Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Η τελευταία γιατρός που πήγα μου είπε ότι είχα κακή επούλωση (πληγή στο μέσο της κόρης), μου έδωσε μια θεραπεία, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να ξαναπάω. Ο γιατρος που σου εκανε την επεβαση τι σου ειπε για ολα αυτα ?
DiamadisT Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, Έχεις κανείς γνώμη για Κανελλόπουλο (Laser Vision), Χρονόπουλο (Eye Day Clinic), Οικονόμου (Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser); Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης γιατρού και κέντρου για να κάνω PRK. Αν έχετε να προτείνετε και κανέναν άλλο, ευχαρίστως. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2017 από DiamadisT
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Έχεις κανείς γνώμη για Κανελλόπουλο (Laser Vision), Χρονόπουλο (Eye Day Clinic), Οικονόμου (Αθηναϊκό Διαθλαστικό Laser); Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης γιατρού και κέντρου για να κάνω PRK. Αν έχετε να προτείνετε και κανέναν άλλο, ευχαρίστως. Εχεις pm .
dhmak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλημέρα, ξέρουμε πόσο κοστίζει αυτή την εποχή η επέμβαση laser για αστιγματισμό και μυωπία ;; Βρίσκομαι Καλλιθέα.
Polinikis23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 μήπως έχει κανει κανείς λειζερ μυωπίας στη Λάρισα στο iris eye-center του κυρίου Πίπη ? απο θεσσαλία καποιος να μου πει την αποψη του για το που εκανε λειζερ μυωπίας να πω την αληθεια θα προτιμουσα να την κανω εδω. Αυτο το κεντρο σας γεμιζει το ματι; http://lasermyopia-larisa.gr/ Επισης, διαβασα για προβληματα σε βαθος χρονου για οσους κανουν την επεμβαση και εχω φοβηθει λιγακι. Εχει κανει κανεις την επεμβαση πριν 10 χρόνια να μας πει τη γνωμη του; τελικά εκανες την επεμβαση? πηγα και εγω σε αυτο το κέντρο αλλα δεν ξερω καποιον που να έχει ιδια αποψη! ποσο το εχεις ψαξει στην περιοχη μας
meletis_m Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Προσωπικά το έχω συζητήσει με το γιατρό που με παρακολουθεί , αλλά ακόμη δεν το έχω σκεφτεί για επέμβαση, όχι λόγω οικονομικών. Έχω μυωπία(4 βαθμούς) & αστυγματισμο(2,5) και σαφώς κάθε φορά που αλλάζω γυαλιά πληρώνω μόνο για φακούς 150+ευρώ λόγω ειδικής επεξεργασίας για λέπτυνση φακών.Πλέον έχει σταθεροποιήθει. Τους φακούς επαφής τούς έχω απορρίψει χρόνια τώρα. Απλώς γνωστοί μου που έχω συζητήσει οι γνώμες διαφέρουν.Ναι μέν είχαν επιτυχία επέμβασης αλλά κατά την ανάρρωση είχαν πόνο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Με lasik εγω , η γυναικα μου και η κορη μου κανενα απολυτως πονο .Μια γνωστη με prk ελχιστη ενοχληση για λιγες μερες . 1
rafaelnk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Μήπως ξέρει κάνεις το κόστος για laser μυωπίας με το Κανελλόπουλο?
DrNick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να σου απαντήσει αν δε σε εξετάσει. Δεν κάνει 1 "laser μυωπίας".
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας. Μήπως ξέρει κάνεις το κόστος για laser μυωπίας με το Κανελλόπουλο? Οχι αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ακριβος . Ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να σου απαντήσει αν δε σε εξετάσει. Δεν κάνει 1 "laser μυωπίας". Τι εννοεις ?
DrNick Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοεις ? Ότι πέρα από PRK, LASIK που εφαρμόζει σε συνηθισμένα περιστατικά κάνει κ διόρθωση "με σταγόνες" αλλά κ SMILE. Αν ο φίλος μας να έχει κ καμιά ιδιαιτερότητα, μπορεί να του προτείνει κάποια παραλλαγή πχ LASIK xtra ή εξατομικευμένη θεραπεία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ότι πέρα από PRK, LASIK που εφαρμόζει σε συνηθισμένα περιστατικά κάνει κ διόρθωση "με σταγόνες" αλλά κ SMILE. Αν ο φίλος μας να έχει κ καμιά ιδιαιτερότητα, μπορεί να του προτείνει κάποια παραλλαγή πχ LASIK xtra ή εξατομικευμένη θεραπεία. Ειχα παρει και ειχα ρωτησει αλλα με σταγονες ειναι για μικρες μυωπιες.Εχω ακουσει οτι εφαρμοζει καποιες τακτικες λιγο διαφορετικες αλλα δεν ξερω πιο πολλα. Εχει σελιδα στο internet που γραφει αρκετα .Παντα ομως πριν απο οτιδηποτε πολυ καλος οφθαλμολογικος ελεγχος . 1
vaggos92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια άποψη για τα κέντρα της Αθήνας; Θέλω και εγώ να κάνω την επέμβαση για να διορθώσω την μειωπία μου (2.5-3 βαθμούς) αλλά φοβάμαι πολύ τα μάτια για αυτό θα ήθελα και την γνώμη σας. Φαντάζομαι οι τιμές είναι όλες γύρω στα 1500; Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, Υπάρχει κάποια άποψη για τα κέντρα της Αθήνας; Θέλω και εγώ να κάνω την επέμβαση για να διορθώσω την μειωπία μου (2.5-3 βαθμούς) αλλά φοβάμαι πολύ τα μάτια για αυτό θα ήθελα και την γνώμη σας. Φαντάζομαι οι τιμές είναι όλες γύρω στα 1500; Ευχαριστώ Απο 1500-2000 φιλε μου αναλογα τον γιατρο.Και για τα δυο ματια βεβαια .Εχεις χαμηλη μυωπια και δεν θα εχεις προβλημα Μια καλη εξεταση πριν ειναι παντα αναγκαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις