Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ίδια φάση είμαι,τώρα πηγαίνω στον 6ο μήνα της επέμβασης...να σε ρωτήσω τις Navitae σου είπε ο γιατρός να τις παίρνεις?

οχι ο γιατρός μου δεν μου είπε να παίρνω κάτι παρα μόνο δάκρυα και αυτά μονο αν χρειάζεται..

αυτές είναι λιπαντικές και περιέχουν και τις βιταμίνες..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να κάνω laser και θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζετε τιμές για κάποια από τα μεγάλα κέντρα..π.χ. για το οφθαλμολογικο κεντρο και ποια μεθοδο αφορουν.. και φυσικα αν εχετε να προτεινετε και καποιο!

Δημοσ.

Εκανα PRΚ πριν ενα μιση μηνα, η οραση τις πρωτες δυο εβδομαδες ηταν θολη, τωρα η κατασταση ειναι καλυτερη δηλαδη κοντα βλεπω αλλα μακρια οχι (ευκρινια χαλια) ακομα και ειδικα το βραδυ υπαρχει δυσκολια, τωρα περιμενω ελπιζω να σταθεροποιηθει η κατασταση γιατι ειναι πολυ σπαστικο.

Δημοσ.

Εκανα PRΚ πριν ενα μιση μηνα, η οραση τις πρωτες δυο εβδομαδες ηταν θολη, τωρα η κατασταση ειναι καλυτερη δηλαδη κοντα βλεπω αλλα μακρια οχι (ευκρινια χαλια) ακομα και ειδικα το βραδυ υπαρχει δυσκολια, τωρα περιμενω ελπιζω να σταθεροποιηθει η κατασταση γιατι ειναι πολυ σπαστικο.

Ο γατρος τι σου λεει ? Γιατι εκανες prk ?Υπηρχε καποιος λογος ?

Δημοσ.

Ο γατρος τι σου λεει ? Γιατι εκανες prk ?Υπηρχε καποιος λογος ?

Ο γιατρος λεει οτι θελει ακονα χρονο του, οππιαδηποτε απο τις δυο η lrk η lasik θα μπορουσα να κανω αλλα μου ειπε καλυτερα prk δεν χρειαζεται να "κοβεις" το ματι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο γιατρος λεει οτι θελει ακονα χρονο του, οππιαδηποτε απο τις δυο η lrk η lasik θα μπορουσα να κανω αλλα μου ειπε καλυτερα prk δεν χρειαζεται να "κοβεις" το ματι.

Εμενα μου ειχε πει δεν βλεπει κανενα λογο να μην κανω lasik και την εκανα .Σε δυο μερες ειχα το 90% της ορασης.Πανε 10 χρονια τωρα .

Δημοσ.

Εμενα μου ειχε πει δεν βλεπει κανενα λογο να μην κανω lasik και την εκανα .Σε δυο μερες ειχα το 90% της ορασης.Πανε 10 χρονια τωρα .

τωρα εγω περιμενω..ελπιζω να φτιαξει..

• Like 1
Δημοσ.

τωρα εγω περιμενω..ελπιζω να φτιαξει..

To PRK θέλει το χρόνο του. Κάνε υπομονή και βάζε τα κολλύριά σου.

• Like 1
Δημοσ.

To PRK θέλει το χρόνο του. Κάνε υπομονή και βάζε τα κολλύριά σου.

Παραπανω απο εναμισυ μηνα ? Ο γιατρος τον ειχε ενημερωσει για αυτη την καθυστεριση ?

Δημοσ.

Αρχηγέ κάνε υπομονή και εγώ την PRK έκανα το πρώτο δίμηνο είναι το δύσκολο , βαζε τα κολλύρια όπως πρεπει και μην αγχώνεσαι.
Δημοσ.

Παραπανω απο εναμισυ μηνα ? Ο γιατρος τον ειχε ενημερωσει για αυτη την καθυστεριση ?

Οι πιο πολλοί ζορίζονται από 1 εβδομάδα εως ένα μήνα. Η γυναίκα μου έκανε 6 μήνες...

Δημοσ.

Καλημέρα, παιδιά !!!
Η δική μου περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχω 7.5 βαθμούς μυωπίας στο αριστερό μάτι και 6 περίπου στο δεξί. Το θέμα όμως είναι ότι από τη στιγμή της γέννησής μου, πάσχω από οριζόντιο εκκρεμοειδή νυσταγμό (όσοι δεν τον ξέρετε, εύχομαι να μην τον μάθετε ποτέ). Ο ένας γιατρός μου λέει ότι ο νυσταγμός είναι απόλυτη αντένδειξη για διαθλαστική χειρουργική, ενώ άλλος λέει ότι μπορεί να γίνει λαμβάνοντας πολυ ειδικά μέτρα. Θα ήθελα απλά να ρωτήσω κατ' αρχήν αν υπάρχει κανείς άλλος ασθενής με νυσταγμό στο Insomnia κι αν έχει επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα,
Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

ρε παιδια κ εγω prk εκανα κ μονο η 1η βδομαδα ηταν λιγο ζορικη. απο κει και περα καθε μερα εβλεπα ολο κ καλυτερα και δε θυμαμαι ακριβως ποτε εφτασα στο 100% αλλα το πολυ να ηταν ενας μηνας απο οταν εκανα την επεμβαση

(ο γιατρος θυμαμαι μου ειχε πει οτι εαν το ματι σου αντεχει να κανει την prk προτιμαμε αυτη αλλιως παμε σε λασικ)

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, παιδιά !!!

Η δική μου περίπτωση είναι πολύ ιδιαίτερη. Έχω 7.5 βαθμούς μυωπίας στο αριστερό μάτι και 6 περίπου στο δεξί. Το θέμα όμως είναι ότι από τη στιγμή της γέννησής μου, πάσχω από οριζόντιο εκκρεμοειδή νυσταγμό (όσοι δεν τον ξέρετε, εύχομαι να μην τον μάθετε ποτέ). Ο ένας γιατρός μου λέει ότι ο νυσταγμός είναι απόλυτη αντένδειξη για διαθλαστική χειρουργική, ενώ άλλος λέει ότι μπορεί να γίνει λαμβάνοντας πολυ ειδικά μέτρα. Θα ήθελα απλά να ρωτήσω κατ' αρχήν αν υπάρχει κανείς άλλος ασθενής με νυσταγμό στο Insomnia κι αν έχει επιχειρήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα,

Ο Άσπρος Γάτος

Είναι δύσκολη όχι μόνο η επέμβαση, αλλά και ο προεγχειρητικός έλεγχος. Αν καταφέρεις να απαλλαχθείς από τη μυωπία θα βλέπεις πολύ καλύτερα απ' ότι σήμερα με τα γυαλιά. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι αν δεν γίνεται το laser. Γιατί δεν ψάχνεις κάτι τέτοιο;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...