Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά από αλλαγή στο msconfig για MAX memory και όλους τους πυρήνες του επεξεργαστή μου βγάζει ΒSOD και ούτε safe mode με αφήνει.... Τα φώτα σας παρακαλώ...

Δημοσ.

Εγω αυτο το κανω σε ολα τα πισια που πιανω στα χερια μου (υπολογισε 100δες) και σε laptops toshiba, τουλαχιστον καμια δεκαρια μεχρι τωρα στη ζωη μου. Ποτε BSOD.

Δωσε κανα στοιχειο παραπανω, τι μηνυμα λαθους σου βγαζει, κανα minidump να τα δει και gi0......

Δημοσ.

και αυτο το τικαρω αλλα παιζει ναχει και θεμα με τις μνημες του, περιμενε να μας δωσει κανα στοιχειο.

Δημοσ.

και αυτο το τικαρω αλλα παιζει ναχει και θεμα με τις μνημες του, περιμενε να μας δωσει κανα στοιχειο.

Εγώ το έχω πάθει 2 φορές ... Πολύ σπάνιο αλλά γίνεται ! Και επιστροφή δεν είχα βρει ... 

Δημοσ.

Ε[ειδη μαλλον ειχες θεμα με τις μνημες. Καμια μνημη δοκιμασες να δεις αν επιστρεψει?

Όχι η μνήμη είναι μια χαρά !

Αυτό που παρατήρησα είναι πως το παθαίνουν όταν υπάρχει δέσμευση κομματιού από την μνήμη από το bios. 

Πχ. σου λέει πως έχεις 8gb αλλά είναι διαθέσιμα τα 7,25gb ... Αν κάνεις κλείδωμα στο msconfig για max της μνήμης παιζει να μην ξαναμπεις στο win ... 

Από την στιγμή βέβαια που δεν μου έχει συμβεί πολλές φορές, δεν είμαι και σίγουρος έτσι ?

Αλλά ότι και να κάνεις, να τρέξεις memtest , να αλλάξεις μνήμες, να βάλεις να βγάλεις , φαίνονται όλα καλά ! Δεν μπουτάρεις όμως.

Δημοσ.

περιεργο, εμενα δε μου εχει τυχει ποτε αυτο. Αν υπαρχει δεσμευση, σε εμενα απλα δεν επαιρνε την τιμη. Πες οτι ειχα 4 γιγα και δηλωνα 4095 ας πουμε αν ειχα δεσμευμενη μνημη, απλα δε τοπαιρνε και μουδειχνε 0. Αυτο μουτυχε προσφατα ωσπου εβαλα 3,2 την κρατησε και ολα οκ.

Θα το κοιταξω ομως αν ισχυει επειδη ειναι και λιγο σοβαρο το θεμα να μη ξαναμπουταρει. Ειναι ψιλο πολυ χοντρο bug δλδ αν ισχυει αυτο φιλεμ.

Οταν εννοεις δε σου μπουταριζε? τι εκανε δλδ? BSOD οπως ο φιλος αποπανωφ? κατι αλλο?

Δημοσ.

τη βρηκα μαλλον την ακρη υπαρχει μια λυση

Ξεκινας με το windows cd και στο advanced repair options> command prompt:

bcdedit/deletevalue {default} numproc
bcdedit/deletevalue {default} truncatememory

restart
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...