panos_ace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα. Στο ασυρματο του γραφειου, ολα καλα εκτος ενος λαπτοπ, το οποιο δεν βρισκει καν το δικτυο. Βρισκει ολα τα υπολοιπα γυρω γυρω εκτος του δικου μας. Σε αλλο δικτυο, μπαινει κανονικα, ενω στο σπιτι εχει limited access. Τι παιζει; Δεν εχει καρφωτες Ip, εχω κανει restart το ρουτερ κτλ, εχω κανει ολα τα βασικα αλλα δεν! Καμια ιδεα εξτρα; ευχαριστω
A_panM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να βάλεις τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας δικτύου σου.
panos_ace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το λαπτοπ ειναι απο φορματ, αρα ισως και να τους θελει. το κανω απο διαχειριση συσκευων κτλ, αναβαθμιση οδηγων?
A_panM Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το λαπτοπ ειναι απο φορματ, αρα ισως και να τους θελει. το κανω απο διαχειριση συσκευων κτλ, αναβαθμιση οδηγων? όχι από την σελίδα του κατασκευαστή.Βρίσκεις πιο μοντέλο έχεις. Τι λάπτοπ έχεις?
panos_ace Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 HP ειναι. Δεν το εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη για λεπτομερειες
panos_ace Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εν τελει, ηθελε τους drivers της καρτας δικτυου. Κατεβασα απο την HP..τιποτα. Οποτε κατεβασα απευθειας απο την εταιρεια της καρτας. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα