Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DrNick είπε Ακόμα και στο LASIK που η όραση είναι πολύ καλή από την πρώτη κιολας ημέρα, υπάρχουν διακυμάνσεις το πρώτο διάστημα. Μαλλον φανηκα τυχερος .Μια χαρα την επομενη μερα και προς το καλυτερο καθε μερα .Μονο την πρωτη μερα της επεμβασης ειχα δυσκολια εδω. 1
hmmy92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, DrNick είπε Στο PRK είναι ακόμα πιο σπάνια απ' ότι στο LASIK. Ακόμα και στο LASIK οι μελέτες δείχνουν ότι έχουν φύγει εντελώς σε διάστημα 3 - 6 μηνών. Ο γιατρός σου έχει μια πολύ πιο συγκεκριμένη εικόνα από πολλές παραμέτρους των ματιών σου που μπορεί να παίξουν ρόλο στην πιθανότητα εμφάνισης τέτοιων ενοχλήσεων. Ακόμα και στο LASIK που η όραση είναι πολύ καλή από την πρώτη κιολας ημέρα, υπάρχουν διακυμάνσεις το πρώτο διάστημα. Ο γιατρός στο Ηράκλειο ο οποίος είναι κορυφή (μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι) μου είπε να προχωρήσω άμεσα και δεν υπάρχει λόγος για κανένα φόβο 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Ο γιατρός στο Ηράκλειο ο οποίος είναι κορυφή (μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι) μου είπε να προχωρήσω άμεσα και δεν υπάρχει λόγος για κανένα φόβο Αν καταλαβα καλα ειναι ο πρωτος που εφηρμοσε διαθλαστικη για μυωπια.Παληκαρι ....
1988panos2171 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, DrNick είπε Ακόμα και στο LASIK οι μελέτες δείχνουν ότι έχουν φύγει εντελώς σε διάστημα 3 - 6 μηνών. Ισχύει! Πλέον δε βλέπω καθόλου φωτοστέφανα, ειδικά στα φανάρια και στα πίσω φώτα αυτοκινήτων που ήταν πολύ αισθητό έχω ξεχάσει πλέον πως ήταν. 1
arxontas2323 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Το 2016 εκανα λειζερ στην Θεσσαλονίκη...5 λεπτα διαδικασία και ειναι τα καλύτερα λεφτα που εχω δωσει ποτε στην ζωη μου και θα γινει κ αποαβεση σε 2 χρόνια αλπ φακους-υγρα κτλ 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Το 2016 εκανα λειζερ στην Θεσσαλονίκη...5 λεπτα διαδικασία και ειναι τα καλύτερα λεφτα που εχω δωσει ποτε στην ζωη μου και θα γινει κ αποαβεση σε 2 χρόνια αλπ φακους-υγρα κτλ Ειμαι 60 ετων και τα μονα λεφτα που δεν μετανοιωσα ποτε που εδωσα ηταν πριν 10 χρονια που εκανα lasik. Πεταξα τα γυαλια μετα απο 37 χρονια . 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, hmmy92 είπε Πρέπει να το πάρω απόφαση Αν ο γιατρος σου σου δινει το ΟΚ και του εχεις εμπιστοσυνη μην αργεις ... 1
DrNick Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Το 2016 εκανα λειζερ στην Θεσσαλονίκη...5 λεπτα διαδικασία και ειναι τα καλύτερα λεφτα που εχω δωσει ποτε στην ζωη μου και θα γινει κ αποαβεση σε 2 χρόνια αλπ φακους-υγρα κτλ Έτσι. Και σε 4 και σε 5 χρόνια να γίνει η οικονομική απόσβεση (που έχει να κάνει με τον τύπο των φακών/υγρών - τορικοί/ημερήσιοι κλπ), υπάρχει και ο παράγοντας άνεσης και απόλαυσης. Ο χρόνος που περνά κάποιος για να βάλει/βγάλει/φροντίσει τους φακούς δεν κοστολογείται. Το ίδιο και όλες οι ελευθερίες που προσφέρει η χωρίς βοηθήματα καθαρή όραση. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι... Και η ποιότητα όρασης είναι ασυγκρίτως πιο καλή. 2
prince_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Τελικα αυτο που εχω καταλαβει μεχρι στιγμης, ειναι οτι πολλες φορες με ενοχλουσαν οι στογονες - ισως δεν καθονταν καλα και στο ματι - και μου δημιουργουσαν μια ψιλοθολουρα. Εδω και μερες που τις βαζω πιο σωστα δεν εχω κανενα απολυτως θεμα. Απο χθες εκοψα και το κολλυριο που μ ειχε πει ο γιατρος να βαζω για περιπου μια βδομαδα. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Τα κολυρια τα εβαλα κανονικα ...Τεχνητα δακρυα πολυ λιγες φορες γιατι δεν τα χρειαστηκα . Μπορει και να μην εκανα καλα αλλα δεν ειχα προβλημα αλλα σιγουρα δεν ειναι ο κανονας.
prince_21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Τα κολυρια τα εβαλα κανονικα ...Τεχνητα δακρυα πολυ λιγες φορες γιατι δεν τα χρειαστηκα . Μπορει και να μην εκανα καλα αλλα δεν ειχα προβλημα αλλα σιγουρα δεν ειναι ο κανονας. ποσο καιρο εβαλες περιπου φιλε μου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, prince_21 είπε ποσο καιρο εβαλες περιπου φιλε μου; Αν και πανε 10 χρονια και δεν καλοθυμαμαι νομιζω 2 διαφορετικα για μια εβδομαδα με μειουμενο δοσολογιο μετα για μια ακομα εβδομαδα για το ενα .Αν θυμαμαι καλα. 1
Iamthagod Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Για θεσσαλονικη παιδια τι προτεινετε? Σε πμ εννοειται. Ηθελα περυσι να κανω αλλα το ανεβαλα, γεγονος ειναι παντως πως επειδη δεν μεγαλωσα με γυαλια αλλα τα εβαλα πρωτη φορα το 2014 με εκνευριζουν απιστευτα. Επισης διαβασα πως αν και η prk ειναι πιο χρονοβορα ως προς την επουλωση, ενεχει λιγοτερες πιθανοτητες παρενεργειων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις