DrNick Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια άποψη για τα κέντρα της Αθήνας; Θέλω και εγώ να κάνω την επέμβαση για να διορθώσω την μειωπία μου (2.5-3 βαθμούς) αλλά φοβάμαι πολύ τα μάτια για αυτό θα ήθελα και την γνώμη σας. Φαντάζομαι οι τιμές είναι όλες γύρω στα 1500; Ευχαριστώ Καλησπέρα, Τα κέντρα πολλά και καλά. Οι γιατροί ακόμα περισσότεροι... Τιμές ανάλογα με τη μέθοδο, 1500-2000€. Κάποιο και πιο φτηνά, κάποιοι και πιο ακριβά. 1
vaggos92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Τα κέντρα πολλά και καλά. Οι γιατροί ακόμα περισσότεροι... Τιμές ανάλογα με τη μέθοδο, 1500-2000€. Κάποιο και πιο φτηνά, κάποιοι και πιο ακριβά. Αυτό είναι το ερώτημα. Αν υπάρχει κάποιο κέντρο που θα έπρεπε να αποφύγω απο εμπειρίες άλλων. Επίσης σημαντικό είναι να κάνει σωστά την δουλειά του όσον αφορά τις εξετάσεις πριν την επέμβαση. Να μην σε βλέπει σαν άλλα 1500 ευρώ.
DrNick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό είναι το ερώτημα. Αν υπάρχει κάποιο κέντρο που θα έπρεπε να αποφύγω απο εμπειρίες άλλων. Επίσης σημαντικό είναι να κάνει σωστά την δουλειά του όσον αφορά τις εξετάσεις πριν την επέμβαση. Να μην σε βλέπει σαν άλλα 1500 ευρώ. Σκέψου εδώ ένα μήνυμα "πήγα εκεί και έπαθα αυτό". Κανείς δεν το θέλει. Οι εξετάσεις που λες γίνονται παντού και προφανώς είναι θέμα (και) μηχανημάτων. Η ερμηνεία είναι θέμα γιατρού. Αυτό που λες εκεί (να μη σε βλέπει σαν άλλα 1500) "μεταβιβάζεται" από το κέντρο στο γιατρό. Βρες έναν που εμπιστεύεσαι. Ξεκίνα από αυτόν που σε παρακολουθεί. Αν αναλαμβάνει ή αλλιώς αν έχει κάποιον να σου προτείνει.
dionisis1925 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια άποψη για τα κέντρα της Αθήνας; Θέλω και εγώ να κάνω την επέμβαση για να διορθώσω την μειωπία μου (2.5-3 βαθμούς) αλλά φοβάμαι πολύ τα μάτια για αυτό θα ήθελα και την γνώμη σας. Φαντάζομαι οι τιμές είναι όλες γύρω στα 1500; Ευχαριστώ Πίστεψε με , όλοι όσοι έχουμε υποβληθεί laser στα ματια είχαμε τον φόβο , εγώ προσωπικά επέλεξα γιατρό που είχε κανει επέμβαση σε συγγενικό μου πρόσωπο, όσο για το κόστος αν πχ κανείς PRK θα πρεπει να υπολογίσεις πως θα σου φύγει ενα σημαντικό ποσο τους επόμενους 5-6 μηνες τουλάχιστον , εγώ πχ έκανα την PRK τον Νοέμβριο και βαζω ακόμα δάκρυα όχι φυσικα με την συχνότητα που εβαζα στις αρχές. 1
DrNick Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πίστεψε με , όλοι όσοι έχουμε υποβληθεί laser στα ματια είχαμε τον φόβο , εγώ προσωπικά επέλεξα γιατρό που είχε κανει επέμβαση σε συγγενικό μου πρόσωπο, όσο για το κόστος αν πχ κανείς PRK θα πρεπει να υπολογίσεις πως θα σου φύγει ενα σημαντικό ποσο τους επόμενους 5-6 μηνες τουλάχιστον , εγώ πχ έκανα την PRK τον Νοέμβριο και βαζω ακόμα δάκρυα όχι φυσικα με την συχνότητα που εβαζα στις αρχές. Δεν ισχύει μόνο για το PRK αυτό. Ίσα-ίσα, στο LASIK χρειάζεται ακόμη περισσότερο. tip: Επειδή τα δάκρυα είναι παραφάρμακα, μπορείς να τα βρεις στο σκρουτζ με καλύτερη τιμή και να τα παραγγείλεις μαζικά. 2
vaggos92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Έχετε κάποια άποψη για το οφθαλμιατρείο αθηνών; http://www.ophthalmiatreio.gr/ Κάποιος που να έκανε εκεί την επέμβαση να μας πει τις εμπειρίες του και το αν υπήρχε σωστή και τακτική παρακολούθηση μετά την επέμβαση. Με ενημέρωσαν ότι το κόστος είναι 1500 ευρώ από το τηλέφωνο κιόλας οπότε φαντάζομαι είναι ανεξάρτητα από την περίπτωση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ισχύει μόνο για το PRK αυτό. Ίσα-ίσα, στο LASIK χρειάζεται ακόμη περισσότερο. tip: Επειδή τα δάκρυα είναι παραφάρμακα, μπορείς να τα βρεις στο σκρουτζ με καλύτερη τιμή και να τα παραγγείλεις μαζικά. Εγω με lasik δεν χαλασα παραπανω από λιγα ευρω κατω από 10 για κολυρια .Σε prk εχω ακουσει ότι βαζουν μεγαλυτερο χρονικο διαστημα .Τεχνητα δακρυα δεν χρειαστηκα αν και πριν 10 χρονια υπηρχε συνταγογραφιση και σε αυτά . Έχετε κάποια άποψη για το οφθαλμιατρείο αθηνών; http://www.ophthalmiatreio.gr/ Κάποιος που να έκανε εκεί την επέμβαση να μας πει τις εμπειρίες του και το αν υπήρχε σωστή και τακτική παρακολούθηση μετά την επέμβαση. Με ενημέρωσαν ότι το κόστος είναι 1500 ευρώ από το τηλέφωνο κιόλας οπότε φαντάζομαι είναι ανεξάρτητα από την περίπτωση. Προσωπικη εμεπιρια ή από γνωστο δεν εχω .Η καθαρα προσωπικη μου αποψη είναι ότι σε τέτοιες επεμβάσεις εχει μεγαλη σημασια το hardware και το Software του μηχανήματος και η εμπειρια του χειριστη . Νομιζω σε καποιο καθαρα ιδιωτικο θα εδιναν πιο πολύ σημασια σε αυτά .Μπορει βεβαια να κανω και λαθος . Το κοστος παραπανω δεν θα υπερβαινει τα 500 ευρω . 2
sectuseber Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Εκλεισα για ραντεβού-προεγχειρητικο ελεγχο στον Κανελλοπουλο, αλλά από αυτά που διάβαζα μάλλον είναι ακριβός, αλλά και καλός. Οπότε θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κόστος για τον συγκεκριμένο, αλλά και προτάσεις και για άλλους γιατρούς που να είναι σε φυσιολογικο κόστος και να έμειναν ευχαριστημένοι, ειδικά σε πιο δύσκολες περιπτώσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Εχεις προσωπικο μηνυμα ...Πες μας ποσα ζητησε ο Κανελλοπουλος
@ngelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με 1.25 μυωπία σε κάθε μάτι, με συμβουλεύετε να κάνω laser;
DrNick Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με 1.25 μυωπία σε κάθε μάτι, με συμβουλεύετε να κάνω laser; Εξαρτάται... Ηλικία, εργασία, δραστηριότητες... Πόσο συχνά φοράς τα γυαλιά / φακούς σου. Υπάρχουν άνθρωποι που με 1,5 βαθμό δε φορούν γυαλιά, υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν να δουν τηλεόραση/οδηγήσουν αν δε φορέσουν εκείνο το 0,5 που έχει το 1 μάτι (το άλλο 0!!!). Όπως θα σου πει και ο Γιάννης, περίπου 1 βαθμό του έχει αφήσει ο γιατρός του στο ένα μάτι και δεν έχει μάθει τι θα πει πρεσβυωπία. Έτσι ανάλογα με όλα αυτά ίσως να μην αξίζει να κάνεις τίποτα, ίσως να έχει νόημα να κάνεις και τα 2 μάτια, ή ακόμα και να κάνεις την επέμβαση μόνο στο 1 μάτι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με 1.25 μυωπία σε κάθε μάτι, με συμβουλεύετε να κάνω laser; Φιλε μου αν δεν μπορεις χωρις γυαλια και νομιζω δεν μπορεις δεν εχουν σημασια οι βαθμοι. 1
@ngelos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Φιλε μου αν δεν μπορεις χωρις γυαλια και νομιζω δεν μπορεις δεν εχουν σημασια οι βαθμοι. Βασικά δεν έχω φορέσει ποτέ γυαλιά. Απλά στη τηλεόραση κάθομαι πιο κοντά και στον κινηματογράφο στο κέντρο. Απλά με ενοχλεί κι έλεγα μήπως κανω laser.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Φιλε μου μια χαρα θα χαρεις τη ζωη πιο καλα ...Βρες γιατρο εμπιστοσυνης και προχωρα . Κι εγω στα 12 μου με 1,5 ξεκινησα αλλα ηθελα γυαλια απο πριν κανονικα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μεθαύριο χαιρετάω τα γυαλάκια, μετά από σχεδόν 20 χρόνια πάνω μου (δεν έβαλα ποτέ φακούς). Για να δούμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις