gia_nnis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, dimips είπε Κάποια συμβουλή από εσάς για το αν θα πρέπει να ρωτήσω κάτι ακόμη συγκεκριμένο ή να προτιμήσω prk έναντι lasik ; Ευχαριστώ Θεωρω την prk πιο αξιοπιστη..! Να ρωτησεις τον γιατρο σου τι πιθανοτητες υπαρχουν μετα την επεμβαση μελλοντικα να παρουσιασεις κερατεκτασία.. Για μενα μυωψιες,φωτοστεφανα,ξηροφθαλμια ειναι μικρα γραμματα με την εννοια οτι με τον καιρο θα υποχωρησουν.. 1
gamsgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 16/2/2020 στις 2:15 ΜΜ, atrwtos είπε Για Θεσσαλονίκη θα με ενδιέφερε και 'μένα αν κάποιος έχει πληροφορίες...και το κόστος τώρα περίπου πόσο είναι για μια επέμβαση lazer; Καλησπέρα.Θα σου πρότεινα το οφθαλμικά κ το κ Μπαλίδη. Το κόστος είναι ανάλογα με την επέμβαση μπορεί να σου πει με email . Το κόστος προεγχειρητικού ελέγχου είναι περίπου 100€. 14 ώρες πριν, gia_nnis είπε Θεωρω την prk πιο αξιοπιστη..! Να ρωτησεις τον γιατρο σου τι πιθανοτητες υπαρχουν μετα την επεμβαση μελλοντικα να παρουσιασεις κερατεκτασία.. Για μενα μυωψιες,φωτοστεφανα,ξηροφθαλμια ειναι μικρα γραμματα με την εννοια οτι με τον καιρο θα υποχωρησουν.. Δε υποχωρούν σε όλους δυστυχώς αλλά λυσεις υπάρχουν όπως βύσματα,ειδικά κολλυρια όπως της κυκλοσπορίνης, ειδικοί φακοί επαφής, γυαλιά blephasteam και καθαρισμό με αφρό. Στις 23/2/2020 στις 4:47 ΠΜ, spilios6 είπε Καλημέρα συμφορουμίτες Γνωρίζουμε κάποιον γιατρο με συστάσεις καπου Νότια Προάστια ? Ξέρω για Περιστέρι και Αιγάλεω αλλά ήθελα κάπου προς Γλυφάδα να είμαι κοντά στο σπίτι να μπορώ να με παρακολουθεί απο κοντά Ευχαριστώ Εξαιρετικός είναι ο κ Παπασταύρου, ο κ Βαρβαγιάννης και ο κ Σκουτέρης . 3
gia_nnis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, gamsgr είπε Καλησπέρα.Θα σου πρότεινα το οφθαλμικά κ το κ Μπαλίδη. Το κόστος είναι ανάλογα με την επέμβαση μπορεί να σου πει με email . Το κόστος προεγχειρητικού ελέγχου είναι περίπου 100€. Δε υποχωρούν σε όλους δυστυχώς αλλά λυσεις υπάρχουν όπως βύσματα,ειδικά κολλυρια όπως της κυκλοσπορίνης, ειδικοί φακοί επαφής, γυαλιά blephasteam και καθαρισμό με αφρό. Εξαιρετικός είναι ο κ Παπασταύρου, ο κ Βαρβαγιάννης και ο κ Σκουτέρης . Μονο ο Παπασταυρου ειναι Νοτια
yanyul Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Στις 24/2/2020 στις 7:58 ΜΜ, dimips είπε Σήμερα πήγα Θεσσαλονίκη σε γιατρό για προεγχειρητικό. Μου είπε ότι το μάτι μου είναι φυσιολογικό και μου προτείνει τη lasik ώστε να μπορώ να κάνω και μετέπειτα κάποια διορθωτικη. Είμαι 29 χρονών. Η μυωπία μου είναι στο δυόμιση και ο αστιγματισμός 0.75. Η lasik (1800ευρω) έχει 300 ευρώ περισσότερο από την PRK. Με την prk λέει πως παρεμβαίνουν κατευθείαν ενώ με τη lasik σηκώνουν ένα κομματάκι κλπ και μετά παρεμβαίνουν. Με τη lasik θα μπορώ την ίδια στιγμή να δω και από Δευτέρα αν τη κάνω Παρασκευή θα μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά μου. Με τη prk μου είπε θα χρειαστώ μια βδομάδα εκτός εργασίας. Επίσης θα είναι πιο επώδυνη με την PRK η ανάρρωση. Στις ερωτήσεις μου για το αν θα έχω επιπλοκές και τι επιπλοκές θα είναι αυτές δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση παρά μόνο ότι έχει κάνει 30.000 εγχειρήσεις και πως όλες οι εγχειρήσεις υπάρχει περίπτωση να έχουν επιπλοκές κάτι που σε μένα μετά τον έλεγχο δεν έχει πολλές πιθανότητες καθώς είναι όλα φυσιολογικά. Αυτές τις πληροφορίες έχω. Από κει και πέρα σκέφτομαι να προχωρήσω. Κάποια συμβουλή από εσάς για το αν θα πρέπει να ρωτήσω κάτι ακόμη συγκεκριμένο ή να προτιμήσω prk έναντι lasik ; Ευχαριστώ Φίλε καλησπέρα. Η τιμή των 1800 ευρώ αφορά το ένα μάτι ή και τα δύο;
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, yanyul είπε Φίλε καλησπέρα. Η τιμή των 1800 ευρώ αφορά το ένα μάτι ή και τα δύο; Εκει ειναι οι τιμες και και τα δυο ματια 1500-2000 ευρω.
yanyul Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Εκει ειναι οι τιμες και και τα δυο ματια 1500-2000 ευρω. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
ritchie77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Αν κάνεις την επέμβαση διορθώνεται η μυωπία αλλά αποκτάς πρεσβυωπία? δηλαδή πάλι θα αναγκαστώ να χρησιμοποιώ γυαλιά αλλά για κοντά? Και γιατί τόσοι γιατροί και οπτικοί δεν κάνουν την επέμβαση αλλά συνεχίζουν να φορούν γυαλιά? Υπάρχει κάτι που μας κρύβουν? Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 7 ώρες πριν, ritchie77 είπε Αν κάνεις την επέμβαση διορθώνεται η μυωπία αλλά αποκτάς πρεσβυωπία? δηλαδή πάλι θα αναγκαστώ να χρησιμοποιώ γυαλιά αλλά για κοντά? Και γιατί τόσοι γιατροί και οπτικοί δεν κάνουν την επέμβαση αλλά συνεχίζουν να φορούν γυαλιά? Υπάρχει κάτι που μας κρύβουν? Ρωτάω επειδή ενδιαφέρομαι Οχι βεβαια.... Αν εχει ηδη πρεσβυωπια (οπως εγω στα 49 μου που εκνα laser) ή εισα κοντα στην ηλικια να την αποκτησεις ο γιατρος σου αφηνει λιγη μυωπια στο ενα ματι επιτηδες (τεχνικη monovision) για να αντισταθμισει την πρεσβυωπια . 13 χρονια ειμαι χωρις γυαλια ενω ειχε δυο ζευγαρια και στο τελος πολυεστιακα . 1
Nellyp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Γεια σας. Έκανα πριν ενα μήνα ακριβώς λέιζερ μυωπίας με την μέθοδο transprk. Είχα 5.30 βαθμούς με αστιγματισμο (δεν θυμάμαι πόσο αλλά μικρό) και είμαι 29. Η όραση μου σε αυτό το σημείο είναι πολύ καλή και μπορώ κανονικά να κάνω τα πάντα πλέον. Όμως δεν μπορώ να δω καθαρά κάποιες μικρές επιγραφές σε ελαφρώς μακρινή απόσταση (φαίνονται θολά ή και δίπλα τα γράμματα) και επίσης-ενδεχομένως από τη συνεχή χρήση σταγόνων- νιώθω λίγο βαριά τα μάτια μου. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσοι έχετε παρόμοια εμπειρία ή γνώση πάνω σε αυτό αν είναι φυσιολογικό πάνω στον μήνα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της όρασης και να μην υπάρχει αυτή η οξύτητα, η τέλεια όραση που λέμε ή αν αυτό είναι αποτέλεσμα μόνο της lasik. Δεν έχω φωτοφοβία, φωτοστέφανα, halos κλπ Να αναφέρω ακόμα ότι σύμφωνα με τον γιατρό όλοι οι βαθμοί αφαιρέθηκαν.
ritchie77 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αν εχει ηδη πρεσβυωπια (οπως εγω στα 49 μου που εκνα laser) ή εισα κοντα στην ηλικια να την αποκτησεις ο γιατρος σου αφηνει λιγη μυωπια στο ενα ματι επιτηδες (τεχνικη monovision) για να αντισταθμισει την πρεσβυωπια . Δεν έχω, βλέπω πολύ καλά κοντά. Είμαι 42. Επειδή τώρα πήγα σε οφθαλμίατρο και πήρα γυαλιά, θα πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για το laser? Η γίνεται και γρηγορότερα?
gia_nnis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Nellyp είπε Γεια σας. Έκανα πριν ενα μήνα ακριβώς λέιζερ μυωπίας με την μέθοδο transprk. Είχα 5.30 βαθμούς με αστιγματισμο (δεν θυμάμαι πόσο αλλά μικρό) και είμαι 29. Η όραση μου σε αυτό το σημείο είναι πολύ καλή και μπορώ κανονικά να κάνω τα πάντα πλέον. Όμως δεν μπορώ να δω καθαρά κάποιες μικρές επιγραφές σε ελαφρώς μακρινή απόσταση (φαίνονται θολά ή και δίπλα τα γράμματα) και επίσης-ενδεχομένως από τη συνεχή χρήση σταγόνων- νιώθω λίγο βαριά τα μάτια μου. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσοι έχετε παρόμοια εμπειρία ή γνώση πάνω σε αυτό αν είναι φυσιολογικό πάνω στον μήνα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της όρασης και να μην υπάρχει αυτή η οξύτητα, η τέλεια όραση που λέμε ή αν αυτό είναι αποτέλεσμα μόνο της lasik. Δεν έχω φωτοφοβία, φωτοστέφανα, halos κλπ Να αναφέρω ακόμα ότι σύμφωνα με τον γιατρό όλοι οι βαθμοί αφαιρέθηκαν. Μια χαρα εισαι!!!! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, ritchie77 είπε Δεν έχω, βλέπω πολύ καλά κοντά. Είμαι 42. Επειδή τώρα πήγα σε οφθαλμίατρο και πήρα γυαλιά, θα πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για το laser? Η γίνεται και γρηγορότερα? Μια χαρα μπορεις και τωρα με την συμφωνη γνωμη του γιατρου σου. 2
dionisis1925 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nellyp είπε Γεια σας. Έκανα πριν ενα μήνα ακριβώς λέιζερ μυωπίας με την μέθοδο transprk. Είχα 5.30 βαθμούς με αστιγματισμο (δεν θυμάμαι πόσο αλλά μικρό) και είμαι 29. Η όραση μου σε αυτό το σημείο είναι πολύ καλή και μπορώ κανονικά να κάνω τα πάντα πλέον. Όμως δεν μπορώ να δω καθαρά κάποιες μικρές επιγραφές σε ελαφρώς μακρινή απόσταση (φαίνονται θολά ή και δίπλα τα γράμματα) και επίσης-ενδεχομένως από τη συνεχή χρήση σταγόνων- νιώθω λίγο βαριά τα μάτια μου. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όσοι έχετε παρόμοια εμπειρία ή γνώση πάνω σε αυτό αν είναι φυσιολογικό πάνω στον μήνα να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα της όρασης και να μην υπάρχει αυτή η οξύτητα, η τέλεια όραση που λέμε ή αν αυτό είναι αποτέλεσμα μόνο της lasik. Δεν έχω φωτοφοβία, φωτοστέφανα, halos κλπ Να αναφέρω ακόμα ότι σύμφωνα με τον γιατρό όλοι οι βαθμοί αφαιρέθηκαν. Φυσιολογικό είναι ,εγώ μετά το 2μηνο έστρωσα και δεν είχα σκαμπανεβάσματα , συνέχισε να βάζεις σταγόνες και μην απογοητεύεσαι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από dionisis1925
dimips Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι για Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς εμπειρία από γενική κλινική και το οφθαλμολογικό της; Η διαφορά με τον προηγούμενο γιατρό που ανέφερα στο λιμάνι είναι κοντά στα 800ευρω λιγότερα για laser. Είναι όντως μια επέμβαση ρουτίνας αν όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές ή θέλει ιατρική εμπειρία ετών και το καλύτερο γιατρό που μπορείς να βρεις; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από dimips
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, dimips είπε Επανέρχομαι για Θεσσαλονίκη. Έχει κανείς εμπειρία από γενική κλινική και το οφθαλμολογικό της; Η διαφορά με τον προηγούμενο γιατρό που ανέφερα στο λιμάνι είναι κοντά στα 800ευρω λιγότερα για laser. Είναι όντως μια επέμβαση ρουτίνας αν όλες οι εξετάσεις είναι φυσιολογικές ή θέλει ιατρική εμπειρία ετών και το καλύτερο γιατρό που μπορείς να βρεις; Ειναι ρουτινας αλλα η εμπειρια "κταται προτυπως" και εχει μεγαλη σημασια μαζι με τα μηχανηματα καθε κλινικης !!!Δεν εχω εμπειρια απο Θεσσαλονικη. Σε Αθηνα 3/3 επιτυχια . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις