Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε

Παιδιά και γω ... "γκαβός" (6 μυωπία, 0,5 αστιγματισμό) αλλά τα λεφτά πολλά.

Έχω ιδιωτική ασφάλεια είναι η αλήθεια, αν υπάρχει τρόπος να μειωθεί το κόστος θα με ενδιέφερε

Δεχόμεθα pm ;-)

18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομιζω οι ιδιωτιες ασφαεις να καλυπτουν τετοιες εεπεμβαεις αλλα καλο ειναι να ρωτησεις .Κοστος να υπολογιζεις 1500-2000 ευρω.

Κατά 95+% ΔΕΝ καλύπτεται διαθλαστική επέμβαση (για να βγάλουμε γυαλιά/φακούς) από ιδ. ασφάλεια. Αξίζει όμως τον κόπο να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου τι καλύπτει το δικό σου συμβόλαιο.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrNick είπε

Κατά 95+% ΔΕΝ καλύπτεται διαθλαστική επέμβαση (για να βγάλουμε γυαλιά/φακούς) από ιδ. ασφάλεια. Αξίζει όμως τον κόπο να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου τι καλύπτει το δικό σου συμβόλαιο.

Τον παλο ...καλο καιρο το δικο μου ταμειο για βαθμους ανω απο 5 καλυπτε το 80% .

Πιστευω και συγνωμη αν κανω λαθος οτι σε εστω λιγες περιπτωσεις η διαθλαστικη ειναι θεραπευτικη μεθοδος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Τον παλο ...καλο καιρο το δικο μου ταμειο για βαθμους ανω απο 5 καλυπτε το 80% .

Πιστευω και συγνωμη αν κανω λαθος οτι σε εστω λιγες περιπτωσεις η διαθλαστικη ειναι θεραπευτικη μεθοδος.

Σωστά.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/4/2018 στις 6:20 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Και που ρωταω ΕΟΠΠΥ οεο;;

Δημοσ.

Το 2013 πάντως θεωρούνταν αισθητική επέμβαση οπότε και δε την κάλυψαν. Δε χάνει κανείς τίποτα πάντως να ρωτήσει. Όσο για τα λεφτά παίζει να ήταν τα μοναδικά 2500-3000€ που είχα δώσει και πιάσαν τόπο και χάρηκα που έδωσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Το 2013 πάντως θεωρούνταν αισθητική επέμβαση οπότε και δε την κάλυψαν. Δε χάνει κανείς τίποτα πάντως να ρωτήσει. Όσο για τα λεφτά παίζει να ήταν τα μοναδικά 2500-3000€ που είχα δώσει και πιάσαν τόπο και χάρηκα που έδωσα.

Συμφωνω απολυτα αν και ειχα δωσει λιγο λιγοτερα .

2000 ευρω πριν 10 χρονια . Λιγους μηνες πριν την επεμβαση ειχα δωσει για ακριβο σκελετο (τυπου...Χατζηνικολαου!!!) και ακριβους πολυεστιακους φακους πανω απο 900 ευρω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Τελικα η αδερφη μου 

On 4/27/2018 at 10:58, kostakiss said:

ευχαριστω πολυ παιδια.

γενικα οτι εχει να κανει με γιατρους με αγχωνει ιδιαιτερα.

ευχαριστω για τις ευχες σας.

θα σας ενημερωσω

Τέλος καλό , όλα καλά παιδιά.

την επόμενη μέρα η αδερφή μου μου ανέφερε χαρακτηριστικά : -βλέπω καλύτερα από ποτέ :-) 

ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος με το παραπανω σχόλιο. Θέλει λιγο παρακολούθηση και προσοχή το πρώτο μήνα .

Εφαρμόστηκε με τη μεθοδο lasik σε οφθαλμολογικο κεντρο στο λιμανι Θεσσαλονικης

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Τελικα η αδερφη μου 

Τέλος καλό , όλα καλά παιδιά.

την επόμενη μέρα η αδερφή μου μου ανέφερε χαρακτηριστικά : -βλέπω καλύτερα από ποτέ :-) 

ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος με το παραπανω σχόλιο. Θέλει λιγο παρακολούθηση και προσοχή το πρώτο μήνα .

Εφαρμόστηκε με τη μεθοδο lasik σε οφθαλμολογικο κεντρο στο λιμανι Θεσσαλονικης

Μπραβο της φιλε μου .Κοστος αν επιτρεπεται ?

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, Γιάννης Platano said:

Δεν θα μετανοιωσεει ...για την λυπητερη....Εχουν πεσει και οι τιμες.

Γενικα ακουσα απο φιλο μου οτι το συγκεκριμενο σφαζει... φιλος μου που ο νονος του εχει παρομοιο κεντρο μου ζητησε 1500.

η αρχικη ηταν 2200

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Γενικα ακουσα απο φιλο μου οτι το συγκεκριμενο σφαζει... φιλος μου που ο νονος του εχει παρομοιο κεντρο μου ζητησε 1500.

η αρχικη ηταν 2200

Μην λυπάσαι τα 500 ευρώ. 

Όλα να πάνε καλά να λες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Μην λυπάσαι τα 500 ευρώ. 

Όλα να πάνε καλά να λες. 

Μπορει να μην παει καλα κατι τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostakiss είπε

Μπορει να μην παει καλα κατι τωρα;

Αν ο προεγχειριτικος ελεγχος ηταν σωστος δεν νομιζω.Μην αγχωνεσαι .Εχει παρα πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας η επεμβαση.

Προσωπικα ξερω αρκετους που την εχουν κανει και καεις δεν ειχε προβλημα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...