Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dmpatanis είπε

Εχω ασφαλεια αλλα δεν καλυπτη τις επεμβασεις αυτες.Μπορςι ο γιατρος να το καλυψει ετσι ωστε να μην πληρωσω?

Οχι δεν μπορει ...Παλια κατι ταμεια εδιναν 1500 ευρ για υψηλη μυωπια αλλα αλλαξαν κ αυτα .

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mclein είπε

ειναι αισθητικη επεμβαση & εκει τελειωνει η συζητηση.

Αισθητικη δεν θα την ελεγα αλλα δεν ειναι απαραιτητη για να βλεπει καποιος καλα  .Δεν ξερω αν ιατρικα ειναι επιβεβλημενη σε ακραιες περιπτωσεις .

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αισθητικη δεν θα την ελεγα αλλα δεν ειναι απαραιτητη για να βλεπει καποιος καλα  .Δεν ξερω αν ιατρικα ειναι επιβεβλημενη σε ακραιες περιπτωσεις .

Όντως, υπάρχουν περιπτώσεις που ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους και όχι αισθητικούς. Ενδεικτικά μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα 2 μάτια, θολερότητες κερατοειδούς όπου το laser θα δουλέψει και θεραπευτικά (PTK) κ.α.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrNick είπε

Όντως, υπάρχουν περιπτώσεις που ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους και όχι αισθητικούς. Ενδεικτικά μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα 2 μάτια, θολερότητες κερατοειδούς όπου το laser θα δουλέψει και θεραπευτικά (PTK) κ.α.

Στα 40 που εκανα κατρακτη στο ενα ματι κατεβηκε και η μυωπια καπου 2,5 βαθμους .Επειδη στο αλλο ειχα ηδη πιο μικρη η διαφορα μεγαλωσε και αν και δεν ηταν αμμεσα απαραιτητη η επεμβαση καταρακτη και στο αλλο τηην εκανα για να υπαρχει "ισοροπια" στα ματια .Ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει ο γιατρος Ι.Λ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Στα 40 που εκανα κατρακτη στο ενα ματι κατεβηκε και η μυωπια καπου 2,5 βαθμους .Επειδη στο αλλο ειχα ηδη πιο μικρη η διαφορα μεγαλωσε και αν και δεν ηταν αμμεσα απαραιτητη η επεμβαση καταρακτη και στο αλλο τηην εκανα για να υπαρχει "ισοροπια" στα ματια .Ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει ο γιατρος Ι.Λ.

Σωστά. Σε άλλη περίπτωση θα έβλεπες διπλά: ένα μεγάλο αντικείμενο με το ένα μάτι και ένα μικρότερο (με το μάτι με τη μεγαλύτερη μυωπία).

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DrNick είπε

Σωστά. Σε άλλη περίπτωση θα έβλεπες διπλά: ένα μεγάλο αντικείμενο με το ένα μάτι και ένα μικρότερο (με το μάτι με τη μεγαλύτερη μυωπία).

Έτσι ακριβώς μέχρι να κάνω την επέμβαση και στο άλλο μάτι. 

Δημοσ.

το θεμα αναφερεται στο laser στα ματια για διορθωση της μυωπιας ή γενικα για laser στα ματια ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfeios είπε

το θεμα αναφερεται στο laser στα ματια για διορθωση της μυωπιας ή γενικα για laser στα ματια ;

Για την μυωπια ειναι η συζητηση εδω .

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Για την μυωπια ειναι η συζητηση εδω .

Α, ενταξει. γιατι εχω κανει laser , όχι ομως για μυωπια

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, alfeios είπε

Α, ενταξει. γιατι εχω κανει laser , όχι ομως για μυωπια

Υπάρχει μέλος οφθαλμίατρος που ίσως μπορεί να σε βοηθήσει αν χρειάζεσαι κάτι. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Υπάρχει μέλος οφθαλμίατρος που ίσως μπορεί να σε βοηθήσει αν χρειάζεσαι κάτι. 

Δωξα το Θεω, όλα πηγαν τελεια. Η επεμβαση εγινε πριν απο 8 χρονια και (επαναλαμβανω) , ολα πήγαν τελεια). Ευχαριστω παντως

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...