DrNick Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ΓΙΑΝΝΗΣ261264 είπε Η θεραπεία αυτή έχει να κάνει με άλλες παθήσεις που υπάρχουν (βλεφαρίτιδα και ξηροφθαλμία). Γυαλιά οράσεως μπορεί να βοηθήσουν μέχρι να αλλάξει κάτι. Το ένα είναι σαπούνι πρωί βράδυ όπως γράφει Τώρα για τις σταγόνες τι προτείνετε εσείς να πάρω Καλές είναι και αυτές. 2-3 σελίδες πιο πίσω έχει και άλλες καλές προτάσεις.
requiem_for_a_dream Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Η επέμβαση πραγματοποιηθήκε χθες... Ειμαι ανά μια ώρα με κολλύρια... Βλέπω ακόμα καλύτερα σήμερα απ' ότι χθες... Αύριο είναι και ο πρώτος έλεγχος... 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 55 λεπτά πριν, requiem_for_a_dream είπε Η επέμβαση πραγματοποιηθήκε χθες... Ειμαι ανά μια ώρα με κολλύρια... Βλέπω ακόμα καλύτερα σήμερα απ' ότι χθες... Αύριο είναι και ο πρώτος έλεγχος... Μπραβο !!! Τοσα πολλα κολυρια ? Καλωσηρθες σε ένα πιο ομορφο κοσμο χωρις γυαλια .
Nino_90 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Θα ήθελα να ρωτήσω,μελη με προσφατη εμπειρια,πιο ειναι το συνολικο κοστος της επεμβασης.Δηλαδη ελεγχος,επεμβαση,απαραιτητες επισκεψεις μετά ,κατα προτιμηση απο Θεσσαλονικη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, ninopoutso είπε Θα ήθελα να ρωτήσω,μελη με προσφατη εμπειρια,πιο ειναι το συνολικο κοστος της επεμβασης.Δηλαδη ελεγχος,επεμβαση,απαραιτητες επισκεψεις μετά ,κατα προτιμηση απο Θεσσαλονικη. 1700 - 2300 ευρω να υπολογιζεις .Οπου κι αν εισαι .
gia_nnis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 12:00 ΜΜ, ninopoutso είπε Θα ήθελα να ρωτήσω,μελη με προσφατη εμπειρια,πιο ειναι το συνολικο κοστος της επεμβασης.Δηλαδη ελεγχος,επεμβαση,απαραιτητες επισκεψεις μετά ,κατα προτιμηση απο Θεσσαλονικη. Στη Θεσσαλονικη κανουν πολλοι και την smile.. ρωτα και γι αυτην να δεις τι θα σου πουν..
dionisis1925 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 11:43 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Μπραβο !!! Τοσα πολλα κολυρια ? Καλωσηρθες σε ένα πιο ομορφο κοσμο χωρις γυαλια . Και εγώ τόσο έβαζα..
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Και εγώ τόσο έβαζα.. Μηπως εννοείτε μαζί με τα τεχνητά δάκρυα;
kwstasloypos@ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/11/2018 στις 10:47 ΠΜ, requiem_for_a_dream είπε Η επέμβαση πραγματοποιηθήκε χθες... Ειμαι ανά μια ώρα με κολλύρια... Βλέπω ακόμα καλύτερα σήμερα απ' ότι χθες... Αύριο είναι και ο πρώτος έλεγχος... Μπραβο φιλε μπορις να μας πεις καπιες πλιροφοριες.ποσο μιοπια ειχες.και πια επεμβαση εκανες?
dionisis1925 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μηπως εννοείτε μαζί με τα τεχνητά δάκρυα; Ναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ναι. Ετσι λογικο γιατι κολλυρια τοσο συχνα δεν εχω ξαναακουσει
hmmy92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Καλημερα παίδες, την Τετάρτη έκανα την PRK σε γνωστό ινστιτούτο στο Ηράκλειο Κρήτης. Όλα πήγαν πολύ καλά. Πονουσα λίγο την Τετάρτη αλλά τίποτα τρελός. είχα μυωπία 2.5 και 3.0. Βάζω κανονικά τα κολλύρια μου. Χθες και σήμερα πονουσα κυρίως όταν ξυπνάω το πρωί που αισθάνομαι τα μάτια μου λίγο στεγνά ωστόσο βάζω τα κολλύρια μου και σε μιση ώρα είμαι οκ. Ο γιατρός μου είπε επίσης ότι σήμερα και χθες θα βλέπω λίγο θολα το οποίο ισχύει. Φαντάζομαι όλα τα συμπτώματα είναι λογικά. Την τρίτη θα αφαιρέσω τον φακό. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι από την εμπειρία σας ποτέ θα μπορω να δουλέψω έστω και λίγο στον υπολογιστή? Ευχαριστώ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η prk καθυστερεί από ότι ξέρω. Εγώ με lasik την πρώτη μόνο μέρα είχα πρόβλημα με υπολογιστή. Την τρίτη μέρα κανονικά δουλειά γραφείου με υπολογιστή. Πονοι μηδενικοι Πόσα πλήρωσες; Την κάνει ο Παληκαρης; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
hmmy92 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δυνατός. πιστεύω από αύριο θα μπορώ κάπως να ασχολούμαι με PC και από την τρίτη που θα βγάλω τους φακούς ακόμα περισσότερο. Η δουλειά μου (μεταπτυχιακό) είναι μόνο σε PC και πρέπει να επανέλθω. Γενικά δεν πεπρει να ξεχνάω να βλεφαριζω. Εμένα lasik δεν πολύ έπαιρνε το μάτι μου όποτε μου πρότεινε prk
dionisis1925 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, hmmy92 είπε Δυνατός. πιστεύω από αύριο θα μπορώ κάπως να ασχολούμαι με PC και από την τρίτη που θα βγάλω τους φακούς ακόμα περισσότερο. Η δουλειά μου (μεταπτυχιακό) είναι μόνο σε PC και πρέπει να επανέλθω. Γενικά δεν πεπρει να ξεχνάω να βλεφαριζω. Εμένα lasik δεν πολύ έπαιρνε το μάτι μου όποτε μου πρότεινε prk Επειδή και εγώ έχω κάνει PRK δεν θα σου πρότεινα τον πρώτο καιρό να λιώνεις μπροστά σε PC και τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις