Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε κάποιες κλινικές που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο να κανονίσω κάποιο ραντεβού ώστε να δω γιατρούς για ενδεχόμενο επέμβασης? 

Έχω μυωπία παραπάνω από τη μισή μου ζωή, έχει σταθεροποιηθεί κανα δυο χρόνια τώρα αλλά με τους φακούς το καλοκαίρι αρρωσταίνω. Στεγνώνει το μάτι, θολώνουν συνέχεια, δακρύζω, σε σημείο να μη μπορώ να λειτουργήσω.  Θεωρώ ότι η επέμβαση πρέπει αν γίνει.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Edel είπε

Καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε κάποιες κλινικές που θα μπορούσα να πάρω τηλέφωνο να κανονίσω κάποιο ραντεβού ώστε να δω γιατρούς για ενδεχόμενο επέμβασης? 

Έχω μυωπία παραπάνω από τη μισή μου ζωή, έχει σταθεροποιηθεί κανα δυο χρόνια τώρα αλλά με τους φακούς το καλοκαίρι αρρωσταίνω. Στεγνώνει το μάτι, θολώνουν συνέχεια, δακρύζω, σε σημείο να μη μπορώ να λειτουργήσω.  Θεωρώ ότι η επέμβαση πρέπει αν γίνει.

Ευχαριστώ

Εχεις pm.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Edel είπε

Ευχαριστώ

Ρώτα και το γιατρό που σε παρακολουθεί αν χειρουργεί.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Παντα ειχα την...απορια .Υπαρχουν οφθαλμιατροι μή χειρουργοι ?

Η ειδικότητα έχει τίτλο "χειρουργός οφθαλμίατρος". Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι οφθαλμίατροι κάνουν όλες τις επεμβάσεις. Ο καθένας εκεί που εξειδικεύεται.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrNick είπε

Η ειδικότητα έχει τίτλο "χειρουργός οφθαλμίατρος". Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι οφθαλμίατροι κάνουν όλες τις επεμβάσεις. Ο καθένας εκεί που εξειδικεύεται.

Ευχαριστω..Αρα ολοι   εχουν τουλαχιστον εκπαιδευτει και σε χειρουργικη οφθαλμου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω..Αρα ολοι   εχουν τουλαχιστον εκπαιδευτει και σε χειρουργικη οφθαλμου.

Ακριβώς.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, όποιος έχει να προτείνει γιατρούς-κλινικές, κυρίως από προσωπική εμπειρία για Θεσσαλονίκη να μου στείλει προτάσεις σε p.m!

Και παραδείγματα προς αποφυγή δεκτά!

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, και εγώ θα ήθελα προτάσεις γιατρών για laser μυωπίας στη Θεσσαλονίκη.

Για το iLaser έχει κανείς άποψη;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από krn
Δημοσ.

και μια απορία: τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα μόνο σε εξωτερικούς χώρους ή και σε εσωτερικούς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, krn είπε

και μια απορία: τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα μόνο σε εξωτερικούς χώρους ή και σε εσωτερικούς;

Οπου εχει πολυ φως....Για εσωτερικους χωρυς οχι .Εξω ομως και συνεφια να εχει ειναι απαραιτητα.Με γυαλια  ηλιου θα φυγεις απο την κλινικη της επεμβασης .

Απο την ...χαρα μου ειχα αγορασει απο πριν την επεμβαση δυο ζευγαρια γυαλια ηλιου .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου πρότεινε κι εμένα ο γιατρός να αφήσω μισό βαθμό μυωπία στο ένα μάτι για το ενδεχόμενο πρεσβυωπίας στο μέλλον, αν και είμαι ακόμα 28.

Γιάννης platano και εσύ τόσο άφησες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, krn είπε

Μου πρότεινε κι εμένα ο γιατρός να αφήσω μισό βαθμό μυωπία στο ένα μάτι για το ενδεχόμενο πρεσβυωπίας στο μέλλον, αν και είμαι ακόμα 28.

Γιάννης platano και εσύ τόσο άφησες;

Ναι καπου στο 0,75 αλλα ημουν 50 ετων και ειχα ηδη πρεσβυωπια και φοραγα πολυεστιακα γυαλια .

Πες του να δοκιμασεις με φακο επαφης να δες αν εισαι ΟΚ με τους βαθμους που θα εχεις μετα την επεμβαση .Νομιζω γινεται .

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι καπου στο 0,75 αλλα ημουν 50 ετων και ειχα ηδη πρεσβυωπια και φοραγα πολυεστιακα γυαλια .

Πες του να δοκιμασεις με φακο επαφης να δες αν εισαι ΟΚ με τους βαθμους που θα εχεις μετα την επεμβαση .Νομιζω γινεται .

Σωστά.

• Thanks 1
Δημοσ.

το δοκίμασα στο ιατρείο. Όταν έβλεπα και με τα δυο μάτια, επειδή βοηθάει το μάτι που δεν έχει μυωπία, μόνο η τελευταία σειρά με δυσκόλευε. Δε ξέρω στην καθημερινότητα μου πώς θα με επηρεάζει.

Με προβλημάτισε γιατί έχω ακόμα αρκετά χρόνια μέχρι τότε, αν και η αλήθεια είναι ότι οι τελευταίες μικροαλλαγές στην μυωπία μου ήταν προς τα κάτω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...