Asevastos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/1/2019 στις 11:40 ΠΜ, Edel είπε Και ως παθών, που έκανα την επέμβαση μέσα Μαίου επιβεβαιώνω ότι ο με ταλαιπώρησε ο ήλιος και η ζέστη στην αποκατάσταση. ΚΑλύτερα Χειμώνα παιδιά. 8 μήνες ακριβώς από την επέμβαση παιδιά, και πλέον δε νιώθω τίποτα. Σα να μη πείραξα ποτέ το μάτι. Life changing επέμβαση. Η καθημερινότητά μου είναι εντελώς διαφορετικός κόσμος σε σχέση πως ήμουν με τη μυωπία. Αν έχετε τη δυνατότητα κάντε τη. Δε θα μπορούσα να γυρίσω πίσως στους βρωμοφακούς, στο βάλε βγάλε, με τίποτα. Ανοίγω μάτια, πλένομαι και φεύγω. μια τελειότητα. Έκανες PRK ή LASIK; 🙂 Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από Asevastos
Edel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, Asevastos είπε Έκανες PRK ή LASIK; 🙂 Fempto lasik
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Edel είπε Fempto lasik Τι διαφορα εχει απο την απλη lasik ?
DrNick Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 11:40 ΠΜ, Edel είπε Και ως παθών, που έκανα την επέμβαση μέσα Μαίου επιβεβαιώνω ότι ο με ταλαιπώρησε ο ήλιος και η ζέστη στην αποκατάσταση. ΚΑλύτερα Χειμώνα παιδιά. 8 μήνες ακριβώς από την επέμβαση παιδιά, και πλέον δε νιώθω τίποτα. Σα να μη πείραξα ποτέ το μάτι. Life changing επέμβαση. Η καθημερινότητά μου είναι εντελώς διαφορετικός κόσμος σε σχέση πως ήμουν με τη μυωπία. Αν έχετε τη δυνατότητα κάντε τη. Δε θα μπορούσα να γυρίσω πίσως στους βρωμοφακούς, στο βάλε βγάλε, με τίποτα. Ανοίγω μάτια, πλένομαι και φεύγω. μια τελειότητα. 1 ώρα πριν, Edel είπε Fempto lasik Οι LASIK - femtoLASIK δεν έχουν το ίδιο πρόβλημα με την υπεριώδη όπως οι επιφανειακές PRK κλπ (haze). Πολλά περιστατικά γίνονται τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς πρόβλημα, με μόνο "εμπόδιο" τις διακοπές ασθενούς+ιατρού σχετικά με τη μετεγχειρητική παρακολούθηση. 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Τι διαφορα εχει απο την απλη lasik ? Στο 1ο μέρος της LASIK σχηματίζεται ένα "πέταλο" κερατοειδούς (σαν λεπτό "καπάκι"), κάτω από το οποίο γίνεται το laser. Για να σχηματιστεί αυτό το πέταλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μηχανικός μικροκερατόμος, είτε (την τελευταία δεκαετία+) ένα διαφορετικό laser το femtosecond laser. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DrNick είπε Στο 1ο μέρος της LASIK σχηματίζεται ένα "πέταλο" κερατοειδούς (σαν λεπτό "καπάκι"), κάτω από το οποίο γίνεται το laser. Για να σχηματιστεί αυτό το πέταλο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μηχανικός μικροκερατόμος, είτε (την τελευταία δεκαετία+) ένα διαφορετικό laser το femtosecond laser. Σε ευχαριστω γιατρε. Μπορει καποια απο τις δυο να ειναι πιο καλη για ολους που θα κανουν lasik ?
hmmy92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Σκέφτομαι να πάρω και εγώ τις σταγόνες της Bausch & Lomb ώς εφεδρικές. Είναι σημαντικά φθηνότερες και το hyabak θέλει στην καλύτερη 11 ευρώ. Πόση διαφορά να έχουν πια. Συν ότι πλέον κάθε βράδυ βάζω μια αλοιφή για την ξηροφθαλμία
xenia_kgl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα σε ολους! Και φυσικα συγχαρητήρια σε οσους καταφεραν να βελτιωσουν την ποιότητα ζωης τους! Θα ηθελα και γω τη γνωμη σας γισ το δικο μου θεμα! Ειμαι 26 και εχω μυωπια 1.50. Σταθερη απο 15 χρόνων. Επειδη ομως φοραω σε καθημερινη βαση γυαλια ή φακους σκεφτόμουνα να κανω laser. Εσεις τι λετε? Αξιζει τον κοπο? Εχω βαρεθει να ξυπναω το πρωι και να διαλεγω γυαλια και "τυφλωση" απο τν ηλιο ή φακους (που δεν ανοιγει το ματι πρωι πρωι) και γυαλια ηλιου? Φυσικα δεν το συζητω για την καλολαιρινη ταλαιπωρια στην θαλασσα και βγαλε φακους για υπνο και ξαναβαλε μετα και να στεγνώνουν κιολας τα ματια... συγγνωμη αν ειπα πολλα! Περιμενω αποψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, xenia_kgl είπε Καλησπερα σε ολους! Και φυσικα συγχαρητήρια σε οσους καταφεραν να βελτιωσουν την ποιότητα ζωης τους! Θα ηθελα και γω τη γνωμη σας γισ το δικο μου θεμα! Ειμαι 26 και εχω μυωπια 1.50. Σταθερη απο 15 χρόνων. Επειδη ομως φοραω σε καθημερινη βαση γυαλια ή φακους σκεφτόμουνα να κανω laser. Εσεις τι λετε? Αξιζει τον κοπο? Εχω βαρεθει να ξυπναω το πρωι και να διαλεγω γυαλια και "τυφλωση" απο τν ηλιο ή φακους (που δεν ανοιγει το ματι πρωι πρωι) και γυαλια ηλιου? Φυσικα δεν το συζητω για την καλολαιρινη ταλαιπωρια στην θαλασσα και βγαλε φακους για υπνο και ξαναβαλε μετα και να στεγνώνουν κιολας τα ματια... συγγνωμη αν ειπα πολλα! Περιμενω αποψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φυσικα και αξιζει αλλα μετα απο ενα πολυ καλο ελεγο απο γιατρο πριν . 1
Edel Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, xenia_kgl είπε Καλησπερα σε ολους! Και φυσικα συγχαρητήρια σε οσους καταφεραν να βελτιωσουν την ποιότητα ζωης τους! Θα ηθελα και γω τη γνωμη σας γισ το δικο μου θεμα! Ειμαι 26 και εχω μυωπια 1.50. Σταθερη απο 15 χρόνων. Επειδη ομως φοραω σε καθημερινη βαση γυαλια ή φακους σκεφτόμουνα να κανω laser. Εσεις τι λετε? Αξιζει τον κοπο? Εχω βαρεθει να ξυπναω το πρωι και να διαλεγω γυαλια και "τυφλωση" απο τν ηλιο ή φακους (που δεν ανοιγει το ματι πρωι πρωι) και γυαλια ηλιου? Φυσικα δεν το συζητω για την καλολαιρινη ταλαιπωρια στην θαλασσα και βγαλε φακους για υπνο και ξαναβαλε μετα και να στεγνώνουν κιολας τα ματια... συγγνωμη αν ειπα πολλα! Περιμενω αποψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Η ζωή μου όλη πριν την επέμβαση. Δε ξαναγύρναγα εκεί με τίποτα. 3
xenia_kgl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/1/2019 στις 7:55 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Φυσικα και αξιζει αλλα μετα απο ενα πολυ καλο ελεγο απο γιατρο πριν . Εχω κάνει ελεγχο και μου ειπε οτι ειναι ολα οκ και οτι μπορω να κανω laser οποτε θελω. Το μοναδικο κολλημα ηταν η χαμηλή μυωπια! Και ο ιδιος βεβαια μ ειπε οτι απο τη στιγμη που ειμαι εξαρτημένη απο γυαλια και φακους ειτε 1.50 ειτε 4 ειναι το ιδιο (απο αποψη χρησης γυαλιών κλπ.) Απλα προβληματιστηκα γτ υπαρχουν και αλλοι με 1 βαθμο πχ και φορανε γυαλια μονο σε τηλεοραση και οδηγηση. Θα ηθελα ομως το 100% της ορασης μου χωρις καποιο μεσο! Αν υπάρχει ομως πιθανότητα επιπλοκής δεν θα το ηθελα. Ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι απο την επομενη μερα μπορω να επιστρέψω στη δουλειά! Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από xenia_kgl
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, xenia_kgl είπε Εχω κάνει ελεγχο και μου ειπε οτι ειναι ολα οκ και οτι μπορω να κανω laser οποτε θελω. Το μοναδικο κολλημα ηταν η χαμηλή μυωπια! Και ο ιδιος βεβαια μ ειπε οτι απο τη στιγμη που ειμαι εξαρτημένη απο γυαλια και φακους ειτε 1.50 ειτε 4 ειναι το ιδιο (απο αποψη χρησης γυαλιών κλπ.) Απλα προβληματιστηκα γτ υπαρχουν και αλλοι με 1 βαθμο πχ και φορανε γυαλια μονο σε τηλεοραση και οδηγηση. Θα ηθελα ομως το 100% της ορασης μου χωρις καποιο μεσο! Αν υπάρχει ομως πιθανότητα επιπλοκής δεν θα το ηθελα. Ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι απο την επομενη μερα μπορω να επιστρέψω στη δουλειά! Επομενη όχι γιατι θα χρειαστε επισκεψη στο γιατρο αλλα από την μεθεπομενη γυρισα κι εγω . Για τους βαθμούς εναι αληθεια ότι ή οσο εχεις εσυ ή και παραπανω το πρόβλημα είναι το ιδιο και η λυση μια . Αν εχεις εμπστοσυνη στο γιατρο προχωρα και δεν θα μετανοιωσεις . Εισαι μαλλον από τις "απλες" περιπτώσεις . Εγω το μονο που μετανοιωσα ηταν ότι αργησα να την κανω ..Στα 50 και φοραγα γυαλια από τα 13. 1
xenia_kgl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Επομενη όχι γιατι θα χρειαστε επισκεψη στο γιατρο αλλα από την μεθεπομενη γυρισα κι εγω . Για τους βαθμούς εναι αληθεια ότι ή οσο εχεις εσυ ή και παραπανω το πρόβλημα είναι το ιδιο και η λυση μια . Αν εχεις εμπστοσυνη στο γιατρο προχωρα και δεν θα μετανοιωσεις . Εισαι μαλλον από τις "απλες" περιπτώσεις . Εγω το μονο που μετανοιωσα ηταν ότι αργησα να την κανω ..Στα 50 και φοραγα γυαλια από τα 13. Ευχαριστώ πολυ και παλι! Μαλλον θα προχωρησω! Θα σας πω νεότερα καποια στιγμη! 🙂🙂 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, xenia_kgl είπε Ευχαριστώ πολυ και παλι! Μαλλον θα προχωρησω! Θα σας πω νεότερα καποια στιγμη! 🙂🙂 Καλή επιτυχία. Κόστος σου έχει πει; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
xenia_kgl Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλή επιτυχία. Κόστος σου έχει πει; Ναι μου ειπε 1500
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xenia_kgl είπε Ναι μου ειπε 1500 Λογική τιμή. Κάπου εκεί.... παίζει. Πόλη; Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις