darklordvader77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αφού ρώτησα διάφορα κέντρα για τιμές, αυτές κυμαίνονται στα 1500-2000 ευρώ, μικρές διαφορές (το ένα από το άλλο) δηλαδή για αυτό που διακυβεύεται. Η απορία μου είναι, λοιπόν, θα αγοράσω αυτό που θα πληρώσω ή θα πληρώσω απλά την φίρμα, την εμπειρία το νεότερο μηχάνημα κτλ.; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στη δικη μου περιπτωση κοστισε ολα μαζι 1400€ σε εμπειρο γνωστο μας γιατρο. Επισης γνωστη γιατρος που χα παει και τυγχανε να ηταν παλια μαθητρια του πρωτου και λιγοτερο εμπειρη προφανως μας ειπε 2200€. Στο ιδιο ιδιωτικο κεντρο και οι 2 παντα.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μα μου αφησε υπολοιπο μυωπιας. Εχει σημασια ομως; αν μου αφησει 0.75 μυωπια και κανω 2 βαθμους πρεσβυωπια τοτε παλι δε θα βλεπω καθαρα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μα μου αφησε υπολοιπο μυωπιας. Εχει σημασια ομως; αν μου αφησει 0.75 μυωπια και κανω 2 βαθμους πρεσβυωπια τοτε παλι δε θα βλεπω καθαρα. Απολυτη οραση αν υπαρχει πρεσβυωπια δεν υπαρχει αλλα προκειμενου να βγαλουμε τα γυαλια κανουμε συμβιβασμους . Δεν θυμαμαι ποση ειχα (ηδη φοραγα πολυεστιακα γυαλια ) αλλα μια χαρα ειμαι τωρα .Σε κανενα χαρτακι με οδηγιες απο φαρμακα με τα ψιλα γραμματακια μεγενθυτικο φακο . Στην καθημερινοτητα ομως οχι . 1
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για αυτο λεμε οτι η επιλογη γιατρου εχει μεγαλη σημασια καθως και ο ελεγχος πριν. Επιτρεψτε μου να πω δυο λογια ασχετα με τον γιατρο ή την μεθοδο που θα διαλεξεις καποιος . Οσοι ειναι καποια ηλικιας που σε λιγα χρονια αναποφευκτα θα παρουσιασουν πρεσβυωπια ειναι απαραιτητο να συζητησουν με τον γιατρο τους για την τεχνικη monovision. Ειναι τεχνικη και οχι μεθοδος . Ο γιατρος αφηνει λιγη μυωπια στο ενα ματι επιτηδες ωστε αν υπαρχει ή προκειται να παρουσιαστει πρεσβυωπια να "σκαντζαρει" αυτη και να μπορουμε να βλεπουμε σε καθε αποσταση ικανοποιητικα . Μπορει πολυ ευκολα να κανει με φακους επαφης μια δοκιμη για το αποτελεσμα που θα προκυψει . Με το ματι που εχει μηδενιστει η μυωπια βλεπουμε πολυ καλα μακρυα αλλα με το αλλο που εχει λιγη μυωπια οχι τοσο καλα αλλα και με τα δυο ματια ανοιχτα μια χαρα ειναι . Ειναι κριμα μετα απο μερικα χρονια καποιος με γυαλια να τα ξαναχρειαστει εστω για κοντα . Thanks για τις πληροφοριες. Εμενα, παροτι μου αφησε οντως 'αδιορθωτη' μυωπια για αυτο τον λογο, δεν υπαρχει περιπτωση να γλυτωσω την πρεσβυωπια σε λιγα χρονια, μου το ειπε και την τελευταια φορα που τον ειδα. Αρα; Απλα, με αυτη την τεχνικη, καθυστερουμε την εμφανιση της πρεσβυωπιας για λιγα χρονια; Αυτο ειναι; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Απλα, με αυτη την τεχνικη, καθυστερουμε την εμφανιση της πρεσβυωπιας για λιγα χρονια; Αυτο ειναι; Μπορει να ειναι και ετσι φιλε μου...Δεν ξερω και σιγουρα θα παιξει ρολο και ο βαθμος της πρεσβυωπιας .Εγω εχω 10 χρονια χωρις προβλημα ...Τι θα γινει σε 5 χρονια δεν μπορω να ξερω . 1
darklordvader77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδες! Είμαι πλεον στην 6η μέρα της PRK, βλεπω 9/10 συμφωνα με τον γιατρο αλλα εχω πολυ θολουρα ακομα στο να διαβασω γραμματα. Κατα τα αλλα περιφερειακη οραση και μακρια βλεπω τελεια και απ τη 3η μερα σταματησαν οι πονοι και η φωτοευαισθησια.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εμένα 1 βδομάδα σίγουρα κράτησαν οι πόνοι, και για 3 ημέρες ήμουν τελείως τύφλη αφού δεν άνοιγαν τα μάτια από τους πόνους. Μα καλά γιατί μόνο εγώ πέρασα τόσο δύσκολα; 1
darklordvader77 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Εμένα 1 βδομάδα σίγουρα κράτησαν οι πόνοι, και για 3 ημέρες ήμουν τελείως τύφλη αφού δεν άνοιγαν τα μάτια από τους πόνους. Μα καλά γιατί μόνο εγώ πέρασα τόσο δύσκολα; Πιθανον να συνδεεται ο πονος με το φακο επαφης αλλα και με το κατα ποσο εχει αναρρωσει το ματι Μπιπ Μπιπ. Εγω εκανα βλακεια, περα απο τη κορτιζονη και το αντιβιωτικο μου χε δωσει αναισθητικο επισης το οποιο το χα ξεχασμενο εντελως.. Τελευταια μερα που μπορουσα το βαλα και κοιμηθηκα σαν ανθρωπος Εσενα ποτε σου πέρασε η θολουρα εντελως?
DrNick Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 darklordvader77 υπομονή! Το καλοκαίρι, το μόνο που θα θυμάσαι είναι ότι ... κάποτε φορούσες γυαλιά...! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δυστυχως μετα απο 5 χρονια εχω ακομη θολουρα. Μαλλον κακος ελεγχος ή κακη επιλογη γιατρου .Τι σου λεει ο γιατρος?
DrNick Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μαλλον κακος ελεγχος ή κακη επιλογη γιατρου .Τι σου λεει ο γιατρος? Επέμβαση: ακόμα και όταν όλοι φροντίσουν για όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι άριστο. Μπορούμε να γράφουμε για ώρες τι μπορεί να μην πήγε καλά, από τον έλεγχο, το γιατρό, το κέντρο, την αγωγή, τον ασθενή (πόσο συνεπής στην αγωγή ήταν, αλλά και πως ανταποκρίνεται ο συγκεκριμένος οργανισμός στην επέμβαση). Και αρκετές φορές μπορεί να μην είναι μόνο ένα από αυτά.. Το σημαντικό τώρα είναι αν και πως μπορεί να βελτιωθεί. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ειχα προφανώς κακη επουλωση. Εκανα διαφορες θεραπειες με σταγονες. Τωρα δεν εμεινε κατι να κανω, θα περιμενω την πρεσβυωπια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Επέμβαση: ακόμα και όταν όλοι φροντίσουν για όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάποιες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι άριστο. Μπορούμε να γράφουμε για ώρες τι μπορεί να μην πήγε καλά, από τον έλεγχο, το γιατρό, το κέντρο, την αγωγή, τον ασθενή (πόσο συνεπής στην αγωγή ήταν, αλλά και πως ανταποκρίνεται ο συγκεκριμένος οργανισμός στην επέμβαση). Και αρκετές φορές μπορεί να μην είναι μόνο ένα από αυτά.. Το σημαντικό τώρα είναι αν και πως μπορεί να βελτιωθεί. Δεν διαφωνω....Μπορει ομως και κατι απο αυτα που ειπα εγω. Ξερω δεκαδες ατομα που εχουν κανειι χωρις προβλημα. Ειχα προφανώς κακη επουλωση. Εκανα διαφορες θεραπειες με σταγονες. Τωρα δεν εμεινε κατι να κανω, θα περιμενω την πρεσβυωπια. Η γωμη του γιατρου ? 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Η τελευταία γιατρός που πήγα μου είπε ότι είχα κακή επούλωση (πληγή στο μέσο της κόρης), μου έδωσε μια θεραπεία, αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τώρα πρέπει να ξαναπάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις