Opeuer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας Ειμαι μεγαλος στην ηλικία (51) αλλά παρ όλα αυτά θέλω να κάνω την επέμβαση,εχω γυρω στο 4 μυωπία.Λόγω της δουλειάς μου(δάσκαλος) ποια εποχη ειναι η καταλληλοτερη για μενα να κανω την επέμβαση;Μένω Ξάνθη υπάρχει τίποτα αξιόπιστο εδώ για την επέμβαση;Ποιο κατω απο Θεσ/κη δεν έχω παει στη ζωή μου κι Αθήνα φοβάμαι να κατέβω καθώς δεν γνωριζω κανεναν και τιποτε απο οδούς κλπ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που ευελπιστώ να πάρω 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας Ειμαι μεγαλος στην ηλικία (51) αλλά παρ όλα αυτά θέλω να κάνω την επέμβαση,εχω γυρω στο 4 μυωπία.Λόγω της δουλειάς μου(δάσκαλος) ποια εποχη ειναι η καταλληλοτερη για μενα να κανω την επέμβαση;Μένω Ξάνθη υπάρχει τίποτα αξιόπιστο εδώ για την επέμβαση;Ποιο κατω απο Θεσ/κη δεν έχω παει στη ζωή μου κι Αθήνα φοβάμαι να κατέβω καθώς δεν γνωριζω κανεναν και τιποτε απο οδούς κλπ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που ευελπιστώ να πάρω Κι εγω στα 50 εκανα κα κανω δουλεια γραφειου !! Κανενα προβλημα 9 χρονια τωρα . Δεν θα μετανοιωσεις ...Δυστυχως μονο απο Αθηνα ξερω ...Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως .Δεν ειναι τοσο τραγικη η Αθηνα για αυτο που θελεις για 2-3 μερες .Για εποχη δεν υπαρχει προβλημα ... 1
Opeuer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Κι εγω στα 50 εκανα κα κανω δουλεια γραφειου !! Κανενα προβλημα 9 χρονια τωρα . Δεν θα μετανοιωσεις ...Δυστυχως μονο απο Αθηνα ξερω ...Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως .Δεν ειναι τοσο τραγικη η Αθηνα για αυτο που θελεις για 2-3 μερες .Για εποχη δεν υπαρχει προβλημα ...Ευχαριστώ για την άμεση απάντησηΔηλ θα χρειαστω για την ολη διαδικασια μια εβδομαδα το πολύ,και αυτο το διαθλαστικό κεντρο είναι καλό;Ειναι κοντα στο αεροδρόμιο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα ...Ναι τοσο θα χρειστεις το πολυ αλλα μετα για ενα χρονο καθε εξαμηνο πρεπει να σε βλεπει ο γιαατρος εκτος και εχεις καποιον εκει κοντα Εινια στο κεντρο της Αθηνας τα πιο πολλα κεντρα
arisfilitsis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, τον τελευταιο καιρο εχω μπει στην διαδικασια να σκεφτομαι να κανω και εγω laser μιας και χρειαζομαι νεα γυαλια και το κοστος είναι πολύ υψηλο. Εχω αστιγματισμο 5 και 4,5 υπαρχει καποιος που να εχει κανει μιας και από ότι διαβασα οι περισσοτεροι εχετε κανει μυωπια να μου πει τις εμπειριες του/της
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, τον τελευταιο καιρο εχω μπει στην διαδικασια να σκεφτομαι να κανω και εγω laser μιας και χρειαζομαι νεα γυαλια και το κοστος είναι πολύ υψηλο. Εχω αστιγματισμο 5 και 4,5 υπαρχει καποιος που να εχει κανει μιας και από ότι διαβασα οι περισσοτεροι εχετε κανει μυωπια να μου πει τις εμπειριες του/της Εχω κανει εγω , η κορη μου και η γυναικα μου με μεθοδο lasik με απολυτη επιτυχια .
Iamthagod Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Παιδιά καλησπέρα! Έχει κάνει κάποιος στη Θεσσαλονίκη; Να προτείνει κάποιο γιατρό; Με προσωπικό μήνυμα αν δε θέλει να φαίνεται δημόσια
Opeuer Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα! Έχει κάνει κάποιος στη Θεσσαλονίκη; Να προτείνει κάποιο γιατρό; Με προσωπικό μήνυμα αν δε θέλει να φαίνεται δημόσια Ναι έκανα εγώ(29/3/17) καταπληκτικό team πολύ καλός γιατρος ολα πηγαν καλα(i laser) 1
ue4hobbyist Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Έχει κανείς εμπειρία από Custom Lasik (τοπογραφικά κατευθυνόμενο); Από αναζήτηση στο Google προκύπτει ότι η ποιότητα όρασης είναι πολύ καλύτερη.
MaDaAmAx1985 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλυσπέρα φίλε μου τον φεβρουάριο έκανα και εγω laser (Lasek Wavefront) στην Κωσταντινούπολη στο Dunya Goz και για τα δύο μάτια και πλήρωσα 1100 ευρώ και δόξα το θέο είμαι μια χαρά... Εδώ στην Ελλάδα, στην Αθήνα είχα βρεί κάποιες κλινικές και μου λέγανε απο 1700... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Καλυσπέρα φίλε μου τον φεβρουάριο έκανα και εγω laser (Lasek Wavefront) στην Κωσταντινούπολη στο Dunya Goz και για τα δύο μάτια και πλήρωσα 1100 ευρώ και δόξα το θέο είμαι μια χαρά... Εδώ στην Ελλάδα, στην Αθήνα είχα βρεί κάποιες κλινικές και μου λέγανε απο 1700... Ποσους βαθμούς ειχες .Τωρα ποιος σε παρακολουθεί ?
mentoras99 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Κι εγω στα 50 εκανα κα κανω δουλεια γραφειου !! Κανενα προβλημα 9 χρονια τωρα . Δεν θα μετανοιωσεις ...Δυστυχως μονο απο Αθηνα ξερω ...Αν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως .Δεν ειναι τοσο τραγικη η Αθηνα για αυτο που θελεις για 2-3 μερες .Για εποχη δεν υπαρχει προβλημα ... Γιαννη, οταν εκανες την επεμβαση, τι διορθωσες και τι οχι; Πχ πρεσβυωπια είχες απο την επομενη μερα της επεμβασης; ή εμφανιστηκε μετα απο χρονια;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Γιαννη, οταν εκανες την επεμβαση, τι διορθωσες και τι οχι; Πχ πρεσβυωπια είχες απο την επομενη μερα της επεμβασης; ή εμφανιστηκε μετα απο χρονια; Ειχα παλια 6,5 βαθμούς αλλα μετα από επεμβαση καταρακτη στα 40 ειχε μεινει καπου 4,5 στο κάθε ματι . Επειδή υπηρχε και πρεσβυωπια (φοραγα πανάκριβα πολυεστιακα γυαλια) ο γιατρος μου αφησε 0,75 στο ένα ματι για να εξισοροπει την πρεσβυωπια αλοιως θα ηθελα γυαλια για κοντα (μεθοδος monovision) μετα από συνενοηση μαζι μου . https://www.ophthalmica.gr/el/tmimata/item/68-presbylasik-monovision-techniques.html Αυτό να το προσεξουν ολοι ανω των 40 που σκοπευουν να κανουν laser .Η πρεσβυωπια δεν διορθωνεται . 9 χρονια τωρα δεν φοραω καθολου γυαλια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις