει κλείσει το επιθήλιο, οι εξωτερικές ενοχλήσεις έχουν φύγει. Όμως το "φρέσκο" επιθήλιο δεν είναι ακόμα ομοιόμορφο (με το ίδιο πάχος κλπ) με αποτέλεσμα και το ίδιο αλλά και τα δάκρυα που αλλού απομακρύνονται και αλλού "λιμνάζουν" να δημιουργούν παραμορφώσεις στην εικόνα. Άρα είτε κάτι τέτοιο μπορεί να είναι υπεύθυνο, είτε κάτι που μπορεί να σου εξηγήσει ο ιατρός σου. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, DrNick είπε @Γιάννης Platano έτσι είναι με τη LASIK. Οι φακοί επαφής την πρώτη μέρα είναι προαιρετικοί και εξαρτάται από τις συνήθειες του γιατρού ή μικρολεπτομέρειες της επέμβασης για τον αν θα βάλουμε ή όχι. Αρα ..καλα θυμαμαι !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις