Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια επειδη δεν εχω πολυ καλες γνωσεις πανω στο θεμα των υπολογιστων........φιλος μου εχει αυτο....... http://www.mgmanager.gr/hp_pavilion_dm4010sn_beats_edition_i52450146gb750gbhd_7470mw7hp_a7m40ea/el/pid/9130/ ουσιαστικα καινουργιο 4 μηνων , αφου δεν το χρησιμοποιουσε λογω καλου desktop που εχει , και τωρα επειδη χρειαζεται χρηματα μου λεει να μου το πουλησει στα 400 ευρο....εγω ψαχνω να αγορασω λαπτοπ....τι λετε αξιζει???? μπορω να βρω κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.............ακουω γνωμες ευχαριστω.

Επεξ/σία από simone44
Δημοσ.

ναι φιλε τα δινει οπως το πηρε το δινει βασικα.......... :P ..............και αποδειξη απο ελληνικο καταστημα.......1 χρονο νομιζω εχουν τα hp........μονο αυτο με προβληματιζει  :huh:

Υ.Γ. Σε αυτο που μου διχνεις φιλε εχει i7 επεξεργαστη..........αυτο που εχει ο φιλος μου εχει αυτον.......http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-2450M+%40+2.50GHz

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως λαπτοπ σου δειχνω αλλα με την hd3000 επανω και οχι την amd.

Εμενα με χαλαει οτι το λαπτοπ του παιδιου εχει λατινικους χαρακτηρες επανω.

Θα μου πεις που το ξερω; Εε το εχει σε αγγελια :P

Δημοσ.

oχι φιλε απο οτι ξερω ειναι αγορασμενο απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων ειδων (ελληνικης αντιπρωσοπιας δηλαδη) και δεν το εχει βαλει αγγελια......εχουμε κανει και αλλες συναλλαγες μαζι και αν ηταν θα μου το ειχε πει γνωριζομαστε και προσωπικα....αλλα δεν ειμαι 1000% και σιγουρος...........χαχαχα

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως λαπτοπ σου δειχνω αλλα με την hd3000 επανω και οχι την amd.

Εμενα με χαλαει οτι το λαπτοπ του παιδιου εχει λατινικους χαρακτηρες επανω.

Θα μου πεις που το ξερω; Εε το εχει σε αγγελια :P

καλα ενταξει αυτο δεν ειναι προβλημα βαζεις και αυτοκολιτακια στην τελικη.....

Κατα τα αλλα σε αυτην την τιμη που λες φιλε simone δεν νομιζω να βρεις κατι να πλησιαζει καν οποτε μην το σκεφτεσαι......επισης τα beats audio τα συγκεκριμενα κανουν σκετα στην καλυτερη ενα 150αρι και ανω...........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...