Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrNick είπε

Μπράβο πρίγκηπα! Καλή απόλαυση...

(Μην παρεξηγηθούμε, δεν τον χειρούργησα εγώ... 🤣 )

Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 ώρα πριν, prince_21 είπε

Καλησπερα σε ολους κ απο μενα. Απο χθες χωρις γυαλια και δεν μπορειτε να φανταστειτε τη χαρα μου... Εκανα τη lasik με κοστος αρκετα χαμηλοτερο απο τα 2000 που μου ειχαν πει αρκετοι. Επελεξα το συγκεκριμένο γιατρο μιας και μου ενεπνευσε εμπιστοσύνη, ηρεμια ασφαλεια. Ηδη, αν και δεν εχουν περασει 24 ωρες, οδηγω κανονικα, βλεπω τηλεοραση και αν και υπαρχει μια μικρη θολουρα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Monovision σου εκανε ?

1 ώρα πριν, DrNick είπε

Δάκρυα, δάκρυα, δάκρυα! Γυαλιά ηλίου (και με συννεφιά).

Ακομα και σημερα φοραγα γυαλια ηλιου οταν βγηκα εξω....

• Like 2
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monovision σου εκανε ?

Ακομα και σημερα φοραγα γυαλια ηλιου οταν βγηκα εξω....

Όχι Monovision, κανονικά μόνο για μυωπία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, prince_21 είπε

Όχι Monovision, κανονικά μόνο για μυωπία

Ευχομαι να μην χρειαστεις γυαλια σε μερικα χρονια για κοντα .Δεν το συζητησατε καθολου ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχομαι να μην χρειαστεις γυαλια σε μερικα χρονια για κοντα .Δεν το συζητησατε καθολου ?

Σε 10 χρόνια που θα αρχίσει να τον ενοχλεί η κοντινή όραση μπορεί και να έχει βρεθεί και άλλη αντιμετώπιση, λιγότερο επεμβατική...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, DrNick είπε

Σε 10 χρόνια που θα αρχίσει να τον ενοχλεί η κοντινή όραση μπορεί και να έχει βρεθεί και άλλη αντιμετώπιση, λιγότερο επεμβατική...

Για την πρεσβυωπια ?Τωρα υπαρχει κατι ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για την πρεσβυωπια ?Τωρα υπαρχει κατι ?

Ακόμα μόνο σε στάδιο μελέτης, αλλά προχωρημένο. Κοκτέιλ - κολλύριο. Για να δούμε...

• Like 3
Δημοσ.

Εχουμε καποια προτιμηση σε σταγονες; Ο δικος μου γιατρος μου εδωσε THEALOZ DUO τις οποιες και χρησιμοποιω, αλλα μου ειπαν και για τις ΖWITTER HYALOVET

Δημοσ.

Και μένα τις THEALOZ DUO μου πρότεινε αλλά είναι ακριβούτσικες. Έχω τρεις μήνες που τις βάζω, τώρα που θα μειώσω τη χρήση μιας και δεν έχω πλέον ιδιαίτερο πρόβλημα σκέφτομαι να δω και άλλες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, darkscreamer είπε

Και μένα τις THEALOZ DUO μου πρότεινε αλλά είναι ακριβούτσικες. Έχω τρεις μήνες που τις βάζω, τώρα που θα μειώσω τη χρήση μιας και δεν έχω πλέον ιδιαίτερο πρόβλημα σκέφτομαι να δω και άλλες επιλογές.

Είναι παραφάρμακα, οπότε θα τα βρείτε στο σκρουτζ οικονομικότερα. 2-3 κουτιά των 10 ml και θα σας βγάλουν μήνες. Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που έχει παρέλθει από την επέμβαση, ο οφθαλμίατρος μπορεί να προτείνει και πιο οικονομικές εναλλακτικές.

Επεξ/σία από DrNick
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατρέ οι σταγόνες που έχουν συντηρητικό τι διαφορά μπορεί να προκαλέσουν στο μάτι ?

Εγώ επειδή το thealoz βάραγε πολύ σε τιμή έκανα καλή δουλειά με αυτές εδώ

https://www.skroutz.gr/s/10975882/Bausch-Lomb-Artelac-Complete-30-x-0-5-ml.html 

Επεξ/σία από Edel
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Edel είπε

Γιατρέ οι σταγόνες που έχουν συντηρητικό τι διαφορά μπορεί να προκαλέσουν στο μάτι ?

Εγώ επειδή το thealoz βάραγε πολύ έκανα καλή δουλειά με αυτές εδώ

https://www.skroutz.gr/s/10975882/Bausch-Lomb-Artelac-Complete-30-x-0-5-ml.html 

Από ψιλοενοχλήσεις (που μπορεί να μην είναι αισθητές στον ασθενή) μέχρι έντονα προβλήματα. Μελέτες δείχνουν αυξημένα ποσοστά κυτταρικού θανάτου συγκρίνοντας ίδια φάρμακα με και χωρίς συντηρητικά. Από την άλλη υπάρχει μάχη μεταξύ των εταιρειών σε αυτά τα προϊόντα που έχει και εμπορικά χαρακτηριστικά... Η τάση πάντως είναι προς τα προϊόντα χωρίς συντηρητικά, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται μακροχρόνια. Το Artelac complete έχει υαλουρονικό, δεν έχει συντηρητικά ακόμα και στη συσκευασία στο μπουκαλάκι οπότε μας καλύπτει - με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού που παρακολουθεί τον ασθενή.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...