Manos Petrucci Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Απο Sony(και όχι Sony-Erickson)ποιος την έχει πατήσει; Γενικά όταν ανέλαβε μόνη της το τμήμα η βελτίωση όλων των προϊόντων είναι 200% σε θέμα απόδοσης-ομορφιάς. Εγώ που έχω Xperia Sole μοντέλο 2012 και δεν θα πάρω Jelly Bean... Πως σου φάινεται; 1
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα χάσεις και κατι σπουδαίο αλλα αν θυμάμαι καλα για το sole δεν είχε ξεκαθαριστεί αν θα πάρει η όχι .
krypton Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 φαινεται πως η sony μπαινει πολυ καλα στον τομεα των tablets με το xperia z. πολυ ομορφο και απο τα χαρακτηριστικα φαινεται θαυματουργο
NOODLE Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Επιτέλους ανεβαίνει η sony...Οσο για την τιμη αφηστε το να κυκλοφορήσει και μετα απο λίγο καίρο θα πέσει πολυ..Κλασίκα sony..
weber122 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 πολύ ωραίο tablet. θα μας πάρει ολα τα λεφτά στο τέλος η sony
Anezinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πανεμορφη η σειρα Ζ που βγάζει.Προσωπικά,τη θεωρω αξιόπιστη εταιρια και σιγουρα ειναι πλέον μεσα στο σχεδιασμο των αγορών μου για το 13.Ψημμένος ήδη δηλαδη.
weber122 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 μέσα στη μπανιέρα το μαρκετινγκ του xperia z στο mall. το έχασα γαμώτο http://www.digitallife.gr/me-to-sony-xperia-z-stin-mpaniera-90988
krypton Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 καλη φαση (ειδικα αν ηταν γυμνη ) δεν νομιζω πως θα το χρειαστω μεσα στη μπανιερα το xperia z αλλα σιγουρα στη παραλια πλεον θα μπορω να εχω αφοβα το κινητο μου εξω απο τη τσαντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα