darklordvader77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλα αποτελεσματα να εχεις .Ποσο ετων εισαι ?Ρωτα τον ποσο χρονο αποκαταστασης θελει η prk. Ευχαριστώ Γιάννη..!! Στα 32 είμαι τώρα, σταθερός περίπου 7 χρόνια. Μου είπε πως θα με βλέπει κάθε μέρα για 1 βδομάδα συνεχομενα (ακομα και αυριο Κυριακη θα με δει), πως θα χω 2-3 μέρες μόνο μικροενοχλησεις, στην 4η περιπου θα μου βγαλει τον φακο επαφής και πως η ολη αναρρωση θα ολοκληρωθει στις 2-3 βδομάδες. Μακάρι όλα να πάνε καλά! Όπως και να χει θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου, καθώς δε βρήκα σε αντίστοιχα θέματα πολλές περιπτώσεις για PRK. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ Γιάννη..!! Στα 32 είμαι τώρα, σταθερός περίπου 7 χρόνια. Μου είπε πως θα με βλέπει κάθε μέρα για 1 βδομάδα συνεχομενα (ακομα και αυριο Κυριακη θα με δει), πως θα χω 2-3 μέρες μόνο μικροενοχλησεις, στην 4η περιπου θα μου βγαλει τον φακο επαφής και πως η ολη αναρρωση θα ολοκληρωθει στις 2-3 βδομάδες. Μακάρι όλα να πάνε καλά! Όπως και να χει θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου, καθώς δε βρήκα σε αντίστοιχα θέματα πολλές περιπτώσεις για PRK. Αν και εισαι κατω των 40 ρωτα την γνωμη του γιατρου για την τεχνικη monovision οποτε σε 10 χρονια να μην εχεις προβλημα με πρεσβυωπια. Μπορει να σου κανει ενα test και με φακους επαφης πριν την επεμβαση για να καταλαβεις . Εγω που ημουν 50 ηταν αναγκαια . Δεν εχει να κανει με τον τροπο της επεμβασης lasik ή prk .
dionisis1925 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ Γιάννη..!! Στα 32 είμαι τώρα, σταθερός περίπου 7 χρόνια. Μου είπε πως θα με βλέπει κάθε μέρα για 1 βδομάδα συνεχομενα (ακομα και αυριο Κυριακη θα με δει), πως θα χω 2-3 μέρες μόνο μικροενοχλησεις, στην 4η περιπου θα μου βγαλει τον φακο επαφής και πως η ολη αναρρωση θα ολοκληρωθει στις 2-3 βδομάδες. Μακάρι όλα να πάνε καλά! Όπως και να χει θα γράψω εδώ τις εντυπώσεις μου, καθώς δε βρήκα σε αντίστοιχα θέματα πολλές περιπτώσεις για PRK. Έκανα την PRK πριν 6 μήνες , η ανάρρωση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 3 βδομάδες , Σκέψου κολλυρια θα τα βάζεις για τουλάχιστον 4 μήνες, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις, Καλη επιτυχία!
DrNick Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Έκανα την PRK πριν 6 μήνες , η ανάρρωση δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 3 βδομάδες , Σκέψου κολλυρια θα τα βάζεις για τουλάχιστον 4 μήνες, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις, Καλη επιτυχία! Το σύνηθες είναι αυτό που περιέγραψε ο γιατρός στον darklordvader77: 2-4 μέρες ενοχλήσεις (φωτοφοβία και αίσθημα ξένου σώματος), και περίπου 1 εβδομάδα αστάθεια της όρασης. Στο τέλος της βδομάδας ικανοποιητική όραση (στο λασικ είναι συνήθως άριστη από την 1η μέρα). Στις 3-4 βδομάδες το 95%+ του τελικού αποτλέσματος σαν όραση. Τα κολλύρια συνήθως 2-3 μήνες. Η πλήρης ανάρρωση μπορεί και να μην έχει ολοκληρωθεί στο χρόνο, γι' αυτό η προστασία από τον ήλιο και τα τεχνητά δάκρυα. Καλή επιτυχία darklordvader77! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Κι εγω απο οτι εχω διβασει η prk αργει πιο πολυ αλλα δεν επιμενω για να μην φανει οτι προτεινω την lasik που εκανα .Εινια θεμα γιατρου. Εμενα μου ειχε πει οτι δεν βλεπει τον λογο να μη κανω lasik. 1
Darkness2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εχει να προτεινει κανεις κανενα καλο γιατρο στη Λαρισα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εχει να προτεινει κανεις κανενα καλο γιατρο στη Λαρισα; Ελα καλυτερα Αθηνα...3 ωρες δρομος ειναι και θα βρεις αρκετους . Το κοστος των μηχανηματων ειναι ακριβο για να μπορει να γινει αποσβση σε μια επαρχιακη πολη εστω μεγαλη σαν την Λαρισα.
DrNick Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ελα καλυτερα Αθηνα...3 ωρες δρομος ειναι και θα βρεις αρκετους . Το κοστος των μηχανηματων ειναι ακριβο για να μπορει να γινει αποσβση σε μια επαρχιακη πολη εστω μεγαλη σαν την Λαρισα. Χρειάζεται όμως παρακολουθηση τακτική. Ίσως ένα γιατρός από τη Λάρισα που να χειρουργεί σε κάποιο μεγάλο κέντρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού υπάρχει εκεί κοντά). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Χρειάζεται όμως παρακολουθηση τακτική. Ίσως ένα γιατρός από τη Λάρισα που να χειρουργεί σε κάποιο μεγάλο κέντρο (Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού υπάρχει εκεί κοντά). Σωστα...Μπορει να ειναι και ετσι .Παρακολουθηση πιο τακτικη θελει στην αρχη και μετα μια φορα τον χρονο . 1
darklordvader77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας, και ευχαριστω για τις ευχες. Ολα καλα πηγαν, βεβαια ενω ημουν ηρεμος πριν μπω μεσα ημουν λιγο τσιτα Ρωτησε ο γιατρος τις νοσηλευτριες "μα καλα χαπακι δε του δωσατε;" 1η μερα λοιπον βαζω κολλυρια με αντιβιωση ανα 1 ωρα και στο ενδιαμεσο δακρυα. Τσιμπαει αλλα οχι κατι που να ενοχλει ή να εμποδισει τον υπνο. Βλεπω περιπου 65% γενικα. Γραμματα ποτε τα βλεπω πεντακαθαρα ποτε θολα. Μου δωσαν και μασκα για το ψυγειο αν εχω πονους μετεπειτα να τη βαζω για λιγο και να ηρεμησει. Γενικα πολυ ευχαριστημενος, σπαστικες οι σταγονες αλλα θα γινουν ρουτινα κι αυτες. Το δυσκολο ειναι το 10ημερο που δε πρεπει να πεσει νερο στα ματια. Ολα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε μια ζωη χωρις γυαλια φυσικα. Φοραγα 21 χρονια αλλωστε. Δε το χω πιστεψει ουτε αυνηθισει ακομη, σταδιακα θα ερθει. Για οτιδηποτε νεοτερο ενημερωνω! Και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες σας! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ολα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε μια ζωη χωρις γυαλια φυσικα. Φοραγα 21 χρονια αλλωστε. Δε το χω πιστεψει ουτε αυνηθισει ακομη, σταδιακα θα ερθει. Για το μονο που μετανοιωσα ειναι οτι αργησα και φοραγα 37 ολοκληρα χρονια γυαλια !!!!! Πολυ καιρο μετα την επεμβαση οταν ξυπναγα εψαχνα τα γυαλια στο κομοδινο . Η πρωτη μερα με γυαλια ηλιου θα μεινει αξεχαστη . Ελπιζω να σου ειπε ο γατρος οτι ειναι ακρως απαραιτητα ειδικα τον πρωτο καιρο . 1
darklordvader77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Για το μονο που μετανοιωσα ειναι οτι αργησα και φοραγα 37 ολοκληρα χρονια γυαλια !!!!! Πολυ καιρο μετα την επεμβαση οταν ξυπναγα εψαχνα τα γυαλια στο κομοδινο . Η πρωτη μερα με γυαλια ηλιου θα μεινει αξεχαστη . Ελπιζω να σου ειπε ο γατρος οτι ειναι ακρως απαραιτητα ειδικα τον πρωτο καιρο . Αυτο ακριβως..!! Ναι, μου πε ενα 6μηνο δε βγαινω στον ηλιο χωρις γυαλι ηλιου, το πιο σημαντικο ειναι απ ολα αυτο 1
Lacepo Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ρε παιδια αλλος που να εχει κανει PRK και να μην εβλεπε στο 2μηνο καλα την νυχτα υπαρχει; Ειναι πολυ ενοχλητικο δεν υπαρχει ευκρινια και δυσκολια μερικες φορες, ειναι φυσιολογικο;
darklordvader77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εννοεις οτι βλεπεις θολα ή οτι σε ενοχλουν τα φωτα απο σηματοδοτες/διερχομενα ΙΧ;
Lacepo Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Εννοεις οτι βλεπεις θολα ή οτι σε ενοχλουν τα φωτα απο σηματοδοτες/διερχομενα ΙΧ; Μακρια βλεπω θολο και δεν υπαρχει ευκρινια καθολου καλη, λες και εχω μυωπια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις