Nikosgiann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οτι λεει και ο τιτλος. Εχω ήδη 4GB RAM DDR2 800Mhz σε dual-channel, και μου δωσανε σημερα ένα dimmακι 2GB 667Μhz. Aξιζει να το προσθέσω χανοντας το dual-channel και την πτωση όλων σταν 667 ,ή να μείνω ως εχει? Χρήση: -CryEngine 3 -3DS Max (οχι πολυ) -παιχνιδια(προφανως) -προγραμματισμος συστημα: -Win7 64bit -AMD Phenom II x4 920 ευχαριστω
TR-909 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Η ποσοτητα παντα υπερτερει της ταχυτητας αρκει βεβαια να την εχεις αναγκη (την ποσοτητα).
Millennium Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αφου σου το δώσανε δοκίμασε το.Ποιά είναι η μητρική?
DaveMurray Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Η ποσοτητα παντα υπερτερει της ταχυτητας αρκει βεβαια να την εχεις αναγκη (την ποσοτητα).Είμαι της αντίθετης άποψης... Η ταχύτητα, υπερτερεί της... ποσότητας... Τι να το κάνω, αν έχω χ περισσότερη μνήμη, αν "σέρνεται"; (όχι οπωςδήποτε για αυτό και έβαλα τα εισαγωγικά) Δεν είναι καλύτερο, να έχω λιγότερη, αλλά ταχύτερη μνήμη που να αποδίδει ότι μπορεί να αποδώσει; Η περισσότερη αλλά αργότερη μνήμη, απλά θα δώσει ένα μικρό αβαντάζ στο άνοιγμα και χρησιμοποίηση προγραμμάτων... και στον αριθμό προγραμμάτων που θα μπορούμε να ανοίγουμε ταυτόχρονα. Δεν βοηθάει στο πόσο σωστά/γρήγορα χρησιμοποιούνται αυτά που θέλουμε... Η ταχύτητα όμως το κάνει... Αυτό δεν μας ενδιαφέρει στην τελική; Όσο το δυνατόν μια πιο... "smooth" εμπειρία χρήσης και αλληλεπίδρασης...
conkal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Aν πεσει σε single channel, εισαι σιγουρος οτι εχει διαφορα στην ταχυτητα ?? [στους ιντελ πριν τους core i-X 2ης γενιας , το dual/triple channel ηταν μονο κατ ονομα dual/triple πχ σε αντιστοιχης εποχης με τον δικο σου core2duo/quad το "dual" channel εδινε ~10-15% μεγαλύτερο ευρος ζωνης μονο. Στους 2ης γενιας core i το μπονους ειναι της ταξης του 70-85%] Εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να κλοκαρεις λιγο την αργη μνημη και να κατσει η μπίλια στην μεση πχ 750ΜΗΖ >?
@topos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Εαν βλεπεις συχνα πανω απο 70-80% utilazation της μνημης σου(με τα 4gb που ηδη εχεις) βαλε και την επιπλεων 2αρα,εαν οχι(που σημαινει οτι δεν την χρειαζεσαι),μεινε οπως εχει. Υ.Γ Εαν τελικα την βαλεις ανεβασε ενα 0.1 volt τα ρευματα στις μνημες και κατα 80% θα δουλεψουν στα 800.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα