Προς το περιεχόμενο

[monitor] BenQ GL2450E 24'' @amazon 120€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

+28 λιρες εχει

Δεν ειναι 28, τωρα ειναι στις 116.70, κοιτας λαθος τιμη, το 127 ειναι τριτου. Οταν το εγραψαν ηταν πραγματι 9(.98) λιρες - περασαν 3 μερες βλεπεις

amazon.png?force=1&zero=0&w=725&h=440&de

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο το TN αλλο το IPS αν βρει καποιος IPS με 2ms σε αυτα τα λεφτα το συζηταμε.Οταν κανουμε μια συγκριση μην μπερδευομαστε εξαρτατε τι θελει ο καθενας απο την οθονη.

IPS + input lag αστα να πανε κλαφτα..... οσο για αυτους που γραφουν για τα posts πριν απο την απαντηση βαλτε ενα game στην tv και μετα τα λεμε.

Εχω και IPS και TN απο 1-6 ms διαφορα τεραστια.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm

πράγματι τεράστιο το input lag των 0.6ms στην U2312, μην συγκρίνεις τηλεοράσεις με οθόνες...

διαφωνώ με το τεράστια διαφορά στο response time, έχουν πάρει άπειροι στο forum οθόνες με IPS panel και δεν παραπονέθηκε ούτε ένας για ghosting...

κατά τα άλλα η Benq έπρεπε να κάνει κάτω από 70 euro για να αξίζει η αγορά της...

Δημοσ.

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2312hm.htm

πράγματι τεράστιο το input lag των 0.6ms στην U2312, μην συγκρίνεις τηλεοράσεις με οθόνες...

διαφωνώ με το τεράστια διαφορά στο response time, έχουν πάρει άπειροι στο forum οθόνες με IPS panel και δεν παραπονέθηκε ούτε ένας για ghosting...

κατά τα άλλα η Benq έπρεπε να κάνει κάτω από 70 euro για να αξίζει η αγορά της...

Χμμμμ μαλλον καπου το εχασες νομιζω αν και πιστευω οτι εχεις αρκετες γνωσεις..  Responce time 8ms grey to grey εχει το 0.6 το αναφερει στο input lag το οποιο προσωπικη μου αποψη δεν το πιστευω αν δεις ολο το διαγραμμα ακομη και τα υπολοιπα μοντελα της εταιρειας και σε game mode (direct) δεν καταφεραν να κανουν... λογικα μιας και δεν ειναι και τοσο αναλυτικα οπως πχ τα review του Prad ειναι με κλειστο το Overdrive.

Αλλα τελος παντων δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση και χανουμε το θεμα... :-)

Edit: Σορρυ μολις το βρηκα http://www.prad.de/en/monitore/review/2011/review-dell-u2312hm-part13.html#Responsiveness

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι το έχασα κάπου, αρχικά αναφέρεις input lag και μετά μιλάς για διαφορά 1-6ms ανάμεσα σε TN και IPS, οπότε υπέθεσα (σωστά μάλλον) ότι αυτά ήταν για το Response time, οπότε σχολίασα και τα 2...

φαντάζομαι ότι γνωρίζεις ότι άμεση σύγκριση response time ανάμεσα σε διαφορετικά panels δεν μπορεί να γίνει βάση της "εργοστασιακής τιμής" λόγω της διαφορετικής λειτουργίας των pixels...

The lag is measured as the total of the signal delay time and half of the average frame change time. We measured the signal lag, which is important for gamers, at am extremely short 1.1 milliseconds on the U2312MH. When half of the average frame change time of 8.2 milliseconds is added, the average overall lag amounts to 9.3 milliseconds, which is still very short for an IPS panel.

και πάλι είναι πολύ καλά νούμερα αυτά...

επίσης να αναφέρουμε ότι επειδή έχει μια οθόνη TN ή IPS panel δεν σημαίνει ότι το input lag είναι χαμηλό ή υψηλό αντίστοιχα εξαιτίας του panel, έχω δει TN panels με τρισάθλιο input lag...

Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά τα ματάκια μου δεν βλέπουν κανένα "input lag". Μια χαρά παίζω παιχνίδια και σε monitor και σε τηλεόραση με... μεγάλο "input lag".

Δεν ξέρω ίσως έχουν τα δικά μου μάτια έχουν πρόβλημα και δεν το αντιλαμβάνονται... :-(

• Super Moderators
Δημοσ.

αντιθέτως όμως η χρωματική απόδοση κι ειδικά οι γωνίες θέασης κάνουν μπαμ...

• Like 1
Δημοσ.

Thresh φυσικα και εχεις δικαιο απλα ηθελα να πω οτι λογο του input lag που υπσρχει σε ολες λιγο πολυ αν προσθεσουμε και το responce ε ειναι καπως.οσο για tv αστο καλυτερα μαλλον πρεπει να μην παιζεις η δεν βλεπεις το ghosting μερικες μερες χωρις οθονη ειπα να βαλω κανα fps.και το παρατησα.... σκετη ζαλαδα, ισως να ειμαι περιεργος τι να πω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι στην tv δεν παίζω games, αλλά στις 2 οθόνες (u2410 & u2711) δεν είναι αντιληπτό, ούτε από μένα ούτε από άλλους που έχουν έρθει σπίτι ούτε από παιδιά που έχουν τα ίδια monitors...

κάνε ένα search στο forum κι αν βρεις topic/post με κάποιον που να παραπονιέται για ghosting ή input lag σε IPS monitor, σφύρα μου κλέφτικα...

κι έχουν πάρει πάρα πολλοί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...