Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεθαύριο χαιρετάω τα γυαλάκια, μετά από σχεδόν 20 χρόνια πάνω μου (δεν έβαλα ποτέ φακούς).

Για να δούμε. :-)

Ολα θα πανε καλα ...Καλη επιτυχια !Εγω τα φοραγα απο τα 13 ως τα 50 ...Φακους ειχα δοκιμασει αλλα χωρις επιτυχια .

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεθαύριο χαιρετάω τα γυαλάκια, μετά από σχεδόν 20 χρόνια πάνω μου (δεν έβαλα ποτέ φακούς).

Με το καλό!

• Like 1
Δημοσ.

Να πάνε όλα καλά!

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι εκτυφλωτικός απο τη φύση μου, με έχεις δει, οπότε να μην συναντηθούμε και υποτροπιασεις.

(Συγχαρητήρια και περαστικά).

Δημοσ.

Done, κομπλέ.

Λίγο λαμπουν όλα ακόμα αλλά θα στρώσει.

Πήγαινε να κοιμηθείς λίγο και όταν ξυπνήσεις θα είσαι άλλος άνθρωπος...

Απόλαυσέ το!

Δημοσ.

Χαχα ευχαριστώ αμφότερους.

Ρωτάτε ο,τι θέλετε, ελεύθερα.

που πήγες και πόσο πήγε το μαλλί?

ευχαριστημένος γενικά?

• Moderators
Δημοσ.

Athens Vision 2100€ ολα μαζι (η εξεταση πριν και οι 4 επομενες, κολλυρια, επεμβαση), με αποδειξη.

Ναι ειμαι ευχαριστημενος. Ευδιαθετη νοσοκομα προθυμη να απαντησει σε ο,τι ηθελες, εξηγουσε τι σου εκανε.

Και ο γιατρος επεξηγηματικος, σωστος και τυπικος.

Απο το πρωτο λεπτο μετα την επεμβαση βλεπεις ικανοποιητικα για να κινηθεις μεσα στο χωρο, μετα ειναι αναλογα στον ανθρωπο η επουλωση.

Εμενα ας πουμε κοιτωντας τα ματια μου δε θα δεις με μια πρωτη ματια ουτε μιση κοκκινιλα, αλλα αν ανασηκωσεις το βλεφαρο εχει απο κατω του το ματι αρκετες. Δε βγαζω δακρυα, ουτε με ποναει, απλα μετα απο καποια ωρα με ενοχλει και πρεπει να βαζω τα δακρυα που μου εδωσαν. Βλεπω ικανοποιητικα απο αμεσως μετα την επεμβαση για να διαβασω πχ μια επιγραφη ή τον υπολογιστη, αλλα ό,τι εκπεμπει φως βλεπω μια θολουρα γυρω του, η οποια λογικα μεχρι και αυριο θα πρεπει να εχει μειωθει αισθητα, ηδη ειναι καλυτερα απο εχθες.

Επισης για μια εβδομαδα εχει 2 κολλυρια απο 4 φορες τη μερα το καθε ενα και για μια ακομη εβδομαδα συνεχιζεις το ενα απο αυτα για 2 φορες τη μερα.

Σαν διαδικασια δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο: Πρωτα μια επισκεψη με καποιους ελεγχους να δουν αν κανεις, μετα ραντεβου για επεμβαση. Τη μερα της επεμβασης εχει και αλλους ελεγχους που εκτυπωνουν διαφορα πραγματα και τα εισαγουν ως δεδομενα στο laser.

Το laser αυτο καθεαυτο ειναι σιχαμερο, με την εννοια οτι μυριζεις το ματι σου να λιωνει, αλλα συνολικα δεν κραταει παρα μερικα δευτερολεπτα (7-8 λεπτα ολη η διαδικασια και για τα 2 ματια). Οσο σου κοβουν το λεπτο στρωμα πανω απο τον κερατοειδη δεν βλεπεις τιποτα, αλλα και αυτο λιγα δευτερολεπτα κραταει. Στο τελος σου κολλανε και 2 προστατευτικους φακους επαφης που τους βγαζεις την επομενη μερα στο πρωτο μετεγχειρητικο ραντεβου.

Προς το παρον ο,τι εκπεμπει φως εχει μια μικρη θολουρα γυρω του, οποτε τα βλεπω ολα smooth, αλλα ηδη νομιζω δε συγκρινεται η "ταλαιπωρια" λιγων ημερων για να πεταξεις τα γυαλια απο πανω σου...

• Like 4
Δημοσ.

Done, κομπλέ.

Λίγο λαμπουν όλα ακόμα αλλά θα στρώσει.

Πήγαινε να κοιμηθείς λίγο και όταν ξυπνήσεις θα είσαι άλλος άνθρωπος...

Απόλαυσέ το!

Mπραβο !!!!Μια ξεκουραση ειναι οτι το καλυτερο για σημερα....ΜΙαχαρα ειναι ο γιατρος...Εχουμε εκανει 3 ατομα σε αυτον οπως σου ειπα pm.

Δημοσ.

ωραίος ο georgeman!!  :-)

επόμενες ερωτήσεις..

είχες πάει και σε άλλα κέντρα laser? 

αν ναι, γιατί κατέληξες στο athens vision? 

από άποψη κόστους είχαν διαφορά?

πόση μυωπία είχες στο κάθε μάτι?

διαφοροποιείται το κόστος ανάλογα με την μυωπία?

Δημοσ.

ωραίος ο georgeman!!  :-)

επόμενες ερωτήσεις..

είχες πάει και σε άλλα κέντρα laser? 

αν ναι, γιατί κατέληξες στο athens vision? 

από άποψη κόστους είχαν διαφορά?

πόση μυωπία είχες στο κάθε μάτι?

διαφοροποιείται το κόστος ανάλογα με την μυωπία?

Οχι δεν διαφοροποιειται το κοστος .Οτε η μεθοοδος αν ειναι lasik ή prk εχει σημασια στο κοστος .

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν διαφοροποιειται το κοστος .Οτε η μεθοοδος αν ειναι lasik ή prk εχει σημασια στο κοστος .

και ο γιατρός...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...