parasaser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να αγοράσω έναν φορητό υπολογιστη είτε με windows κατά προτίμηση 8, είτε το πιο φτηνό mac φορητο οι απαιτήσεις μου είναι : ίντερνετ, word, ταινίες+μουσική σε καλή ποιότητα, παιχνίδια στυλ counter strike αυτά που υπάρχουν δωρεάν στο ίντερνετ και είναι multiplayer. μέχρι στιγμής είμαι σε windsows surface pro + mac air 11' αλλά με τόσα χρήματα θεωρώ ότι μπορώ να πάρω κάτι πολύ καλύτερο (περίπου 700ευρω)
evoracing Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι ποιο πολύ αξίζει ένα καλό laptop παρά mac. Το Mac δεν είναι για games εξαλλου δεν υπάρχουν και πολλα. Άμα θες free mp games (π.χ. cod μέχρι black ops) στείλε π.μ.
evoracing Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 !Και αφού είναι περίπου 700€ τσίμπα ένα τέτοιο...
parasaser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 καλά φαίνονται!!! για αυτό τι λες ?από τις προσφορές το βρήκα
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό πάρε ρε! Και μαμώ Αν δεν το θες εσύ πάρτο για μένα Για i7 (4πύρηνο) κοίτα αυτό εδώ (δεν ξέρω τι λέει το σασί του...1 χρόνος εγγύηση) Ένα vfm laptop είναι αυτό εδώ (επίσης δεν ξερω τι λέει το σασί του )! Μετά πας στο κλασικό dell Or με μεγαλύτερο σκληρό και περίπου ίδια κάρτα γραφικών (nvidia) αυτό (και 17αρι)! Αν ακόμα θες να μην είναι ενεργοβόρος ο επεξεργαστής (πράγμα που δεν το νομίζω αφού games θα παίζεις ) δες και αυτό με τον ssd! Τέλος αν έχεις σκοπό να το ξεπεράσεις το budget κοίτα και αυτό... Την άλλη φορά θα βάλω πιο πολλά ''αυτό'' ή ''εδώ''... Edit: καλά φαίνονται!!! για αυτό τι λες ?από τις προσφορές το βρήκα Πολύ vfm και αυτό φυσικά! Αν έχει την 630m τσίμπα το (550 βγαίνει σε ευρώ έτσι?)
iMarilina Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεύω ότι ποιο πολύ αξίζει ένα καλό laptop παρά mac. Το Mac δεν είναι για games εξαλλου δεν υπάρχουν και πολλα. * SPOILER * Πάρα πολλά υπάρχουν απο παιχνίδια για μακ κι ας μην ειναι gaming υπολογιστής Sent from my iPhone using Insomnia
parasaser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 πολλά είναι @Antwni για να τα συγκρίνουμε τώρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα