Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο. Η αλήθεια είναι πως αν το κόστος είναι άνω των 1000€, δεν θα ήθελα να μπλέξω.

Δεν είναι ότι δεν μπορώ να δω χωρίς γυαλιά, θα ήθελα να απαλλαχτώ αν για το ένα μάτι είχε το 75% του κόστους σε σχέση με τα 2 μάτια αλλά μάλλον δεν συμφέρει. Θα περιμένω μάλλον 1-2 χρόνια να επιβεβαιώσω πως δεν αυξάνετε άλλο η μυωπία και ίσως να πέσουν και οι τιμές!

Σαν θέμα κόστους, άνετα θα μπορέσεις να κάνεις το 1 μάτι με <1000€. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι αν το χρειάζεσαι. Γενικά όπως είπες δε χρειάζεσαι γυαλιά. Αυτή η λίγη μυωπία στο 1 μάτι που μπορεί να σε δυσκολεύει σε κάποιες λίγες περιπτώσεις τώρα, θα σου είναι χρήσιμη μετά τα 40 όταν θα χρειάζεται να κοιτάξεις κοντά. Σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν laser και πλησιάζουν (ή έχουν περάσει) τα 40 πολλές φορές αφήνουμε λίγη μυωπία στο ένα μάτι για να βλέπουν κοντά (monovision). Θα σου πει και ο κύριος Γιάννης. Εσένα που σου το χάρισε η φύση, θα πρότεινα να το διώξεις μόνο αν σε ενοχλεί... :)

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σαν θέμα κόστους, άνετα θα μπορέσεις να κάνεις το 1 μάτι με <1000€. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι αν το χρειάζεσαι. Γενικά όπως είπες δε χρειάζεσαι γυαλιά. Αυτή η λίγη μυωπία στο 1 μάτι που μπορεί να σε δυσκολεύει σε κάποιες λίγες περιπτώσεις τώρα, θα σου είναι χρήσιμη μετά τα 40 όταν θα χρειάζεται να κοιτάξεις κοντά. Σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν laser και πλησιάζουν (ή έχουν περάσει) τα 40 πολλές φορές αφήνουμε λίγη μυωπία στο ένα μάτι για να βλέπουν κοντά (monovision). Θα σου πει και ο κύριος Γιάννης. Εσένα που σου το χάρισε η φύση, θα πρότεινα να το διώξεις μόνο αν σε ενοχλεί... :)

Ετσι ακριβως σε μενα που ημουν ηδη 50 !!!!Ειμαι 60 χωρς γυαλια αλλα για κοντα θα ηθελα απο την πρωτη μερα.

Εστω με μικρους συμβιβασμους τωρα

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα βρέθηκε ο οφθαλμιατρος που εχει κανει laser σε αυτόν ή σε μέλος της οικογενείας του? ή ακομα τον ψαχνουμε?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχει μια βδομαδα που εχω κάνει κι εγω lasik. Γενικά θα έλεγα ολα καλα με την επέμβαση δεν πόνεσε. Θα ελεγα βλεπω καλα απο την δευτερη μερα. Μονο που το βραδυ, φωτα σε αποσταση, τα βλεπω σαν  αστερι περιπου και που και που μια θολούρα μεχρι να εστιάσω. Να μας πει κανεις αν ειχε τα συμπτωματα αυτα και αν περασαν ή οχι και περιπου σε ποσο διαστημα. Τωρα θα μου πειτε εχει μια βδομαδα μόνο και να περιμενω. Εννοειτε αυτο. Βεβαια μιλαω και με το γιατρο αλλα να ξερουμε απο εμπειριες  μεταξυ μας τι γινετε.     

Δημοσ.

Τειρεσία, όπως τα είπαν τα παιδιά. Συχνά τεχνητά δάκρυα μέχρι τα μάτια σου να ξαναμάθουν να καταλαβαίνουν από μόνα τους ότι στεγνώνουν και να δακρύζουν μόνα τους. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά, οπότε υπομονή μερικές βδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μένα είχε περάσει ένας μήνας μέχρι να φύγει η θολούρα. Καλά για τα φώτα πολύ παραπάνω, ούτε που θυμάμαι. Από ένα σημείο και μετά το συνήθισα και ούτε κατάλαβα πότε άρχισα να τα βλέπω σωστά. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανε ο πατέρας μου για καταρράκτη. (Διαβητικός μάλιστα, που οι διαβητικοι είναι πιο επικινδυνοι για παρενεργειες) Δεν πόνεσε ιδιαίτερα . Ειχε μια θολούρα για κανα 2ημερο. Κοστος 1000 και για τα δύο μάτια σε κλινική στην Αθήνα. Έκτοτε η όρασή του έχει βελτιωθεί. 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Έκανε ο πατέρας μου για καταρράκτη. (Διαβητικός μάλιστα, που οι διαβητικοι είναι πιο επικινδυνοι για παρενεργειες) Δεν πόνεσε ιδιαίτερα . Ειχε μια θολούρα για κανα 2ημερο. Κοστος 1000 και για τα δύο μάτια σε κλινική στην Αθήνα. Έκτοτε η όρασή του έχει βελτιωθεί. 

Έκανε εγχείρηση καταρράκτη. Είναι διαφορετική από το laser της μυωπίας/υπερμετρωπίας/αστιγματισμού. Με τις υγείες του και να προσέχει το ζάχαρο ;)

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Πολυ οικονομικη τιμη ....Παντα βελτιωνεται και η οραση με εγχειρηση καταρακτη .

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, DrNick είπε

Έκανε εγχείρηση καταρράκτη. Είναι διαφορετική από το laser της μυωπίας/υπερμετρωπίας/αστιγματισμού. Με τις υγείες του και να προσέχει το ζάχαρο ;)

Σ'ευχαριστω πολύ να είσαι πάντοτε καλα! Το λειζερ μυωπίας δεν ειναι η ίδια διαδικασία? Πονάει? Γιατι εχω και τον άντρα  μου υποψήφιο για λέιζερ και πλήρως  καθησυχασμένο απ τον πατέρα μου οτι δε θα πονέσει... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...