Rockavlon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εγω παντως μετα απο 4 χρονια περιπου βλεπω χειροτερα απ'οτι εβλεπα πριν την κανω ειδικα το βραδυ.Μονο μετα τον εκτο μηνα εως περιπου 1,5 χρονο μετα εβλεπα καλα.Ακομα κλαιω τα λεφτα που εδωσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Rockavlon είπε Εγω παντως μετα απο 4 χρονια περιπου βλεπω χειροτερα απ'οτι εβλεπα πριν την κανω ειδικα το βραδυ.Μονο μετα τον εκτο μηνα εως περιπου 1,5 χρονο μετα εβλεπα καλα.Ακομα κλαιω τα λεφτα που εδωσα. Τι εννοεις χειροτερα απο πριν την επεμβαση ?Ηλικια , βαθμούς ? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Rockavlon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Τι εννοεις χειροτερα απο πριν την επεμβαση ?Ηλικια , βαθμούς ? Ναι,ειδικά το βράδυ βλέπω πολύ χειρότερα σε σχέση με πριν,τη μέρα βλέπω περίπου όπως και πριν την επεμβαση,την έκανα στα στα 32 τώρα είμαι 36 1,75 είχα και στα δύο ματια.Περισυ που τη μέτρησα είχε πάει 1.25, τώρα λογικά θα έχει ανεβει πιο πολύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Rockavlon είπε Ναι,ειδικά το βράδυ βλέπω πολύ χειρότερα σε σχέση με πριν,τη μέρα βλέπω περίπου όπως και πριν την επεμβαση,την έκανα στα στα 32 τώρα είμαι 36 1,75 είχα και στα δύο ματια.Περισυ που τη μέτρησα είχε πάει 1.25, τώρα λογικά θα έχει ανεβει πιο πολύ. Ο γιατρος σου τι λεει ?Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο .
Edel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Rockavlon είπε Ναι,ειδικά το βράδυ βλέπω πολύ χειρότερα σε σχέση με πριν,τη μέρα βλέπω περίπου όπως και πριν την επεμβαση,την έκανα στα στα 32 τώρα είμαι 36 1,75 είχα και στα δύο ματια.Περισυ που τη μέτρησα είχε πάει 1.25, τώρα λογικά θα έχει ανεβει πιο πολύ. παίζει στα 32 να μην είχε σταθεροποιηθεί ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Από ότι ξερω αν δεν ηταν σταθερη για τουλάχιστον δυο χρονια μπορει αν και ακραιο στα 32 .Φυσικα μπορει να εχουν σημασια και αλλοι παραμετροι . Ο DrNick ας μας διαφωτισει.
Iamthagod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα! Εκανα χθες επεμβαση Lasik στη Θεσσαλονικη. Η επεμβαση βαρια να κρατησε 20λεπτο. Μετα την επεμβαση τι να λεω, μαρτυριο τις επομενες ωρες μεχρι να κοιμηθω, αλλα ξυπνησα γυρω στα μεσανυχτα και ολα ειχαν περασει! Η οξυτητα της ορασης μου δεν γνωριζω βεβαια πως ειναι λογικα θα τη δουνε σημερα που θα ξαναπαω! 2 κολλυρια και φυσικα δακρυα χρησιμοποιω, σημερα θα παω ξανα να με εξετασουν! Θα επανελθω! 2
Β.Λ. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Iamthagod είπε Καλημερα! Εκανα χθες επεμβαση Lasik στη Θεσσαλονικη. Η επεμβαση βαρια να κρατησε 20λεπτο. Μετα την επεμβαση τι να λεω, μαρτυριο τις επομενες ωρες μεχρι να κοιμηθω, αλλα ξυπνησα γυρω στα μεσανυχτα και ολα ειχαν περασει! Η οξυτητα της ορασης μου δεν γνωριζω βεβαια πως ειναι λογικα θα τη δουνε σημερα που θα ξαναπαω! 2 κολλυρια και φυσικα δακρυα χρησιμοποιω, σημερα θα παω ξανα να με εξετασουν! Θα επανελθω! Που την εκανες; εγω θα κανω την επομενη εβδομαδα στην θεσσαλονικη και εχω πολύ αγωνια και αγχος για τον αν θα πετυχει. περιμενω νεοτερα και λεπτομερειες
Iamthagod Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Β.Λ. είπε Που την εκανες; εγω θα κανω την επομενη εβδομαδα στην θεσσαλονικη και εχω πολύ αγωνια και αγχος για τον αν θα πετυχει. περιμενω νεοτερα και λεπτομερειες Στο διαθλασις
Β.Λ. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Iamthagod είπε Στο διαθλασις Και εγω εκει εκλεισα. Τι βαθμούς ειχες;
Β.Λ. Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κατά τη διαρκεια της επέμβασης πως ηταν; ένοιωσες καποια ενοχληση κλπ. Μετα την επεμβαση εβλεπες κατευθείαν; Με προβληματισες που ειπες ότι ηταν δυσκολα μετα γιατι εχω ακουσει πως η λασικ δεν ποναει. Ότι λεπτομερειες θα μπορουσες να μου πεις θα με βοηθουσε
DrNick Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 12:09 ΠΜ, jimis98 είπε σε τέτοιου είδους επέμβαση απαγορεύεται μετά η άρση βάρους? Δεν απαγορεύεται η άρση βάρους - υπάρχει όμως περιορισμός όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων τις πρώτες μέρες. Στις 4/2/2019 στις 1:11 ΠΜ, Β.Λ. είπε Καλησπέρα. Ειμαι 46 ετων και προσφατα εκανα προεγχειρητικο ελεγχο για λειζερ μυωπιας. Ο βαθμοι μου είναι Δ. 2,75 μυωπια και 1,50 αστιγματισμος και Α.Ο 3,50 μυωπια και 1,25 αστισματισμος. Θα κανω τη μεθοδο lasik και ο γιατρος μου ειπε πως θα μου αφησει 1 ή 1,25 μυωπιας στο ένα ματι λογω πρεσβωπιας. Θα ηθελα να ρωτησω τον DR NICK αλλα και οποιος εκανε κατι αντιστοιχο θα εΙμαι ευχαριστημενη από την οραση μου; θα ζαλίζομαι, θα εχει μεγαλη διαφορα το ένα ματι από το άλλο, θα μπερδευομαι και στην μακρινη αλλα και στην κοντινη μου οραση ; Επισης με αυτή την μυωπια που θα μου αφησει δεν θα χρειαστω ποτε γυαλια πρεσβιωπιας η απλως θα παραταθεί για λιγο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αν συγκεκριμένα "η Β.Λ. θα είναι ευχαριστημένη με την όρασή της". Η τεχνική monovision εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα και ευχαριστημένους ασθενείς εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο στη διαθλαστική χειρουργική - laser, αλλά και στις επεμβάσεις καταρράκτη, σε χρήστες φακών επαφής κ.α. Ειδικά αφού έχεις την ανησυχία, καλό θα ήταν να κάνεις μια δοκιμή του αποτελέσματος με φακούς επαφής όπως λέει και ο @Γιάννης Platano. Εξάλλου είναι απλό και δε χάνεις τίποτα.. 14 ώρες πριν, Rockavlon είπε Ναι,ειδικά το βράδυ βλέπω πολύ χειρότερα σε σχέση με πριν,τη μέρα βλέπω περίπου όπως και πριν την επεμβαση,την έκανα στα στα 32 τώρα είμαι 36 1,75 είχα και στα δύο ματια.Περισυ που τη μέτρησα είχε πάει 1.25, τώρα λογικά θα έχει ανεβει πιο πολύ. 6 ώρες πριν, Edel είπε παίζει στα 32 να μην είχε σταθεροποιηθεί ? Τίποτε δεν είναι αδύνατο στη φύση, πόσο μάλλον όταν παρεμβαίνει και ο άνθρωπος. Υπάρχουν φορές που βλέπουμε μεταβολές ακόμα κι σε αυτή την ηλικία, ή κάποιες φορές να πρωτοεμφανίζεται μυωπία σε τέτοιες ηλικίες. @Rockavlon χρειάζεται έλεγχος από το γιατρό που σε χειρούργησε, ίσως και να γίνει ξανά μέρος του προεγχειρητικού ελέγχου. 1
margaretkar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Ποιος γιατρός σε χειρούργησε ?
jimis98 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, DrNick είπε Δεν απαγορεύεται η άρση βάρους - υπάρχει όμως περιορισμός όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων τις πρώτες μέρες. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει αν συγκεκριμένα "η Β.Λ. θα είναι ευχαριστημένη με την όρασή της". Η τεχνική monovision εφαρμόζεται με πολύ καλά αποτελέσματα και ευχαριστημένους ασθενείς εδώ και πολλά χρόνια, όχι μόνο στη διαθλαστική χειρουργική - laser, αλλά και στις επεμβάσεις καταρράκτη, σε χρήστες φακών επαφής κ.α. Ειδικά αφού έχεις την ανησυχία, καλό θα ήταν να κάνεις μια δοκιμή του αποτελέσματος με φακούς επαφής όπως λέει και ο @Γιάννης Platano. Εξάλλου είναι απλό και δε χάνεις τίποτα.. Τίποτε δεν είναι αδύνατο στη φύση, πόσο μάλλον όταν παρεμβαίνει και ο άνθρωπος. Υπάρχουν φορές που βλέπουμε μεταβολές ακόμα κι σε αυτή την ηλικία, ή κάποιες φορές να πρωτοεμφανίζεται μυωπία σε τέτοιες ηλικίες. @Rockavlon χρειάζεται έλεγχος από το γιατρό που σε χειρούργησε, ίσως και να γίνει ξανά μέρος του προεγχειρητικού ελέγχου. σαν πόσες μέρες? επειδή για καταρράκτη δεν πρέπει να σκύβεις και να σηκώνεις βάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις