Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι το cd είναι αναλογικό :P

Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας με τις μεταφράσεις όρων.

CD ε? Ελπιζω να τα δινουν 10-10 με ειδικη θηκη γιατι σε 1 ουτε demo δε θα χωραει

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα την βλεπω την Sony με το PS4, βιαζεσαι? Θελεις αμεση αγορα υλικου χωρις να περιμενεις το δισκακι? Κλικ-Κλικ και Start Game.

Δημοσ.

Ωραίες επιλογές

Αντί να αγοράζεις το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για download από το παϊραϊτμπεϋ. Το ξέραμε αυτό κυρία SONY, δε χρειάζεται να το ανακοινώσεις :P.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά start game δεν θα είναι.. ακόμα και με ταχύτητες vdsl θα κάνει κάμποσο μέχρι να κατέβει το παιχνίδι. το θέμα είναι όμως πόσα παιχνίδια να χωράει πια ο δίσκος; θα μπορείς να αποθηκεύεις και σε δικό σου εξωτερικό δίσκο ή θα αναγκάζεσαι να αγοράζεις απ την μαμά sony; γιατί δεν γίνεται να σβήνεις τα παιχνίδια και όταν θα θες να ξαναπαίξεις, ξανα να περιμενεις 1-2 μέρες στην καλύτερη περίπτωση μέχρι να ξανακατέβει...

Δημοσ.

Καλά start game δεν θα είναι.. ακόμα και με ταχύτητες vdsl θα κάνει κάμποσο μέχρι να κατέβει το παιχνίδι. το θέμα είναι όμως πόσα παιχνίδια να χωράει πια ο δίσκος; θα μπορείς να αποθηκεύεις και σε δικό σου εξωτερικό δίσκο ή θα αναγκάζεσαι να αγοράζεις απ την μαμά sony; γιατί δεν γίνεται να σβήνεις τα παιχνίδια και όταν θα θες να ξαναπαίξεις, ξανα να περιμενεις 1-2 μέρες στην καλύτερη περίπτωση μέχρι να ξανακατέβει...

Θα είναι start game διότι το PS4 θα μπορεί να παίξει το παιχνίδι και να το κατεβάζει την ίδια στιγμή.

Δημοσ.

Το θέμα με την συνδρομή μάλλον θα παίξει σαν online. Θα μπορείς να παίξεις πολλα μεν παιχνίδια αλλα μονο για όσο έχεις την συνδρομή σου ενεργή. Δεν νομίζω να κατεβαίνει όλο το παιχνίδι αλλα το κομμάτι που παίζεις και το επόμενο ώστε να μην το έχεις ποτέ όλο. Αλλιώς θα πρεπει να το αγοράσεις κανονικά απο κατάστημα ή να το αγοράσεις online.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι η μετα πώληση, κάτι το οποίο δεν υφίσταται στην ψηφιακή μορφή που θα εχει το παιχνίδι.Και αυτο θα πρεπει να τονιστεί, ώστε να μειωθεί το κόστος του ψηφιακού, πλεον, περιεχομένου.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ειναι η μετα πώληση, κάτι το οποίο δεν υφίσταται στην ψηφιακή μορφή που θα εχει το παιχνίδι.Και αυτο θα πρεπει να τονιστεί, ώστε να μειωθεί το κόστος του ψηφιακού, πλεον, περιεχομένου.

Γενικά η μεταπώληση & ενοικίασή παιχνιδιών θα υποφέρει πολύ τα επόμενα χρόνια. Δεν ήξεραν πώς να το αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό, γιατί χάνανε πολλά λεφτά έτσι. Τώρα με της ταχύτητες του Internet να αυξάνονται και προπάντων η διαθεσιμότητα Internet μπορούν άνετα να επιβάλουν σύνδεση Internet, να κλειδώνουν τα παιχνίδια (Π.Χ. αντιστοίχηση του SN του παιχνιδιού με τον λογαριασμό του χρήστη) και εννοείτε με την άδεια που σου παρέχουν μέσου της ψηφιακής αγοράς. 

Με λίγα λόγια, θέλουν να καταστρέψουν όσους ενοικιάζουν παιχνίδια και να σκοτώσουν την αγορά των μεταχειρισμένων. Σε λίγα χρόνια αυτό θα γίνει.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην ψηφιακή μορφή, όσον αφορά ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια, όπως το Metal Gear Solid και το God of War. Αν παιχνίδια έχουν μικρότερη χωρητικότητα λιγότερη από 2GB, τότε να πάνε στην ψηφιακή μορφή!

Τώρα αν μπει region lock, εγώ ΔΕ θα πάρω την κονσόλα! Το region lock το μισώ! Δεν έχω όρεξη να περιμένω άσκοπα παιχνίδια που ΔΕ θα έρθουν κατά 'δω μεριά!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ είμαι ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ στην ψηφιακή μορφή, όσον αφορά ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια, όπως το Metal Gear Solid και το God of War. Αν παιχνίδια έχουν μικρότερη χωρητικότητα λιγότερη από 2GB, τότε να πάνε στην ψηφιακή μορφή!

αναρωτιέμαι αν διαβάζει κανείς προσεκτικά την είδηση...
Δημοσ.

Και εγώ είμαι αντίθετος στην ηλεκτρονική αγορά παιχνιδιών και εξηγώ το γιατί. Αν το αγοράσεις σε δισκάκι, θα μπορείς να το μεταπωλήσεις μετά και έτσι θα κάνεις μια άλφα απόσβεση της αγοράς σου. σε ψηφιακή αγορά ναι μεν θα το αγοράσεις φθηνότερα αλλά τα λεφτά που θα γλυτώσεις θα είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με αυτά που θα βγάλεις/γλυτώσεις, αν το μεταπωλήσεις ή το ανταλλάξεις..

Δημοσ.

Και εγώ είμαι αντίθετος στην ηλεκτρονική αγορά παιχνιδιών και εξηγώ το γιατί. Αν το αγοράσεις σε δισκάκι, θα μπορείς να το μεταπωλήσεις μετά και έτσι θα κάνεις μια άλφα απόσβεση της αγοράς σου. σε ψηφιακή αγορά ναι μεν θα το αγοράσεις φθηνότερα αλλά τα λεφτά που θα γλυτώσεις θα είναι σαφώς λιγότερα σε σχέση με αυτά που θα βγάλεις/γλυτώσεις, αν το μεταπωλήσεις ή το ανταλλάξεις..

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως ο ψηφιακός τίτλος θα έχει κανα 70άρι-80άρι, οπότε το πρόβλημα λύνεται αφ' εαυτού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...