ReBeLoS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τριτη παραλαμβανω αποτι λεει . Την εστειλαν σημερα με DHL
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Τριτη παραλαμβανω αποτι λεει . Την εστειλαν σημερα με DHL Μεγεια γράψε ένα μικρό review με εντυπώσεις αν έχεις χρονο
ReBeLoS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ok οταν ερθει με το καλο θα σας ενημερωσω, μεχρι οσο κραταει καλη τιμη μηπως και θελει και καποιος αλλος να την αγορασει..
npapagri_xtra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 παιδια μπει ο διαολης μεσα μου και ξανασκεφτομαι την αγορα αφου ειδα την σαμσουνγκ με συν 20 ευρω. εχει ξανασυζητηθει αυτη η οθονη το ξερω αλλα σκεφτομαι βαση κριτικων που διαβασα στο αμαζον αλλα και η εντυπωση αν χαλασει οτι θα με καλυψει η εδω αντιπροσωπεια χαλαλι τα 20 παραπανω. επισης δεν εχω βρει να λενε καπου για την benq. καμια γνωμη πανω στο σκεπτικο μου ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 TN panel κι αυτό, θα προτιμούσα κάποιο IPS 21.5"
newtech Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω ψαχνω.. (απο .DE βεβαια) κατι σε 22-23.. αλλα τιποτα.. Αν δει κανεις κατι ας μου πει ρε παιδια Ευχαριστω Υγ. Για μενα οθονη ειναι στα 5€ ταχυδρομικα απο .de ενω απο Αγγλια 17-20 Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από newtech
bobiras13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ενημερωτικα μου ηρθε μηνυμα οτι θα φυγει δευτερα. θα την ειχαν στειλει απο εχθες αλλα δεν ειχα βαλει λεφτα στην χρεωστικη. Τριτη παραλαμβανω αποτι λεει . Την εστειλαν σημερα με DHL παραλαβατε τελικα , εντυπωσεις ; μαλλον θα την παραγειλω και γω σημερα
ReBeLoS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 παραλαβατε τελικα , εντυπωσεις ; μαλλον θα την παραγειλω και γω σημερα Δεν εχω παραλαβει ακομα. Βαση του tracking σημερα φευγει απο Γερμανια.
bobiras13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παρελαβε κανεις ή ακομα ; ειμαι ετοιμος να τη παραγειλω και περιμενω εντωπωσεις
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παρελαβε κανεις ή ακομα ; ειμαι ετοιμος να τη παραγειλω και περιμενω εντωπωσεις εμενα εφυγε κυριακη και γραφουν οτι θα παραλαβω 13 του μηνα. το τρακινγκ της dhl γραφει οτι ειναι ακομα γερμανια.
ReBeLoS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Σημερα μπηκε η δικη μου Ελλαδα. Λογικα μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω
npapagri_xtra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Σημερα μπηκε η δικη μου Ελλαδα. Λογικα μεσα στην εβδομαδα παραλαμβανω κι εμενα το ιδιο. στο αρχικο mail απο το αμαζον ελεγε παραλαβη 13 μαρτιου δηλ αυριο. για να δουμε.
ReBeLoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Εχθες οπως ειπα μπηκε Ελλαδα και σημερα ειναι προς παραδοση. Sent from my iPhone using Insomnia
npapagri_xtra Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 την παρελαβαν τελικα (ελειπα) γυρω στις μια. αργοτερα θα ποσταρω τι ψαρια πιανει.
ReBeLoS Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και η δικη μου σπιτι ειναι. Οταν παω θα την δοκιμασω Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα