jordakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γειά σας έχω το compaq cp-61 με intel proccesor και δεν ανάβει καθόλου το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το λαμπάκι εκεί που μπαίνει ο φορτιστής τίποτα άλλο τι λέτε να φταίει ?
TR-909 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αλλο "φορτιστη" (τροφοδοτικο) δοκιμασες?
iMarilina Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 μηπως δεν κάνει καλή επαφή ο φορτιστής στο πινάκι της υποδοχής?
xristosk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Είχα στα χέρια μου ένα compaq πριν κάτι μέρες όταν πατούσα να ανοίξει αναβόσβηναν κάτι λαμπάκια συνέχεια, τελικά έφταιγε η μητρική ελπίζω να μην έχεις κάτι παρόμοιο.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν σου δουλεύει με αλλο φορτιστή και αναβοσβήνουν τα λαμπάκια πολύ πιθανόν να υπάρχει θέμα με την motherboard.... Ξαφνικά στο έκανε ?
jordakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 iMarilina οχι μια χαρά κάνει εφαρμογή το πινάκι γιατί έχω αλλάξει βίσμα xristosk πριν το κάνει αυτό με το βίσμα αυτο έκανε με τα λαμπάκια μετα δούλεψε αλλα έκανε αυτο που ανέφερα spank ναι ξαφνικα το έκανε
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί να πρέπει να βάλει τον φορτιστή για να το ανοίξει? Αν δεν ανοίγει ΚΑΙ με το φορτιστή γιατί να έχει χαλάσει (ο φορτιστής)...και όχι η μητρική ας πούμε? Φίλε μου αν δεν ανοίγε και χωρίς ρεύμα (σκέτη μπαταρία δηλαδή) κατά πάσα πιθανότητα ειναι μητρική... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι ένα reflow μπας και φτιάξει... (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ)! Edit: Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά πάντως το πρόβλημα του ts...
jordakos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 antwni ευχαριστώ πολύ για την απαντηση ουτε με μπαταρια δεν ανοιγει είναι σαν νεκρό οταν εννοεις reflow ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα