Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τεχνητα δακρυα σε μικρες αμπουλιτσες μιας χρησης ειναι καλο παντα ο καθενας να εχει μαζι του στην τσαντα του ή το αυτοκινητο για απλους ερεθισμους στα ματια .
dionisis1925 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Παρα πολυ καλη τιμη !!! Προφανως και για τα δυο ματια .Σωστα ? Lasik ή prk ?Ποσο ετων εισαι ?Εγω την εκανα στα 50 πριν 8 χρονια και η κορη μου στα 18 πριν 11 χρονια . Ναι και στα δύο μάτια , μου είπε πως μπορώ να κάνω και τις δύο αλλά μου πρότεινε την lasik,είμαι 29..απλά δεν την παλεύω άλλο με τα γυαλιά έχω και κοντά στο 6 μυωπία..και είπα ας το κάνω. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ναι και στα δύο μάτια , μου είπε πως μπορώ να κάνω και τις δύο αλλά μου πρότεινε την lasik,είμαι 29..απλά δεν την παλεύω άλλο με τα γυαλιά έχω και κοντά στο 6 μυωπία..και είπα ας το κάνω. Αν και δεν εισαι 40 μιλα για τον γιατρο μηπως πρεπει να σου αφησει μισο βαθμο στο ενα ματι οποτε σε 10+ χρονια να μην θελεις γυαλια για κοντα . Εγω το εκανα αλλα ημουν ηδη με πρεσβυωπια στα 50 και τωρα δεν φοραω γυαλια ουτε για κοντα . Η τεχνικη λεγεται monovision. Η κορη μου στα 18 δεν αφησε κατι αλα ηταν μολις 18 και τωρα 29 !!! Παντα σε συνενοηση με τον γιατρο σου . Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2016 από Γιάννης Platano
dionisis1925 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν ειναι ακριβα...Καπου στα 20-30 ευρω να υπολογιζεις το πολυ γαι ολες τις ημερες . Τα πήρα σήμερα,35 ευρώ κόστισαν,εγώ πίστευα πως θα είναι πιο ακριβά.
kage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Κανόνισα να κάνω την επέμβαση 15/11 και μου έδωσε ο γιατρός ένα χαρτί με οδηγίες και έχει μια λίστα με 6 κολλύρια..για αυτό ρωτάω..πριν πάω να τα πάρω να προετοιμάσω ψυχολογικά την τσέπη μου Μπορεις να γραψεις ή να φωτογραφησεις το χαρτι με τα ονοματα;Μια αντιβιωση μια κορτιζονη εδιναν συνηθως... Τα φυσικα δακρυα ειναι 5-10ε το κουτι..15 20 μερες βγαζουν αν αποκτησεις ξηροφθαλμια μπορει να το χρησιμοποιησεις μηνες χρονια
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να γραψεις ή να φωτογραφησεις το χαρτι με τα ονοματα; Μια αντιβιωση μια κορτιζονη εδιναν συνηθως... Τα φυσικα δακρυα ειναι 5-10ε το κουτι..15 20 μερες βγαζουν αν αποκτησεις ξηροφθαλμια μπορει να το χρησιμοποιησεις μηνες χρονια Γιατι να φωτογραφισει το χαρτι ? Ο καθε γιατρος γραφει αυτα που νομιζει .Δεν ειναι τραγικο το κοστος για να παιζει προμηθεια στο γιατρο .
fotaras13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Ναι και στα δύο μάτια , μου είπε πως μπορώ να κάνω και τις δύο αλλά μου πρότεινε την lasik,είμαι 29..απλά δεν την παλεύω άλλο με τα γυαλιά έχω και κοντά στο 6 μυωπία..και είπα ας το κάνω. Δεν ξέρω κανέναν που να είναι δυσαρεστημένος (αν εξαιρέσουμε αγνωστου προελευσης/ανωνυμες ιστοσελιδες) με την εν λογω επέμβαση η οποία είναι ρουτίνα... Και φυσικά στους καταλληλους γιατρους στην Αθήνα και όχι οπου να ναι...
dionisis1925 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μπορεις να γραψεις ή να φωτογραφησεις το χαρτι με τα ονοματα; Μια αντιβιωση μια κορτιζονη εδιναν συνηθως... Τα φυσικα δακρυα ειναι 5-10ε το κουτι..15 20 μερες βγαζουν αν αποκτησεις ξηροφθαλμια μπορει να το χρησιμοποιησεις μηνες χρονια 1. Exocin Coll II, 2. Fml Coll I, 3. Delimon, 4. Tears Natural Free I , 5. Dacriogel I , 6. Systane Ultra III.
kage Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω οτι γραφει να παρεις και τα 6..αρκετα μεταξυ τους ειναι παρεμφερή. ------ δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ το αποτελεσμα της εγχειρησης! μην λεμε ξανα μαλακιες οτι ειναι ρουτινα κτλ.20ετων τεχνικη ειναι .Mην ακουτε τι λενε οι γιατροι, βαλτε τους να υπογραψουν με ρητρα για το αποτελεσμα.αν βρεθει εστω και ενας να τον αναφερετε κανε σε τουλ. 2 διαφορετικα κεντρα προεγχειρητικους ελεγχους.. Εγω παντως απεκτησα floaters.. 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Το πρκ ειναι το ακριβο?Ο αδερφος εχει κανει το φθηνο,για κανα μηνα ταλαιπωρια μεγαλη μετα [ηλιος κολλυρια κτλ]και εβαλα στοχο να μαζεψω κανα 800αρι παραπανω να κανω το ακριβο[αφου το ματι μου παιρνει και τα 2]
fotaras13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Το πρκ ειναι το ακριβο?Ο αδερφος εχει κανει το φθηνο,για κανα μηνα ταλαιπωρια μεγαλη μετα [ηλιος κολλυρια κτλ]και εβαλα στοχο να μαζεψω κανα 800αρι παραπανω να κανω το ακριβο[αφου το ματι μου παιρνει και τα 2] Δεν ειναι θέμα ακριβό και φθηνό αν και το prk είναι πιο φθηνό νομίζω και παλιότερη μέθοδος. Κάθε μέθοδο έχει θετικά/αρνητικά, επίσης κάποιοι που έχουν θέμα με το πάχος του κερατοειδούς πάνε σε prk αναγκαστικά. Πάντως εγώ lasik θα έκανα αν είχα μυωπία. Δεν νομιζω οτι γραφει να παρεις και τα 6..αρκετα μεταξυ τους ειναι παρεμφερή. ------ δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ το αποτελεσμα της εγχειρησης! μην λεμε ξανα μαλακιες οτι ειναι ρουτινα κτλ.20ετων τεχνικη ειναι .Mην ακουτε τι λενε οι γιατροι, βαλτε τους να υπογραψουν με ρητρα για το αποτελεσμα.αν βρεθει εστω και ενας να τον αναφερετε κανε σε τουλ. 2 διαφορετικα κεντρα προεγχειρητικους ελεγχους.. Εγω παντως απεκτησα floaters.. ... Βάτε να υπογράψουν με ρήτρα λέει.... Και καινούρια μερσεντές να πας στο συνεργειο κανεις δεν θα σου υπογράψει για το οτιδηποτε με ρητρα και όσον αφορά τα της επέμβασης ΝΑΙ ρουτίνα είναι παρόμοια με το να πας να βγάλεις αμυγδαλές. Οι σοβαρές επιπλοκές να πάθεις κάτι σοβαρό ή να μείνεις τυφλός ή να σε απαγάγουν οι εξωγήινοι ξερω γω τείνουν στο μηδέν. Και φυσικά να το ψάξει δεν είπαμε να πάει όπου τύχει. Στην Αθήνα όσους ξέρω εγώ και την έκαναν σε μεγάλα κέντρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μετάνοιωσε και όλοι λένε τα καλύτερα....
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Η prk συνισταται σε πιο λεπτο κερατοειδη ή αν καποιος κανει αγωνισματα και μπορει να τον χτυπησουν βιαια στο ματι . Νομιζω δεν εχει διαφρα τιμης αλλα θελει πολυ μεγαλυτερο χρονο αποκατασταση της ορασης στο επιθυμητο .
gia_nnis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Βάτε να υπογράψουν με ρήτρα λέει.... Και καινούρια μερσεντές να πας στο συνεργειο κανεις δεν θα σου υπογράψει για το οτιδηποτε με ρητρα και όσον αφορά τα της επέμβασης ΝΑΙ ρουτίνα είναι παρόμοια με το να πας να βγάλεις αμυγδαλές. Οι σοβαρές επιπλοκές να πάθεις κάτι σοβαρό ή να μείνεις τυφλός ή να σε απαγάγουν οι εξωγήινοι ξερω γω τείνουν στο μηδέν. Και φυσικά να το ψάξει δεν είπαμε να πάει όπου τύχει. Στην Αθήνα όσους ξέρω εγώ και την έκαναν σε μεγάλα κέντρα ΚΑΝΕΙΣ δεν μετάνοιωσε και όλοι λένε τα καλύτερα.... Ωπα.. Δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο.. Εμεις δεν ειμαστε ρομποτ!!! Και επειδη το ματι ειναι κατι ευαισθητο και παιζει σημαντικο ρολο στη ζωη του ανθρωπου δεν το βρισκω παραλογο να υπηρχε καποια ρητρα εστω και 30000ευρω μονο και μονο για να κανουν αριστα τη δουλεια τους. Ενας λογος παραπανω σε τετοιου ειδους επεμβασεις με αυξημενο ποσοστο επιτυχιας επρεπε να υπηρχε ρητρα. Αλλα με γιατρους,δικηγορους ολα ειναι υπερ της τσεπης τους!!! Και μην πει κανεις τιποτα γιατι με τις καλες εποχες τα λεφτα τα επαιρναν με τη σεσουλα!!!
fotaras13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 δεν το βρισκω παραλογο να υπηρχε καποια ρητρα εστω και 30000ευρω μονο και μονο για να κανουν αριστα τη δουλεια τους. Ο σοβαρός και μάγιστρος γιατρός που ξέρει και θα σου κάνει την επέμβαση ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι θα κανει αριστα τη δουλειά του γιατί ούτως η αλλως θα πληρωθεί και δεν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε άσχημο στον ασθενή ή στην κλινική του ... Πάμε σε άλλο παράδειγμα πιο ανθρώπινο... Τη γυναίκα σου να πας να γεννήσει πάλι κανείς δεν υπογράφει για το οτιδήποτε. Γιατί και εκεί ανάλογα την περίπτωση υπάρχει μια εξαιρετικά μικρή πιθανότητα (που συνήθως τείνει στο μηδεν) να υπαρξουν επιπλοκές και τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα είτε για τον ένα είτε και για τους δύο... Οπότε τι ακριβώς συζητάμε περί ρήτρας; Αν και δεν είμαι παθών την εγχείρηση αυτή την έκανε ο αδερφός μου πριν 3 χρόνια με 4+ μυωπία σε κάθε μάτι και βάλε βγάλε φακούς κάθε μέρα, κολλύρια ,επιπεφυκίτιδες, μολύνσεις και τώρα πια μου λέει ότι ζει εντελώς διαφορετικά και φαίνεται αυτό, βέβαια αυτός το έψαξε αρκετά, έμαθε, ρώτησε, ψάχτηκε, πήρε γνώμες. Δεν λέμε να πας έτσι χύμα όπου βρεις να την κάνεις... Το ίδιο και άλλοι γνωστοί μου που ξέρω. Όποιος φοβάται ή δεν θέλει ή νιώθει οτι δεν θα ειναι ασφαλής ας μην το επιχειρήσει, αλλά να ζητάς ρήτρες είναι γελοίο και κανείς δεν πρόκειτε να βρεθεί να δεχτεί για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να σου υπογράψει με ρήτρα... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Ο σοβαρός και μάγιστρος γιατρός που ξέρει και θα σου κάνει την επέμβαση ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ οτι θα κανει αριστα τη δουλειά του γιατί ούτως η αλλως θα πληρωθεί και δεν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε άσχημο στον ασθενή ή στην κλινική του ... Πάμε σε άλλο παράδειγμα πιο ανθρώπινο... Τη γυναίκα σου να πας να γεννήσει πάλι κανείς δεν υπογράφει για το οτιδήποτε. Γιατί και εκεί ανάλογα την περίπτωση υπάρχει μια εξαιρετικά μικρή πιθανότητα (που συνήθως τείνει στο μηδεν) να υπαρξουν επιπλοκές και τα πράγματα να εξελιχθούν άσχημα είτε για τον ένα είτε και για τους δύο... Οπότε τι ακριβώς συζητάμε περί ρήτρας; Αν και δεν είμαι παθών την εγχείρηση αυτή την έκανε ο αδερφός μου πριν 3 χρόνια με 4+ μυωπία σε κάθε μάτι και βάλε βγάλε φακούς κάθε μέρα, κολλύρια ,επιπεφυκίτιδες, μολύνσεις και τώρα πια μου λέει ότι ζει εντελώς διαφορετικά και φαίνεται αυτό, βέβαια αυτός το έψαξε αρκετά, έμαθε, ρώτησε, ψάχτηκε, πήρε γνώμες. Δεν λέμε να πας έτσι χύμα όπου βρεις να την κάνεις... Το ίδιο και άλλοι γνωστοί μου που ξέρω. Όποιος φοβάται ή δεν θέλει ή νιώθει οτι δεν θα ειναι ασφαλής ας μην το επιχειρήσει, αλλά να ζητάς ρήτρες είναι γελοίο και κανείς δεν πρόκειτε να βρεθεί να δεχτεί για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα να σου υπογράψει με ρήτρα... Ετσι ακριβως.Ακομα και στην πιο απλη επεμβαση υπογραφεις οτι εχεις λαβει γνωση για τυχον κατι να μην παει καλα και δεν υπαρχει καμμια ρητρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις