ntafiduck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας παιδια μολις αγωρα τν επεξεργαστη AMD A10-5800K και μου ειχαν πει οτι ειναι μαζι με καρτα γραφικων....αλλα τωρα που τ εχω πανω συνδεμενο δεν με βγαζει καμια καρτα γραφικων εψαξα να βρω driver αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα..Εβαλα και τ cd που ειχε μεσα στο κουτι του αλλα με πετουσε ενα μνμ και μου ελεγε οτι δεν ταιριαζει και αυτην την πλατφορμα....αν μπορειτε να μου πειτε τι παιζει...Ευχαριστω,,!!!
adtakhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δεν σου δείχνεις σήμα στην οθόνη ? Αυτοί είναι οι drivers ! http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
ntafiduck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 μου στελνει κανονικα..ολα δουλευουν εκτος τν καρτα γραφικων...
adtakhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δες το link από πάνω ! Αυτοί είναι οι drivers για τα APU A-SERIES !
ntafiduck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 οκ ευχαριστω θα δω αμα βγαλω καμια ακρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα