Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Για θεσσαλονικη παιδια τι προτεινετε? Σε πμ εννοειται. Ηθελα περυσι να κανω αλλα το ανεβαλα, γεγονος ειναι παντως πως επειδη δεν μεγαλωσα με γυαλια αλλα τα εβαλα πρωτη φορα το 2014 με εκνευριζουν απιστευτα. Επισης διαβασα πως αν και η prk ειναι πιο χρονοβορα ως προς την επουλωση, ενεχει λιγοτερες πιθανοτητες παρενεργειων. Την μεθοδο ασε να την επιλεγξει ο γιατρος σου ...Η prk απο οτι ξερω ειναι για περιπτωσεις που δεν ενδικενυται η lasik , Ο DrNick ας μας πει .Για Θεσσαλονικη αοριστα εχω ακουσει για καποιον κοντα στο λιμανι αλλα δεν ξερω πιο πολλα . 1
DrNick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Iamthagod είπε Για θεσσαλονικη παιδια τι προτεινετε? Σε πμ εννοειται. Ηθελα περυσι να κανω αλλα το ανεβαλα, γεγονος ειναι παντως πως επειδη δεν μεγαλωσα με γυαλια αλλα τα εβαλα πρωτη φορα το 2014 με εκνευριζουν απιστευτα. Επισης διαβασα πως αν και η prk ειναι πιο χρονοβορα ως προς την επουλωση, ενεχει λιγοτερες πιθανοτητες παρενεργειων. Καλημέρα! Η κάθε μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα αλλά και τις δυσκολίες της, γι' αυτό και δεν έχει επικρατήσει η μια έναντι της άλλης. Σε βάθος χρόνου είναι το ίδιο αποτελεσματικές με εφάμιλλα αποτελέσματα. Έτσι το βασικότερο κριτήριο επιλογής είναι οι ιδιαιτερότητες του κάθε ματιού, όπως προκύπτουν από τις μετρήσεις που γίνονται προεγχειρητικά. Στις περιπτώσεις που ο έλεγχος δείξει ότι και οι 2 μέθοδοι είναι το ίδιο ασφαλείς για ένα συγκεκριμένο ασθενή, τότε σίγουρα μπορεί να ληφθεί υπόψη και η επιθυμία του ασθενούς. 1 1
hmmy92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες (και αν) πριν την επέμβαση μπορώ να φοράω φακούς επαφής?
DrNick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, hmmy92 είπε Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες (και αν) πριν την επέμβαση μπορώ να φοράω φακούς επαφής? 2 εβδομάδες.
hmmy92 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, DrNick είπε 2 εβδομάδες. Σκέφτομαι ίσως ηταν και βλακεία να το ρισκάρω μην πάθω καμια μόλυνση από το πουθενα 2
prince_21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, συμβουλή μου είναι να προχωρήσει άφοβα. Πιστεύω συμβάλει και στην αύξηση αυτοπεποίθησης... 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, prince_21 είπε Πάντως όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα, συμβουλή μου είναι να προχωρήσει άφοβα. Πιστεύω συμβάλει και στην αύξηση αυτοπεποίθησης... Μετα απο το ΟΚ απο τον γιατρο του . 2
prince_21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μετα απο το ΟΚ απο τον γιατρο του . Εννοείται! 1
RuptureFarms Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Ειμαι 20 χρονων, να παω για εξεταση για το αν μπορω να κανω λεϊζερ ή τζαμπα θα παω? 1
Asevastos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Να πας, εφόσον έχεις σταθερή μυωπία τον τελευταίο χρόνο. Βέβαια εγώ που είμαι 21 σκοπεύω να περιμένω λίγο ακόμη για σίγουρα, αλλά εάν κρίνει ο γιατρός ότι είσαι ΟΚ τότε no problem. Ο κολλητός του αδερφού μου έκανε μόλις τελείωσε τις Πανελλήνιες και τώρα (8 χρόνια μετά) είναι όλα τέλεια. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, RuptureFarms είπε Ειμαι 20 χρονων, να παω για εξεταση για το αν μπορω να κανω λεϊζερ ή τζαμπα θα παω? Αν εχεις σταθερη μυωπια τουλαχιστον 2 χρονια πηγαινε . 2
DrNick Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, RuptureFarms είπε Ειμαι 20 χρονων, να παω για εξεταση για το αν μπορω να κανω λεϊζερ ή τζαμπα θα παω? Καλημέρα! Όπως ειπώθηκε, για να κάνεις laser η πιο απλή αλλά βασική προϋπόθεση είναι να είναι σταθερή η μυωπία σου. Οπότε επίσκεψη στον οφθαλμίατρό σου και αν όντως τα πράγματα είναι σταθερά, συζητάς για τις επιλογές σου. Ο βασικός έλεγχος είναι απαραίτητος είτε προχωρήσεις είτε όχι. 2
fatsamou Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα σας , μπορει να προτεινει κανεις καποιον γιατρο για laser απο δικια του εμπειρια για Αθηνα;; σε pm γιατι απο οτι καταλαβα δεν επιτρεπεται να γραφουμε ονοματα Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2018 από fatsamou
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, fatsamou είπε Kαλησπέρα σας , γνωριζει κανεις για τον χειρουργο οφθλαμιατρο "Πανταζή Δημήτριο" στην Αθήνα ;Εχει κανει κανείς laser στον συγκεκριμενο γιατρο; ***Αν θεωρηθεί διαφήμιση το οτι αναφερω το ονομα, θα αφαιρέσω το ποστ , απλα δεν ξερω πως λειτουργει το φορουμ .*** Καλυτερα να μην γραφουμε ονοματα ετσι "Χυμα".Καλυτερα να ρωταγες αυτος νου στον συσστησε. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
dkangel000039 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 καλημερα παιδια Θα μεταφερω κ εγω μια εμπειρια Το 2008 εχοντας 3,5 βαθμους μυωπιας και 2,5 αστιγματισμου προχωρησα σε επεμβαση μεσω lasik Σημερα αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με τα φωτα, ειδικα το βραδυ. Οταν λεω μεγαλο προβλημα εννοω παρα πολυ ενοχλητικο. Επισης παρατηρω αυξομειωσεις στο επιπεδο της ορασης μου απο μερα σε μερα. Δηλαδη εχοντας καποιες επιγραφες καταστηματων που παρατηρω απο το μπαλκονι μου αλλες μερες τις διαβαζω αλλες οχι....(το αναφερω ως παραδειγμα για να γινει αντιληπτο το ευρος των αυξομειωσεων) Σε επιπεδο μυωπιας κ αστιγματισμου εχω τα ιδια νουμερα ακομη και σημερα (πανω κατω) και οι αυξομειωσεις της ορασης δεν σχετιζονται με αυτο αλλα με πιο τεχνικα μετεγχειρητικα ζητηματα του ματιου που δε θελω να αναφερθω περισσοοτερο καθως δεν ειμαι γιατρος κ ισως να τα πω λαθος. Στην ιατρικη κοινοτητα ομως ειναι γνωστα. Φυσικα και εχω επισκευτει οχι γιατρο αλλα γιατρους , πραγματικα πολλους.. Ολοι μα ολοι λιγο πολυ μου ειπαν το ιδιο. Αυτα ειναι λογικα και αναμενομενα μετα απο αυτες τις επεμβασεις. Απλα διαφερουν απο ατομο σε ατομο στο χρονο και στην ενταση που εμφανιζονται αλλα και στο βαθμο που το ατομο τα αντιλαμβανεται καθως ειναι μια συνθηκη σταδιακη στην οποια προσαρμοζομαστε. Να πω εδω πως δε θελω να αποθαρρυνω κανεναν αλλα απο την αλλη νιωθω την αναγκη να μεταφερω και αυτη τη πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις