Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να έχει πόνο μάλλον prk.

Μαλλον...Εγω με lasik δεν καταλαβα τιποτα ουτε μετα την επεμβαση .

Την επομενη μερα εβλεπα 80% και μετα από δυο μερες όπως τωρα .Μονο την πρωτη μερα ειχα θολη οραση μεχρι που πηγα για υπνο.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πόνο εννοώ το τσούξιμο της ξηροδερμιας , την επέμβαση την έκανα στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό συστεγάζεται μαζί με το Οφθαλμολογικό. Στην επέμβαση δεν πονεσα σχεδόν καθόλου, την lasik έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Πόνο εννοώ το τσούξιμο της ξηροδερμιας , την επέμβαση την έκανα στο Αθηναϊκό Διαθλαστικό συστεγάζεται μαζί με το Οφθαλμολογικό. Στην επέμβαση δεν πονεσα σχεδόν καθόλου, την lasik έκανα.

Κάθε περιπτωση εχει τις ιδιαιτερότητες της..

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι , σήμερα είχα πάει στον γιατρό όλα καλά πάνε και την Τρίτη στην επόμενη επίσκεψη θα είμαι έτοιμος για έξοδο :P

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι , σήμερα είχα πάει στον γιατρό όλα καλά πάνε και την Τρίτη στην επόμενη επίσκεψη θα είμαι έτοιμος για έξοδο :P

Με το καλο φιλε μου !!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,επιτέλους σήμερα βγήκαν οι προστατευτικοί φακοί και μπορώ να κυκλοφορώ,πραγματικά το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου,κάποτε και εγώ δίσταζα και μάλιστα είχα γράψει και σε αυτό το θέμα,άμα μπορείτε και έχετε πραγματικά μεγάλη μυωπία να το κάνετε,είναι άλλη αίσθηση να κυκλοφορείς στο δρόμο με απλά γυαλιά ηλίου ή να βγαίνεις από το μπάνιο και να μην φοβάσαι που θα πατήσεις.

Υ.Γ Την PRK έκανα,τώρα διάβασα σε προηγούμενο μήνυμα πως έγραψα για Lasik.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι,επιτέλους σήμερα βγήκαν οι προστατευτικοί φακοί και μπορώ να κυκλοφορώ,πραγματικά το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου,κάποτε και εγώ δίσταζα και μάλιστα είχα γράψει και σε αυτό το θέμα,άμα μπορείτε και έχετε πραγματικά μεγάλη μυωπία να το κάνετε,είναι άλλη αίσθηση να κυκλοφορείς στο δρόμο με απλά γυαλιά ηλίου ή να βγαίνεις από το μπάνιο και να φοβάσαι που θα πατήσεις.

Υ.Γ Την PRK έκανα,τώρα διάβασα σε προηγούμενο μήνυμα πως έγραψα για Lasik.

Μπραβο  φιλε μου !!!

Δημοσ.

Μετά από πόσο καιρό μπορεί κάποιος να γυρίσει σε έντονες αθλητικές δραστηριότητες (με ιδρώτα κτλ) ; 

Σκέφτομαι να πάω να δω αν μπορώ να κάνω κατα τα Χριστούγεννα , είχα πάει πριν 8 χρόνια αλλά δεν ήμουν κατάλληλος και με είπαν να ξαναδοκιμάσω λίγα χρόνια αργότερα 

Μυωπικό αστιγματισμό έχω 

Δημοσ.

Μετά από πόσο καιρό μπορεί κάποιος να γυρίσει σε έντονες αθλητικές δραστηριότητες (με ιδρώτα κτλ) ; 

Σκέφτομαι να πάω να δω αν μπορώ να κάνω κατα τα Χριστούγεννα , είχα πάει πριν 8 χρόνια αλλά δεν ήμουν κατάλληλος και με είπαν να ξαναδοκιμάσω λίγα χρόνια αργότερα 

Μυωπικό αστιγματισμό έχω 

Γιατι δεν ησουν καταλληλος τοτε ?

Δημοσ.

Γιατι δεν ησουν καταλληλος τοτε ?

Δεν είχα τη σωστή καμπυλότητα στον ενα οφθαλμο μου είχαν πει, ήμουν 1 βήμα πριν την επέμβαση, είχα πάρει το χαπάκι και περίμενα, με φώναξαν για τελικό έλεγχο και μου το είπαν μετά από λίγο.

Πήγα και σε άλλον γιατρό για 2η γνώμη αλλά συνεργαζόταν με το ίδιο ιατρείο για τις επεμβάσεις, είπε πως θα δει τα στοιχεία και όντως το έκανε, μου τηλεφώνησε μετά από 2 ημέρες και μου είπε τα ίδια

Από τότε δε ξαναπήγα για έλεγχο

Δημοσ.

Δεν είχα τη σωστή καμπυλότητα στον ενα οφθαλμο μου είχαν πει, ήμουν 1 βήμα πριν την επέμβαση, είχα πάρει το χαπάκι και περίμενα, με φώναξαν για τελικό έλεγχο και μου το είπαν μετά από λίγο.

Πήγα και σε άλλον γιατρό για 2η γνώμη αλλά συνεργαζόταν με το ίδιο ιατρείο για τις επεμβάσεις, είπε πως θα δει τα στοιχεία και όντως το έκανε, μου τηλεφώνησε μετά από 2 ημέρες και μου είπε τα ίδια

Από τότε δε ξαναπήγα για έλεγχο

Φιλε μου δεν μου λεει κατι τι ειναι σοβαρο ιατρειο ...Αν ειναι δυνατον να ανακαλυπτουν κατι την τελευταια στιγμη ...Πηγαινε σε καποιο αλλαο κεντρο που καποιος θα σου συστησει και εχει κανει την επεμβαση να δεις τι θα σου πουνε.

Μια ωρα με εξεταζαν πριν μου πουν το ΟΚ πριν 8 χρονια .

Δημοσ.

Φιλε μου δεν μου λεει κατι τι ειναι σοβαρο ιατρειο ...Αν ειναι δυνατον να ανακαλυπτουν κατι την τελευταια στιγμη ...Πηγαινε σε καποιο αλλαο κεντρο που καποιος θα σου συστησει και εχει κανει την επεμβαση να δεις τι θα σου πουνε.

Μια ωρα με εξεταζαν πριν μου πουν το ΟΚ πριν 8 χρονια .

Ήταν και είναι από τα κορυφαία στη Θεσ/νίκη , όταν το πάρω απόφαση θα ψαχτώ περισσότερο  

• Like 1
Δημοσ.

Ήταν και είναι από τα κορυφαία στη Θεσ/νίκη , όταν το πάρω απόφαση θα ψαχτώ περισσότερο  

Κατι δεν μου κολαει με αυτο......Μηπως κατι οικονομικο που δεν συμφωνησατε ή κατι αλλο ? Δεν μπορω να φανταστω γιατρο να λεει οχι λιγα λεπτα πριν απο κατι που εχει πει ναι .

Δημοσ.

Κατι δεν μου κολαει με αυτο......

Δεν ξέρω, δεν είχαμε καμία διαφωνία.

Μάλλον το σκέφτηκαν καλύτερα στον προεγχειριτικο έλεγχο ( ;; ) ή το κατάλαβαν τότε;; Δεν ξέρω ειλικρινά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...