stavros34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Έχω ενα acer aspire 5520g και εκεί που δουλεύει καλά ανά 5 λεπτά σβήνει η οθόνη του και δεν κάνει τίποτα άλλο.δεν σβήνει ο υπολογιστής.έχω τα 7αρια και οι οδηγοί είναι κανονικά απο το oficial site acer.τι να παθαίνει; Εν το μεταξύ έχω βάλει ολα τα windows με τούς οδηγούς σε ολα κανονικά αλλά πάλι το κάνει σε ολα τα windows.όποτε πρέπει να είναι θέμα υλικού;
stavros34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 3 χρονια...θα πρεπει να την αλλαξω?αλλαζει η καρτα στο συγκεκριμενο λαπτοπ?
stavros34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 απ΄οτι καταλαβα τελικα δεν ηταν απο καρτα γραφικων αλλα απο κατι αλλο γιατι τωρα που εκανα ξανα φορματ στα εργοστασιακα βιστα κολλησε παλι οταν αντεγραφε στο σκληρο απο το dvd.μετα το ξανα εβαλα και κολλησε λιγο πιο μετα αφου εκανε την εγκατασταση.δηλ χωρις γραφικα χωρις τιποτα.αλλαγμενος και ο δισκος αλλα τα ιδια.τι να γινεται?
kSiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 δοκιμασε για αρχη να συνδεσεις μια εξωτερικη οθονη στο λαπτοπ σου για να ελεγξεις την πιθανοτητα οτι δεν σβηνει η οθονη του λαπτοπ σου ή το inverter του. αν οντως κολλαει το λαπτοπ και διακοπτεται το σημα και στην εξωτερικη οθονη τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ειναι θεμα θερμοκρασιων του επεξεργαστη ή της καρτας γραφικων. μπορεις να εγκαταστησεις ενα προγραμμα παρακολουθησης θερμοκρασιων οπως το speedfan και να δεις πριν κολλησει ο υπολογιστης τι θερμοκρασιες φτανει.
stavros34 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 υπαρχει κανενας οδηγος στα ελληνικα για το πως βαζεις παστα στους επεξεργαστες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα