Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε vanoom η προσφορα 35 ευρω φουλ πακ ειχε μεσα απεριόριστα σταθερα και κινητα οπως και 24αρι ίντερνετ?

Ήταν μόνο για τηλεόραση, όχι τηλεφωνία. Εγώ λόγω περιοχής έχω επιστρέψει στον ΟΤΕ για internet γιατί με τους εναλλακτικούς είχα θέμα σταθερότητας της γραμμής και εξυπηρέτησης. Δηλαδή, τα γνωστά... αν δεν είσαι πελάτης ΟΤΕ τρέχα γύρευε να διορθώσεις προβλήματα της γραμμής σου αφού ο ένας σε κάνει πάσα στον άλλον.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είχα forthnet internet-phone αστικα υπεραστικά και τηλεοραση τα ελευθερα μαζί με novasports1 με 29,90.

Κατά τις 15/5/2016 μετά από βλαβη στην τηλεφωνία, και συμμετοχή και του ΟΤΕ στην επιλυση , πάντα μεσω  forthnet , ο ΟΤΕ μου έκανε προσφορά στα 40,90 ευρώ με τηλέφωνο αστικα - υπεραστικά - 30΄ προς κινητά, 24 ιντερνετ και full pack tv. Αφού την αποδέχθηκα , την επόμενη η forthnet μου έκανε προσφορά για αστικά - υπεραστικά και 12 ωρες κινητά, ιντερνετ στα 8 και full pack tv με τελική τιμή 34,90. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΈΧΘΗΚΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΆ  και τελικά σε 2 ωρες μου ηρθε μηνυμα στο κινητό ότι η forthnet δέχθηκε το αίτημα του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Τι εννοεις περιμενες καλύτερη προσφορά? Τους ρώτησες αν μπορούν να κανουν καλύτερη τιμή επειτα απο το 34,90 η απλα πίστευες πως δεν θα ενεργοποιηθεί ο οτε σε τοσο σύντομο χρονικό διαστημα, αρα να έχεις χρονο να συγκρινεις προσφορες?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φόρουμ.Τα φώτα σας.

Είμαι ανάμεσα σε ΟΤΕ και Νόβα. Αθλητικά δε πολύ βλέπω.Ντοκιμαντερ θα με ενδιέφεραν. Σειρες ακόμα περισσότερο.Ταινιες απόλυτα (τρόμου, περιπέτειες)

Δυστυχώς σταθερό ίντερνετ δεν έχω ούτε μπορώ να βάλω λόγο έλλειψης δικτύου.

Έχω internet μέσω sim(100gb το μήνα) αλλά όπως καταλαβαίνετε δε συμφέρει να βλέπεις πολλές ταινίες και πόσο μάλιστα σε καλή ανάλυση οπότε ψάχνω κάτι δορυφορικο.

Για αυτα που θέλω τι θεωρείται ότι θα με καλύψει περισσότερο?η νοβα ή η κοσμοτε τη?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Επεξ/σία από marios922

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...