Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Μετέτρεψα τη γραμμή του οτε σε static ip...Χρησιμοποιώ torrents εδω και χρόνια...Πιστεύετε οτι με την στατική ip είναι πιο εύκολο να δημιουργηθεί πρόβλημα με τα torrents(πχ να καταγράφεται οτι η τάδε ip έχει κατεβάσει τα τάδε gB) ή δεν έχει διαφορά, αφου έτσι κι αλλιώς και οι δυναμικές ip που μας αλλάζουν καταγράφονται και αφορούν παντα συγκεκριμένο χρήστη? Με λιγα λόγια τους δίνω μια παραπάνω αφορμή να με κυνηγήσουν ή δεν έχει καμία σχέση?

Ευχαριστώ παιδιά...

Δημοσ.

αν θέλουν μπορούν και να σε βρουν αν έχει αλλάξει και 10 εταιρίες, αν χρησιμοποιείς τον ίδιο υπολογιστή 

Δημοσ.

Μπορεί να κρυφτεί πίσω από διάφορους proxies οι οποίοι δεν ξέρω αν καταγράφονται από τους ISPs.

Δημοσ.

Αν πχ θέλανε αυριο οι providers να μπλοκάρουν οτι κατεβάζουμε απο συγκριμένα sites , torrents κτλπ σίγουρα αυτοι με την static ip θα ηταν οι πρώτοι και πιο εύκολοι στόχοι. Γενικά καλή η static αλλα μονο αν την χρησιμοποιείς για συγκεκριμένα πράγματα και οντως την χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...

Όντως μου χρειαζεται η στατική ip, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα dns αλλα κάποιες φορές κόλλαγε και έδειχνε μη επαγγελματική η χρήση...

Να τονίσω οτι μπαίνω μόνο σε private servers για torrent.

Μάλλον όμως πρέπει να το περιορίσω λίγο αυτό το άθλημα στη συγκεκριμένη γραμμή...κρίμα...

Και μια ερώτηση...

Απο υπολογιστή εκτός του δικτύου μου πληκτρολογώ την ip μου και μου ανοίγει η σελίδα του router...Βάζωντας τον κωδικό του router μπαίνω και ελέγχω το router...Έστω οτι θέλω να μπω σε μια άλλη ip του δικτύου μου...Πώς μπορώ να μπώ?Βάζωντας http://ip που μου δίνει ο οτε/ip συσκευής του δικτύου μου , δε βρίσκει τίποτα.

Δημοσ.

Πρεπει να κανεις PF στην ip που θες να μπαινεις. δλδ αν το πισι εχει 192.168.1.2 που θες να μπαινεις, αυτην κανεις PF.

Δημοσ.

Εννοείς να κάνω port forward την ip της συσκευής που θέλω να μπαίνω.

Πχ έχω ενα pc με ip 192.168.1.88 στο οποίο θέλω να μπαίνω απο άλλο υπολογιστή εκτός δικτύου...

Έχω το router zyxel 660HW. Πάω στο ΝΑΤ του router και βάζω ως ip την 192.168.1.88, αλλα ως start port no. και end port no. βάζω ποιό port? Δοκίμασα πχ να βάλω το 8080, οπότε λογικά θα έμπαινα με

http://ip του οτε/192.168.1.88:8080

?

Το δοκίμασα αλλα μου γράφει object not found

Δημοσ.

Εννοείς να κάνω port forward την ip της συσκευής που θέλω να μπαίνω.

Πχ έχω ενα pc με ip 192.168.1.88 στο οποίο θέλω να μπαίνω απο άλλο υπολογιστή εκτός δικτύου...

Έχω το router zyxel 660HW. Πάω στο ΝΑΤ του router και βάζω ως ip την 192.168.1.88, αλλα ως start port no. και end port no. βάζω ποιό port? Δοκίμασα πχ να βάλω το 8080, οπότε λογικά θα έμπαινα με

http://ip του οτε/192.168.1.88:8080

?

Το δοκίμασα αλλα μου γράφει object not found

Δε μπαινεις ετσι στο  pc, θες και το καταλληλο ρεμοτε για να μπεις, αν καταλαβα καλα τι θες να κανεις δλδ. Τι εννοεις να μπεις? Να μπεις και να βλεπεις επιφανεια ας πουμε? τι ακριβως? Αν ναι θες και ρεμοτε, δοκιμασε το teamviewer. Αν θες να βλεπεις φακελλους, θες αλλο (ftp ας πουμε, ή VPN)

Δημοσ.

Φίλε μου συγνώμη που δεν το εξήγησα καλά...

Βασικά δεν θέλω να μπω σε pc, γιαυτο όντως χρησιμοποιώ το teamviewer.

Θέλω να μπω σε μια δικτυακή κάμερα η οποία έχει ip 192.168.1.88

Για να μπεις στις ρυθμίσεις της κάμερας γράφεις απευθείας http://192.168.1.88 απο

pc του δικτύου και μπαίνεις...

Απο pc εκτός δικτύου πώς μπορώ να μπώ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μάλλον όμως πρέπει να το περιορίσω λίγο αυτό το άθλημα στη συγκεκριμένη γραμμή...κρίμα...

μένεις εξωτερικό ή Ελλάδα? γιατί για το 2ο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Δημοσ.

μένεις εξωτερικό ή Ελλάδα? γιατί για το 2ο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...

Ελλάδα είμαι...Όντως δεν εχω ακούσει κι εγώ ποτέ κάτι για Ελλάδα..

Απλώς σκέφτηκα οτι αν ενα ip έχει κατεβάσει 300 gb και ανεβάσει άλλα τόσα σε λίγους μήνες, ίσως να το σταμπάρανε..

Αλλα όπως είπες κι εσυ είτε μια στατική με τάδε gb , είτε πολλές δυναμικές που ανήκουν στον ίδιο χρήστη με τα ίδια gb, ένα και το αυτό είναι...Και όντως μεχρι τώρα δε μας ενοχλούν στην Ελλάδα...Ας ελπίσουμε να κρατήσει αυτό...

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους... :)

• Super Moderators
Δημοσ.

έχω κλείσει 2.5 χρόνια με static και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, τι να λέμε τώρα...

όπως είπα και πιο πάνω ο ISP ξέρει ανά πάσα στιγμή από ποιες IPs έχεις πέρασει ακόμα κι αν έχεις dynamic...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...