meletis_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Τωρα την εκανες?Ανοιξαν τα χειρουργεια? Μόνο προγραμματισμένα - έκτακτα , και με έλεγχο . . Ήταν ανάγκη . Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από meletis_m 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Μόνο προγραμματισμένα - έκτακτα , και με έλεγχο . . Ήταν ανάγκη . Καταλαβα ,και ηθελα απο μαρτη να κανω στα ματια μου για μυωπια,αλλα οπως βλεπω παμε για ιουνιο[που δεν ξερω αν κανουν καλοκαιρι τετοιες επεμβασεις],οποτε μιλαμε παλι για χειμωνα,σκατουλες Περαστικα BTW
g_kor06 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Καταλαβα ,και ηθελα απο μαρτη να κανω στα ματια μου για μυωπια,αλλα οπως βλεπω παμε για ιουνιο[που δεν ξερω αν κανουν καλοκαιρι τετοιες επεμβασεις],οποτε μιλαμε παλι για χειμωνα,σκατουλες Περαστικα BTW Το καλοκαίρι δεν είναι καλή εποχή για τέτοιες επεμβάσεις απ ότι έχω διαβάσει... Είμαι και εγώ υπο σκέψη να κάνω επέμβαση διόρθωσης μυωπίας αλλά το βλέπω απο Φθινόπωρο Θεού θέλοντος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Καταλαβα ,και ηθελα απο μαρτη να κανω στα ματια μου για μυωπια,αλλα οπως βλεπω παμε για ιουνιο[που δεν ξερω αν κανουν καλοκαιρι τετοιες επεμβασεις],οποτε μιλαμε παλι για χειμωνα,σκατουλες Περαστικα BTW Νομιζω μπορεις απο 1 Μαιου και μετα
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Το καλοκαίρι δεν είναι καλή εποχή για τέτοιες επεμβάσεις απ ότι έχω διαβάσει... Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει δηλαδή ; Εγώ Ιούνιο την είχα κάνει.
g_kor06 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει δηλαδή ; Εγώ Ιούνιο την είχα κάνει. Ως προς τους εξωτερικούς περιβαντολογικούς παράγοντες το αναφέρω , οι όποιοι μπορεί να δυσχεραίνουν την αποθεραπεία. ( π.χ έντονη ηλιοφάνεια )
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η εργασία σου (εφόσον εργάζεσαι) απαιτεί παρατεταμένη παρουσία στο πεδίο ; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias
g_kor06 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Εργαζόμενος είμαι , σε περιβάλλον γραφείου... Καλοδεχούμενη πάντως η γνώμη σου...Θα το δώ για την επέμβαση μόλις αρχίσουμε & μπαίνουμε εκ νέου στην νέα κανονικότητα...
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Επομένως, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ την έκανα Ιούνιο, φορούσα όποτε έβγαινα έξω γυαλιά ηλίου (1-2 ημέρες αν θυμάμαι καλά, που είναι και ευαίσθητο ακόμα το μάτι) και μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. Στο μεσοδιάστημα προφανώς, έπαιρνα όλα τα κολλύρια που μου είχε γράψει η οφθαλμίατρος για την προστασία έναντι πιθανής μόλυνσης. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από MauroPaltoudias 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 53 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Επομένως, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ την έκανα Ιούνιο, φορούσα όποτε έβγαινα έξω γυαλιά ηλίου (1-2 ημέρες αν θυμάμαι καλά, που είναι και ευαίσθητο ακόμα το μάτι) και μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. Στο μεσοδιάστημα προφανώς, έπαιρνα όλα τα κολλύρια που μου είχε γράψει η οφθαλμίατρος για την προστασία έναντι πιθανής μόλυνσης. Πολυ ευχαριστο αυτο,ετοτε καλο ειναι να το κοιταξω.Απλα γενικα καλοκαιρι το ειχα οπως και τα σπυρακια πχ,δεν κανεις θεραπειες επειδη δεν βοηθαει ο ηλιος,και επισης επειδη οντως για να ερθεις στα 100% θελεις κανα μηνα ,το καλοκαιρι που γενικα θες να εισαι ολη μερα εξω ,ειναι λιγο βασανιστηριο.,
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Επομένως, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. Εγώ την έκανα Ιούνιο, φορούσα όποτε έβγαινα έξω γυαλιά ηλίου (1-2 ημέρες αν θυμάμαι καλά, που είναι και ευαίσθητο ακόμα το μάτι) και μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν ένιωθα απολύτως τίποτα. Στο μεσοδιάστημα προφανώς, έπαιρνα όλα τα κολλύρια που μου είχε γράψει η οφθαλμίατρος για την προστασία έναντι πιθανής μόλυνσης. Τα γυαλια ηλιου ειναι ακρως απαραιτητα ακομα και χωρις να εχει γινει επεμβαση συνεχεια οταν εχει ηλιο .
MauroPaltoudias Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, SOCRATIS1000 είπε Πολυ ευχαριστο αυτο,ετοτε καλο ειναι να το κοιταξω.Απλα γενικα καλοκαιρι το ειχα οπως και τα σπυρακια πχ,δεν κανεις θεραπειες επειδη δεν βοηθαει ο ηλιος,και επισης επειδη οντως για να ερθεις στα 100% θελεις κανα μηνα ,το καλοκαιρι που γενικα θες να εισαι ολη μερα εξω ,ειναι λιγο βασανιστηριο., Την κάνεις Παρασκευή και Δευτέρα κινείσαι κανονικά, με γυαλί ηλίου. Μην σε φοβίζει αυτό. Στο λέω με σιγουριά (αν και πάνε 5 χρόνια από τότε που έκανα την επέμβαση). Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε Τα γυαλια ηλιου ειναι ακρως απαραιτητα ακομα και χωρις να εχει γινει επεμβαση συνεχεια οταν εχει ηλιο . Τα φοράω σίγουρα στη Λεωφόρο όταν παίζουμε (ημέρα-νύχτα) 😉
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Την κάνεις Παρασκευή και Δευτέρα κινείσαι κανονικά, με γυαλί ηλίου. Μην σε φοβίζει αυτό. Στο λέω με σιγουριά (αν και πάνε 5 χρόνια από τότε που έκανα την επέμβαση). Τα φοράω σίγουρα στη Λεωφόρο όταν παίζουμε (ημέρα-νύχτα) 😉 Ετσι κι εγω...Την εκανα Τριτη αν θυμαμαι καλα και την Πεμπτη πηγα δουλεια γραφειου χωρις γυαλια Ακομα και πριν φοραγα γυαλια ηλιου με βαθμους μυωπιας.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Την κάνεις Παρασκευή και Δευτέρα κινείσαι κανονικά, με γυαλί ηλίου. Μην σε φοβίζει αυτό. Στο λέω με σιγουριά (αν και πάνε 5 χρόνια από τότε που έκανα την επέμβαση). Τα φοράω σίγουρα στη Λεωφόρο όταν παίζουμε (ημέρα-νύχτα) 😉 Τελεια,οποτε περιμενω να ανοιξουν,να δω ασπρη μερα
meletis_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Και εμένα μου είπε ο γιατρός όπως και το Σεπτέμβρη . Όταν αποφάσισες να βγεις έξω απαραίτητα καπέλο και γυαλιά ηλίου σκούρα . Και εμένα αντί για Ιούλιο μου το έκανε Σεπτέμβρη αναφέρομαι στο άλλο μάτι. Μου λέει δεν είναι καλό τους καλοκαιρινούς . Αναφέρομαι σε θεραπεία Κερατοκωνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις