Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα shutdown

oykas2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Έψαχνα να βρω ένα καλό shutdown που να δουλεύει στα XP. Είχα ένα πολύ μικρό αρχειάκι (με εικονίδιο μια βόμβα!) που δούλευε άψογα σε Μe, αλλά στα XP μπααααα...

Βασικά θέλω π.χ. να βλέπω στην tv tuner ή καμιά ταινία το βράδυ και να κλείνει μόνο του. Καμιά αξιόπιστη λύση?

Thanx

Δημοσ.

Φίλε drm, σ' ευχαριστώ για την άμεση απόκριση. Το δοκίμασα στη δουλειά και είναι αρκετά καλό. Θα το δοκιμάσω και στο σπίτι και θα σε πω.

Thanx και πάλι

Δημοσ.

Εγω έχω το Chrono Shutdown. Είναι με τη μορφή αντίστροφης μέτρησης.

Είναι πολύ καλό ,shareware και μονο 200ΚΒ.

Αν θέλεις πες μου.

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ θα προτείνω για πολλοστή φορά (αφού έχει ξανανοίξει παρόμοιο θέμα) να περάσετε μια βόλτα από το http://www.insomniaprogs.tk (που είναι η σελίδα των "Ελλήνων Ερασιτεχνών Προγραμματιστών") και να πάτε στην κατηγορία Windows/System όπου θα βρείτε 4 προγραμματάκια που κάνουν αυτό που θέλετε .

Επίσης , μπορείτε να στείλετε mail στα παιδιά που έφτιαξαν τα προγράμματα και να τους ζητήσετε/προτείνετε νέα χαρακτηριστικά που πιθανών θα θέλατε να δείτε στα προγράμματά τους . :)

Ελπίζω να βοήθησα ...

Δημοσ.

enallaktika boreis na ftiaxeis mia sydomeusi h kai ena bat arxeio kai na grapseis:

%windir%\System32\shutdown.exe -s -f -t 1

kai allazontas parametrous boreis na kaneis kai alla pragmata (reboot, Log off...)

-l Log off

-s Shutdown

-r Reboot

-f Force applications close.

-t xx in xx seconds

Kai meta apo tis programmatismenes ergasies na kleinei opote theleis esy.

Δημοσ.
enallaktika boreis na ftiaxeis mia sydomeusi h kai ena bat arxeio kai na grapseis:

%windir%\System32\shutdown.exe -s -f -t 1

kai allazontas parametrous boreis na kaneis kai alla pragmata (reboot' date=' Log off...)

-l Log off

-s Shutdown

-r Reboot

-f Force applications close.

-t xx in xx seconds

Kai meta apo tis programmatismenes ergasies na kleinei opote theleis esy.[/quote']

sorry poy den to anefera parapano alla o logos poy grafo oti prepei na katevei to parapano arxeio einai oti to pc nai men kanei shutdown e ton tropo poy grafeis Nexus alla to tower den kleinei kai ayto einai sobaro problima.

Δημοσ.

Μπράβο ρε anti. Έχω δοκιμάσει τόσα προγράμματα και με κανενα δε μου έκλεινε ο υπολογιστής. Και να φανταστείς όταν εκτέλεσα τη συντόμευση δεν περίμενα να γίνει και τίποτα γι'αυτό και δεν διέκοψα τα downloads που είχα εκείνη την ώρα αλλά... Για επανεκκίνηση τι παράμετρο θα αλλάξω?

Δημοσ.
sorry poy den to anefera parapano alla o logos poy grafo oti prepei na katevei to parapano arxeio einai oti to pc nai men kanei shutdown e ton tropo poy grafeis Nexus alla to tower den kleinei kai ayto einai sobaro problima.

Ti enoeis den kleinei to tower?

mikaha: Gia epanekinhsh tha baleis -r

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...