Προς το περιεχόμενο

OTE TV ή Nova, Nova ή OTE TV, ιδού το δίλημμα !!!

z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι για Nova για το αθλητικό πακέτο αλλά είναι πανάκριβο ενώ για το Nova Cinema έχει πολύ καλό πακετάκι στα 39 ευρώ.
Γνωρίζετε αν θα γίνει αντίστοιχη προωθητική ενέργεια και για το αθλητικό πακέτο; Δεν με νοιάζει το Cinema.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σκέφτομαι για Nova για το αθλητικό πακέτο αλλά είναι πανάκριβο ενώ για το Nova Cinema έχει πολύ καλό πακετάκι στα 39 ευρώ.

Γνωρίζετε αν θα γίνει αντίστοιχη προωθητική ενέργεια και για το αθλητικό πακέτο; Δεν με νοιάζει το Cinema.

Να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Σχεδόν πάντα δίνουν καλύτερες τιμές από αυτές που έχουν στο site τους.

Αν έχεις και τηλεφωνία Forthnet τότε ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα.

Στο φινάλε, αν τους τηλεφωνήσεις, πες τους κι ενα ψεμματάκι ότι είσαι στον ΟΤΕ-TV και σκέφτεσαι να φύγεις.

Εντελώς πληροφοριακά, μερικοί γνωστοί μου έχουν καταφύγει σε λύση "ΘΕΙΟΣ" για να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια.

Εγώ για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να το κάνω αυτό και πάω με τον σταυρό στο χέρι και το χέρι βαθιά στην τσέπη.

γενικά,η συνδρομητική έχει γ'ινει απαραίτητη .Ουτε το ιντερνετ σε καλύπτει ,ουτε με παράνομα μπορείς να ικανοπιηθείς από πλευρας ποιότητας.Φυσικά ειναι και το οικονομικό πολύ βασικό.Ειδικα όμως σε όσους έχουν και παιδια και πέφτει κλείσιμο στο σπίτι...είναι μονόδρομος....Οπότε όλοι αναζητουν τη συμφερότερη λύση και επιλογή...........

Η κατασταση με Nova και Οτε ειναι απαραδεκτη

Εχουν μοιρασει τα αθλητικα και εκμεταλλευονται τον κοσμακη

Ο ΟΤΕ εχει απαραδεκτο σερβις απο ανιδεους

Η Nova εχει μια μοναδικη πολιτικη γυφτιας και δινει σε οποιους θελει διαφορες τιμες και προσφορες αν ακανεις παζαρια ή απειλησεις

Μπορει να εισαι 10 χρονια πελατης και προσφερει σε εναν καινουριο μειωμενες τιμες

πχ εχω το πακετο 3play με τα αθλητικα στα 39€ και βλεπω οτι σε αλλους που απειλησαν οτι θα φυγουν τους δινει στην ιδια τιμη το full πακετο

Ειναι δυσκολο με τη σημερινη κατασταση να δινει καποιος 70ε το μηνα για να βλεπει πχ ολα τα αθλητικα

Εγω που θελω να βλεπω πχ μονο τους αγωνες της ομαδας μου και ανοιγω το δεκτη μονο 1-2 φορες την εβδομαδα θα επρεπε να εχω τη δυνατοτητα να αγοραζω με 2-3ε τον καθε αγωνα και να τον βλεπω

Μεσω ιντερνετ μπορεις πλεον να δεις ολα τα αθλητικα σε σουπερ ποιοτητα

Οσο για ταινιες και σειρες δεν το συζηταμε οτι ειναι 1000 φορες προτιμοτερο το ιντερνετ

Να τους πάρεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις. Σχεδόν πάντα δίνουν καλύτερες τιμές από αυτές που έχουν στο site τους.

Αν έχεις και τηλεφωνία Forthnet τότε ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα.

Στο φινάλε, αν τους τηλεφωνήσεις, πες τους κι ενα ψεμματάκι ότι είσαι στον ΟΤΕ-TV και σκέφτεσαι να φύγεις.

Εντελώς πληροφοριακά, μερικοί γνωστοί μου έχουν καταφύγει σε λύση "ΘΕΙΟΣ" για να βλέπουν συνδρομητικά κανάλια.

Εγώ για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να το κάνω αυτό και πάω με τον σταυρό στο χέρι και το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Σίγουρα κανείς δεν έχασε με το να περιμένει ειδικά τώρα πιυ τελείωσαν και οι τελικοί στο μπάσκετ και τα play off στη μπάλα. Αλλά είδα το 39αρι με το πακέτο novacinema και γλυκάθηκα. Πήρα τηλέφωνο, βρε καλή μου, βρε χρυσή μου δωστο μου στα 39 το αθλητικό (που μόνο του κάνει καμιά 60αρα ευρώ και με 3play κάνει 50), τίποτα. Όταν με παίρνουν τηλ και με παρακαλάνε όμως... :P

Απλά σκέφτομαι μήπως επειδή είναι μονοπώλιο η Super League, δεν βάλουν ποτέ τέτοια προσφορά οπότε τζάμπα περιμένω.

προφανώς εδώ μιλάμε για κανονικές συνδέσεις παληκάρια ολίγον πιο κυριλε :-D .Καλα τα τορεντ κλπ αλλα είναι άλλη κατηγορία που ακόμα και τζάμπα δεν το επιλέγουν κάποιοι.

Δεν ξέρω ρε παιδιά. Σίγουρα κανείς δεν έχασε με το να περιμένει ειδικά τώρα πιυ τελείωσαν και οι τελικοί στο μπάσκετ και τα play off στη μπάλα. Αλλά είδα το 39αρι με το πακέτο novacinema και γλυκάθηκα. Πήρα τηλέφωνο, βρε καλή μου, βρε χρυσή μου δωστο μου στα 39 το αθλητικό (που μόνο του κάνει καμιά 60αρα ευρώ και με 3play κάνει 50), τίποτα. Όταν με παίρνουν τηλ και με παρακαλάνε όμως... :P

Απλά σκέφτομαι μήπως επειδή είναι μονοπώλιο η Super League, δεν βάλουν ποτέ τέτοια προσφορά οπότε τζάμπα περιμένω.

Αυτη ειναι η νοβα Καθε πελατης εχει διφορετικες τιμες

Εγω εχω αυτο το πακετο με τα sports και απεριοριστα σταθερα κινητα με 39ε

Να σκεφτεις οτι σε αλλους δινει στα 39ε τα παντα full

Αν θελεις Ελληνικο πρωταθλημα ειναι μονοδρομος

Τα αλλα αθλητικα του πΟΤΕ τα βρισκεις και αλλου σε τελεια ποιοτητα

Αυτη ειναι η νοβα Καθε πελατης εχει διφορετικες τιμες

Εγω εχω αυτο το πακετο με τα sports και απεριοριστα σταθερα κινητα με 39ε

Να σκεφτεις οτι σε αλλους δινει στα 39ε τα παντα full

Αν θελεις Ελληνικο πρωταθλημα ειναι μονοδρομος

Τα αλλα αθλητικα του πΟΤΕ τα βρισκεις και αλλου σε τελεια ποιοτητα

Εσύ από την αρχή είχες τέτοια τιμή; Σε πήραν τηλέφωνο για την προσφορά ή την πέτυχες στο site;

Αυτό που λες με τις ο, τι νάναι τιμές ισχύει δυστυχώς.

Το θέμα είναι ότι θέλω να βάλω Nova αθλητικά γιατί ΟΤΕ έχει και ο αδερφός μου και ο κολλητός μου οπότε ουσιαστικά θα "έχω" όλα τα αθλητικά. :P

εγω ειχα με 37 3play τα free καναλια  και κινητα απεριοριστα

και με πηραν μια μερα τηλ και μου λενε με αλλα 2ε θελετε και τα αθλητικα με δεσεμευση 2 χρονια ?

φυσικα ειπα ναι

• Like 2

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο και να το παρακολουθείς.Πέρσι το καλοκαίρι δώσανε στον ξάδερφο μου τα αθλητικά από 19,90 σε 9,90.Είχαμε και οι 2 το βασικό πακέτο με τηλ.ιντερνετ 24,90.Όταν το πήρα χαμπάρι εγώ και πήγα το Σεπτέμβριο σε κατάστημα τους,επέμεναν ότι αυτή η προσφορά δεν έγινε ποτέ.Θέλω να πω ότι ούτε και τα παιδιά στο κατάστημα δεν το γνώριζαν,επιδή η προσφορά έπαιξε από το τηλέφωνο.

Θα έλεγα να περιμένεις λίγο και να το παρακολουθείς.Πέρσι το καλοκαίρι δώσανε στον ξάδερφο μου τα αθλητικά από 19,90 σε 9,90.Είχαμε και οι 2 το βασικό πακέτο με τηλ.ιντερνετ 24,90.Όταν το πήρα χαμπάρι εγώ και πήγα το Σεπτέμβριο σε κατάστημα τους,επέμεναν ότι αυτή η προσφορά δεν έγινε ποτέ.Θέλω να πω ότι ούτε και τα παιδιά στο κατάστημα δεν το γνώριζαν,επιδή η προσφορά έπαιξε από το τηλέφωνο.

Αυτό που βλέπω είναι ότι προσφορές παίζουν σε υφιστάμενους πελάτες. Φυσικά δεν καίγομαι να ενεργοποιήσω άμεσα μιας και τώρα δεν έχει κάτι να δω οπότε μάλλον θα περιμένω. :)

εγω ειχα με 37 3play τα free καναλια  και κινητα απεριοριστα

και με πηραν μια μερα τηλ και μου λενε με αλλα 2ε θελετε και τα αθλητικα με δεσεμευση 2 χρονια ?

φυσικα ειπα ναι

Εγώ τους έκοψα πέρυσι τέτοια εποχή και με έχουν ζαλίσει στα τηλεφωνήματα. Τον πρώτο καιρό τους ζήτησα να μου δώσουν μόνο τα αθλητικά στα € 20 και αρνήθηκαν. Μετά από 1 μήνα το είχαν προσφορά € 19,90 στο site τους και ορκίστηκα να μην ξανασυνεργαστώ μαζί τους. Μου τηλεφωνούσαν προν το Πάσχα 2-3 φορές τη μέρα και τους έκλεινα, ώσπου λέω θα απαντήσω και θα τους βρίσω για τις ακατάλληλες ώρες που ενοχλούσαν. Η προσφορά τους ήταν € 35 full pack for ever. Εκεί έκλεισα το τηλ. :X και τους έβριζα, γιατί έριξα πολύ πράγμα και μπορεί να έβρισκα κανά μπελά :devil:   και δεν έφταιγε και τόσο ο καημένος ο υπάλληλος.

Αυτή είναι η NOVA.   Στην τελική, αν το κάνει ON DEMAND να πληρώνω και να βλέπω την ομάδα μου 4-5 φορές το μήνα, τότε θα τους ξαναπληρώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...