Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ ειναι οντως θεμα η θολουρα.. ο γιατρος σου τι σου ειπε;

Εχω διαβασει περιπτωσεις ακομη και 6μηνου ή χρονου, αναλογα τον ασθενη παντα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν και εισαι κατω των 40 ρωτα την γνωμη του γιατρου για την τεχνικη monovision οποτε σε 10 χρονια να μην εχεις προβλημα με πρεσβυωπια. Μπορει να σου κανει  ενα test και με φακους επαφης πριν την επεμβαση για να καταλαβεις .

Εγω που ημουν 50 ηταν αναγκαια . Δεν εχει να κανει με τον τροπο της επεμβασης lasik ή prk .

Χμμμ....

Εγω που εκανα την επεμβαση πριν καποια χρονια, κι ημουν κατω απο 40, γιατι κανεις δεν μου ειπε τοτε για τη monovision,

παρα μονο λεγαμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τιποτε για την πρεσβυωπια;

Δημοσ.

Καλησπερα σας, και ευχαριστω για τις ευχες.

Ολα καλα πηγαν, βεβαια ενω ημουν ηρεμος πριν μπω μεσα ημουν λιγο τσιτα :P Ρωτησε ο γιατρος τις νοσηλευτριες "μα καλα χαπακι δε του δωσατε;"

1η μερα λοιπον βαζω κολλυρια με αντιβιωση ανα 1 ωρα και στο ενδιαμεσο δακρυα. Τσιμπαει αλλα οχι κατι που να ενοχλει ή να εμποδισει τον υπνο.

Βλεπω περιπου 65% γενικα. Γραμματα ποτε τα βλεπω πεντακαθαρα ποτε θολα.

Μου δωσαν και μασκα για το ψυγειο αν εχω πονους μετεπειτα να τη βαζω για λιγο και να ηρεμησει.

Γενικα πολυ ευχαριστημενος, σπαστικες οι σταγονες αλλα θα γινουν ρουτινα κι αυτες. Το δυσκολο ειναι το 10ημερο που δε πρεπει να πεσει νερο στα ματια.

Ολα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε μια ζωη χωρις γυαλια φυσικα. Φοραγα 21 χρονια αλλωστε. Δε το χω πιστεψει ουτε αυνηθισει ακομη, σταδιακα θα ερθει. :P

Για οτιδηποτε νεοτερο ενημερωνω! Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας!

Ποσο ετω εισαι ? Για τεχνικη monovision σου ειπε κατι για να αντιμετωπισεις την πρεσβυωπια ?

Δημοσ.

Χμμ ειναι οντως θεμα η θολουρα.. ο γιατρος σου τι σου ειπε;

Εχω διαβασει περιπτωσεις ακομη και 6μηνου ή χρονου, αναλογα τον ασθενη παντα.

Λεει οτι ακομα θελει καιρο να φτιαχτει η οραση! Δεν ξερω ανησυχω μηπως εγινε μαλακια

Δημοσ.

Χμμμ....

Εγω που εκανα την επεμβαση πριν καποια χρονια, κι ημουν κατω απο 40, γιατι κανεις δεν μου ειπε τοτε για τη monovision,

παρα μονο λεγαμε οτι δεν μπορουμε να κανουμε απολυτως τιποτε για την πρεσβυωπια;

Για την πρεσβυωπια οχι δεν μπορουμε  αλλα αν σου αφηνε 0,75 μυωπια σε ενα ματι οπως εμενα εμαι στα 60 και δεν θελω γυλια για κοντα .Αντισταθμιζει την πρεσβυωπια η μυωπια που μου αφησε και με τα δυο ματια ανοιχτα μια χαρα βλεπω κοντα και μακρυα.

Δημοσ.

Ελα καλυτερα Αθηνα...3 ωρες δρομος ειναι και θα βρεις αρκετους . Το κοστος των μηχανηματων ειναι ακριβο για να μπορει να γινει αποσβση σε μια επαρχιακη πολη εστω μεγαλη σαν την Λαρισα.

να πω την αληθεια θα προτιμουσα να την κανω εδω. Αυτο το κεντρο σας γεμιζει το ματι;

http://lasermyopia-larisa.gr/

Επισης, διαβασα για προβληματα σε βαθος χρονου για οσους κανουν την επεμβαση και εχω φοβηθει λιγακι. Εχει κανει κανεις την επεμβαση πριν 10 χρόνια να μας πει τη γνωμη του;

• Like 1
Δημοσ.

να πω την αληθεια θα προτιμουσα να την κανω εδω. Αυτο το κεντρο σας γεμιζει το ματι;

http://lasermyopia-larisa.gr/

Επισης, διαβασα για προβληματα σε βαθος χρονου για οσους κανουν την επεμβαση και εχω φοβηθει λιγακι. Εχει κανει κανεις την επεμβαση πριν 10 χρόνια να μας πει τη γνωμη του;

Εγω 10 χρονια και η κορη μου 12 χωρις προβλημα με lasik . Η γυναικα μου 8 χρονια .

Για το κεντρο που λες ψαξε καποιον να εχει κανει εκει .

Δημοσ.

Εχω κανα διμηνο που μετακομισα εδω, οποτε δεν ξερω κανενα. Γι'α υτο ειπα να ρωτησω εσω μπας και ξερει κανεις

Δημοσ.

Στε 32 ειμαι Γιαννη. Οχι, δε μου πε κατι

Δεν εισαι 40 αλλα ουτε και 20 .Νομιζω επρεπε να στο πει και να αποφασισεις . Σε 10+ χρονια μαλλον θα θελεις γυαλια για κοντα .

Εχω κανα διμηνο που μετακομισα εδω, οποτε δεν ξερω κανενα. Γι'α υτο ειπα να ρωτησω εσω μπας και ξερει κανεις

Επιλογη σου βεβαια αλλα εγω θα ερχομουν Αθηνα αν μαλιστα δεν ειχα ιδεα για το μοναδικο ισως κεντρο εκει .

Δημοσ.

Αφού ρώτησα διάφορα κέντρα για τιμές, αυτές κυμαίνονται στα 1500-2000 ευρώ, μικρές διαφορές (το ένα από το άλλο) δηλαδή για αυτό που διακυβεύεται. Η απορία μου είναι, λοιπόν, θα αγοράσω αυτό που θα πληρώσω ή θα πληρώσω απλά την φίρμα, την εμπειρία το νεότερο μηχάνημα κτλ.;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μετα απο 5 χρονια prk κι ακομη τρελη ξηροφθαλμια.Καμια φορα πονανε και τα τριβω και πονανε πιο πολυ. Και η οραση οχι τελεια. Καλυτερη απο πριν φυσικα αλλα οχι πεντακαθαρη.

Δημοσ.

Μετα απο 5 χρονια prk κι ακομη τρελη ξηροφθαλμια.Καμια φορα πονανε και τα τριβω και πονανε πιο πολυ. Και η οραση οχι τελεια. Καλυτερη απο πριν φυσικα αλλα οχι πεντακαθαρη.

Για αυτο λεμε οτι η επιλογη γιατρου εχει μεγαλη σημασια καθως και ο ελεγχος πριν.

Επιτρεψτε μου να πω δυο λογια ασχετα με τον γιατρο ή την μεθοδο που θα διαλεξεις καποιος .

Οσοι ειναι καποια ηλικιας που σε λιγα χρονια αναποφευκτα θα παρουσιασουν πρεσβυωπια ειναι απαραιτητο να συζητησουν με τον γιατρο τους για την τεχνικη monovision.

Ειναι τεχνικη και οχι μεθοδος .

Ο γιατρος αφηνει λιγη μυωπια στο ενα ματι επιτηδες ωστε αν υπαρχει ή προκειται  να παρουσιαστει πρεσβυωπια να "σκαντζαρει" αυτη και να μπορουμε να βλεπουμε σε καθε αποσταση ικανοποιητικα .

Μπορει πολυ ευκολα να κανει με φακους επαφης μια δοκιμη για το αποτελεσμα που θα προκυψει .

Με το ματι που εχει μηδενιστει η μυωπια βλεπουμε πολυ καλα μακρυα αλλα με το αλλο που εχει λιγη μυωπια οχι τοσο καλα αλλα και με τα δυο ματια ανοιχτα μια χαρα ειναι .

Ειναι κριμα μετα απο μερικα χρονια καποιος με γυαλια να τα ξαναχρειαστει εστω για κοντα .

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες!

Χτες ολα καλα εξαιρουμενου του βραδιου που χα δακρυρροια. Με ειδε ο γιατρος σημερα, εχει ηδη επουλωθει πανω απ το μισο. Με μετρησε τελος και βλεπω 7/10.

• Like 1
Δημοσ.

Ξηροφθαλμία περισσότερο κάνει το LASIK και λιγότερο το PRK. Αν είναι τόσο έντονη να το κοιτάξεις μήπως είναι κάτι άλλο ανεξάρτητο από το laser.

darklordvader77 ΜΕ'ΓΕΙΑ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...