Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπατε :

Όποιος είναι ευχαριστημένος με τα γυαλιά/φακούς του δε ρωτά και δεν προχωρά, μένει με αυτά ευτυχισμένος

Απο οσο γνωριζω μακροχρονια χρηση φακων επαφης μπορει να προκαλεσει και αυτη προβληματα ειδικα αν δεν μεσολαβουν διαστηματα που δεν τους φοραμε και ανεχομαστε τα γυαλια .

Επισης υπαρχουν περιπτωσεις που το ματι δεν τους δεχεται οπως το δικο μου παρα τις επανηλλειμεες προσπαθειες .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, margaritagr είπε

Ισχυει οτι για να γινει λειζερ πρεπει η μυωπια να ναι σταθερη χ χρονικο διαστημα;

Επισης το λειζερ ειναι οκ για ατομα με ιστορικο αυτοανοσου νοσηματος ; 

Ναι ισχύει το πρώτο που λες. 

Τώρα για το αυτοάνοσο μάλλον ανάλογα με το τι είναι. Εμένα αυτό που με ρώτησαν ήταν αν υπήρχε ιστορικό ενδοφθάλμιας πίεσης στην οικογένεια.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειπατε :

Όποιος είναι ευχαριστημένος με τα γυαλιά/φακούς του δε ρωτά και δεν προχωρά, μένει με αυτά ευτυχισμένος

Απο οσο γνωριζω μακροχρονια χρηση φακων επαφης μπορει να προκαλεσει και αυτη προβληματα ειδικα αν δεν μεσολαβουν διαστηματα που δεν τους φοραμε και ανεχομαστε τα γυαλια .

Επισης υπαρχουν περιπτωσεις που το ματι δεν τους δεχεται οπως το δικο μου παρα τις επανηλλειμεες προσπαθειες .

Επίσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμού με τα γυαλιά. Είπαμε, δεν υπάρχει μια λύση τέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα ας σκεφτεί ο καθένας Εάν μια τέτοια επέμβαση με το σχετικό Ρίσκο αξίζει ως προς την αλλαγή ποιότητας ζωής του η όχι.Μη πέφτετε στην.. παγιδα του  laser διότι δεν είναι καραμέλα.

Όπως είπα εγώ πχ περίπου 2 χρόνια ψαχνομουν πριν κάνω οτιδήποτε.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Atlas1988 είπε

Άρα ας σκεφτεί ο καθένας Εάν μια τέτοια επέμβαση με το σχετικό Ρίσκο αξίζει ως προς την αλλαγή ποιότητας ζωής του η όχι.Μη πέφτετε στην.. παγιδα του  laser διότι δεν είναι καραμέλα.

Όπως είπα εγώ πχ περίπου 2 χρόνια ψαχνομουν πριν κάνω οτιδήποτε.

Επειδή με ενδιαφέρει,τώρα,μετά από δύο χρόνια,σε τι κατάσταση είναι τα μάτια; Βλέπεις 20/20; Η νυχτερινή όραση πως είναι; 

Δημοσ.

Έχουν περάσει παραπάνω από 2 έτη από όταν την έκανα.Την επέμβαση την έκανα το 2013 απλώς έψαχνα κάνα 2 χρόνια το θέμα.

Η όραση μου είναι μια χαρά βλέπω καλά και δεν έχω κανένα άλλο θέμα και έχω κάνει αρκετές εξετάσεις μετέπειτα χωρίς να εμφανιστεί κανένα πρόβλημα.

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα...σκεφτομαι να κανω Laser και ο θεραπων γιατρος μου κανει την επεμβαση στο αθηναικο διαθλαστικο..Θελω να ρωτησω εαν ειναι καλο κεντρο..Ξερει κανεις?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, νικος1987 είπε

Καλησπερα...σκεφτομαι να κανω Laser και ο θεραπων γιατρος μου κανει την επεμβαση στο αθηναικο διαθλαστικο..Θελω να ρωτησω εαν ειναι καλο κεντρο..Ξερει κανεις?

Του εμπιστεύεται τα μάτια σου, να εμπιστεύεται κ την κρίση του...

Πολύ καλό είναι. :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Γι αυτο το site τι εχετε να πειτε???

http://epiplokes-lasik.blogspot.gr/p/blog-page.html

Πρακτικά όχι κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν ειπωθεί σε αυτή και τις προηγούμενες σελίδες. Και για να τα συνοψίσω:

- Οι πληροφορίες που αντλούμε από το διαδίκτυο δε σημαίνει ότι είναι και σωστές.

- Αν θέλουμε να διαμορφώσουμε μια γενική άποψη, καλό είναι να στηριζόμαστε κυρίως σε έγκυρες (επίσημες ή όπως αλλιώς θέλετε) ΜΗ εμπορικές ιστοσελίδες που έχουν επιστημονικά τεκμηριωμένα δεδομένα. Ούτε fora, ούτε βέβαια εμπορικές σελίδες ("ελάτε και πετάξτε τα γυαλιά σας").

- Η laser διαθλαστική χειρουργική είναι η πιο δημοφιλής εκλεκτική επέμβαση. Δηλαδή μια επέμβαση που χωρίς να είναι απαραίτητη (καταρράκτης, bypass, κάταγμα) έχει το υψηλότερο ποσοστό ευχαριστημένων ασθενών από κάθε άλλη εκλεκτική επέμβαση.

- Από την προηγούμενη πρόταση προκύπτει ότι υπάρχουν ασθενείς δυσαρεστημένοι, είτε γιατί είχαν οποιουδήποτε είδους ανεπιθύμητη ενέργεια ή επιπλοκή, ή γιατί το αποτέλεσμα δεν ήταν αντίστοιχο των προσδοκιών τους.

- Σαφώς υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες και επιπλοκές. Τη συχνότητα και τη βαρύτητά τους καλό είναι (αφού ενημερωθείτε διαδικτυακά, όσο έγκυρα κρίνετε) να τη συζητήσετε με το γιατρό που εμπιστεύεστε.

- Ο ευχαριστημένος ασθενής δύσκολα αφιερώνει χρόνο να περιγράψει αυτό που τον ευχαρίστησε. (Οι πιο πολλοί χάνονται και δεν εμφανίζονται για τον τακτικό επανέλεγχο). Ο δυσαρεστημένος θα περιγράψει το πρόβλημά του πολύ πιο συχνά και πιο εύκολα.

- Μπορούμε να βρούμε εύκολα, αν ψάξουμε, σελίδες με τα δεινά και τα παθήματα ανθρώπων από κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, wifi, αυτοκίνητα, σπορ(!). Έγκυρες ή λιγότερο έγκυρες. Ενημερωνόμαστε, κρίνουμε και αποφασίζουμε.

Υ.Γ.: Να και κάτι που βρήκα στο ίντερνετ και είναι όσο πιο επίσημο γίνεται... Depon παίρνετε;

http://www.depon.com.gr/images/products/Depon_PIL_12-2012.pdf

Επεξ/σία από DrNick
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σκεφτομαι να κανω laser και προσανατολιζομαι προς Χρονοπουλο ή Κανελλοπουλο. Θα ηθελα τη γνώμη σας, τιμες κτλ. Νομίζω καλύτερα με pm... 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

θα ήθελα και εγω αν κάποιος έχει πρόσφατη προσωπική εμπειρία απο κάποιον, καθώς και τιμες.. PM, ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...