DIMMOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 100 η αλεπού, 101 τα αλεπουδάκια;γίνεται;Αν είχες σκοπό να ανοίξεις λογαριασμό σε 2-3 γνωστά site του χώρου, ας άλλαζες του όνομα. Σέβομαι το μεροκάματο του καθενός, αλλά και ο καθένας πρέπει να σέβεται και τους άλλους.Το insomnia, όπως και άλλα φόρουμ δεν είναι για προώθηση προϊόντων. Αγαπητέ είμαι μέλος στο insomnia απο το 2005,και έχει δίκαιο αν πράγματι ήθελα να βγάλω μεροκάματο δεν θα ήμουν τόσο αφελής να χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα!! Όμως επειδή έχω φίλο στον ΟΤΕ και μπορώ να ενημερώσω κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και ταυτόχρονα να κερδίσουν κάτι που δεν υπάρχει στα καταστήματα είναι προώθηση προϊόντος?? Λυπάμαι με τον τρόπο που κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Για αυτους που ρωτανε αν η προσφορα nova ισχυει για υφισταμενους πελατες της nova, υπαρχει το πακετο που πηρα εγω τωρα (ημουν υφισταμενος συνδρομητης nova) ,δηλαδη : με 29.90 ευρω εχεις τα ιδια που προσφερει και το πακετο που διαφημιζεται εκτος απο : - δωρεαν κλησεις για εξωτερικο -δωρεαν κλησεις σε κινητα , αλλα χρεωνεσαι στις κλησεις για κινητο σαν αστικο Δηλαδη με 29.9 προσφερει τηλεφωνια με απεριοριστα σταθερα,24αρι ιντερντετ και Nova start pack, εχει δηλ οσα και η προσφορα εκτος απο αυτα που ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMMOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 100 η αλεπού, 101 τα αλεπουδάκια;γίνεται; Αν είχες σκοπό να ανοίξεις λογαριασμό σε 2-3 γνωστά site του χώρου, ας άλλαζες του όνομα. Σέβομαι το μεροκάματο του καθενός, αλλά και ο καθένας πρέπει να σέβεται και τους άλλους. Το insomnia, όπως και άλλα φόρουμ δεν είναι για προώθηση προϊόντων. Αγαπητέ είμαι μέλος στο insomnia απο το 2005,και έχει δίκαιο αν πράγματι ήθελα να βγάλω μεροκάματο δεν θα ήμουν τόσο αφελής να χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα!! Όμως επειδή έχω φίλο στον ΟΤΕ και μπορώ να ενημερώσω κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και ταυτόχρονα να κερδίσουν κάτι που δεν υπάρχει στα καταστήματα είναι προώθηση προϊόντος?? Λυπάμαι με τον τρόπο που κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Αγαπητέ είμαι μέλος στο insomnia απο το 2005,και έχει δίκαιο αν πράγματι ήθελα να βγάλω μεροκάματο δεν θα ήμουν τόσο αφελής να χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα!! Όμως επειδή έχω φίλο στον ΟΤΕ και μπορώ να ενημερώσω κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται και ταυτόχρονα να κερδίσουν κάτι που δεν υπάρχει στα καταστήματα είναι προώθηση προϊόντος?? Λυπάμαι με τον τρόπο που κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται!!! Και γιατί να σου στείλουμε pm και να μην πεις σε όλους ποια προσφορά υπάρχει;Σε ανοιχτό φόρουμ είσαι.Τι το ιδιαίτερο είναι και θες pm;Που αποσκοπεί το pm και δεν λες για την προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σορρυ αλλα κατι δε μας λες καλα φιλε Γιατι με pm? και δεν ειναι λιγο παραξενο να εισαι μελος απο το 2005 και 8 χρονια να εχεις γραψει μονο αυτο το μηνυμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMMOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Και γιατί να σου στείλουμε pm και να μην πεις σε όλους ποια προσφορά υπάρχει;Σε ανοιχτό φόρουμ είσαι.Τι το ιδιαίτερο είναι και θες pm;Που αποσκοπεί το pm και δεν λες για την προσφορά; Δηλαδή εάν κάποιος ενδιαφέρεται θα δώσω το τηλ. του φίλου μου σε όλο το forum????? Σορρυ αλλα κατι δε μας λες καλα φιλε Γιατι με pm? και δεν ειναι λιγο παραξενο να εισαι μελος απο το 2005 και 8 χρονια να εχεις γραψει μονο αυτο το μηνυμα ? Φίλε μου ισχύει αυτό που απάντησα και στον άλλον φίλο, αν κάποιος ενδιαφέρεται θα δώσω το τηλ. του φίλου μου ανοιχτά σε όλο το forum? Το παράξενο δεν καταλαβαίνω....Τέλος πάντων συγνώμη που έγραψα πρώτη φορά για να βοηθήσω με τον τρόπο μου κάποιους ώστε να γλυτώσουν κάποια χρήματα με προσφορά που δεν τρέχει επίσημα στα καταστήματα...Συγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δηλαδή εάν κάποιος ενδιαφέρεται θα δώσω το τηλ. του φίλου μου σε όλο το forum????? Σου ζήτησε κάποιος κινητό;Έχουν δώσει ΜΟΝΟ στον φίλο σου το ελεύθερο να δίνει συγκεκριμένη προσφορά;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ; Ή μήπως φοβάσαι το μπόνους θα το πάρουν και άλλοι; Άσε μας ρε φίλε που 8 χρόνια τώρα έχεις γράψει 4 μηνύματα και λες πως το έκανες για να βοηθήσεις! Δεν φταις όμως εσύ, η διαχείριση του φόρουμ φταίει που δεν σε στέλνει για "μπάνιο" καλοκαιριάτικα. Τι να κάνεις όμως;Δε γίνεται να έχουν μάτια και αφτιά παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMMOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σου ζήτησε κάποιος κινητό;Έχουν δώσει ΜΟΝΟ στον φίλο σου το ελεύθερο να δίνει συγκεκριμένη προσφορά;ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ; Ή μήπως φοβάσαι το μπόνους θα το πάρουν και άλλοι; Άσε μας ρε φίλε που 8 χρόνια τώρα έχεις γράψει 4 μηνύματα και λες πως το έκανες για να βοηθήσεις! Δεν φταις όμως εσύ, η διαχείριση του φόρουμ φταίει που δεν σε στέλνει για "μπάνιο" καλοκαιριάτικα. Τι να κάνεις όμως;Δε γίνεται να έχουν μάτια και αφτιά παντού. Επειδή το χοντραίνεις το θέμα και προφανώς ο καθένας κρίνεται από τα πόσα μηνύματα γράφει και όχι απο το τι γράφει και επειδή δεν έχω καμία διάθεση για ειρωνείες και μ@@@κιες το κλείνω εδώ το θέμα αν θες στείλε μου pm!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos25 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εγω παντως τωρα που επικοινωνησα με το τηλεφωνικο τμημα εξυπηρετησης πελατων της forthnet μου ειπανε οτι δεν αφορα υφισταμενους πελατες... Μπορείς να κάνεις χρήση της προσφοράς,άμα είσαι μόνο τηλεφωνικά στην forthnet,δεν μπορείς άμα είσαι ήδη πελάτης της Νοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μπορείς να κάνεις χρήση της προσφοράς,άμα είσαι μόνο τηλεφωνικά στην forthnet,δεν μπορείς άμα είσαι ήδη πελάτης της Νοβα. Δεν ειδατε τι εγραψα πριν : Για αυτους που ρωτανε αν η προσφορα nova ισχυει για υφισταμενους πελατες της nova, υπαρχει το πακετο που πηρα εγω τωρα (ημουν υφισταμενος συνδρομητης nova) ,δηλαδη : με 29.90 ευρω εχεις τα ιδια που προσφερει και το πακετο που διαφημιζεται εκτος απο : - δωρεαν κλησεις για εξωτερικο -δωρεαν κλησεις σε κινητα , αλλα χρεωνεσαι στις κλησεις για κινητο σαν αστικο Δηλαδη με 29.9 προσφερει τηλεφωνια με απεριοριστα σταθερα,24αρι ιντερντετ και Nova start pack, εχει δηλ οσα και η προσφορα εκτος απο αυτα που ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zevage Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εχουμε συνδρομή στην OTE TV και λέγαμε να πάμε στη NOVA. Ο λόγος είναι οτι ο ΟΤΕ κάνει αυθαίρετες τροποποιήσεις (αλλαγή τιμής λόγο champions league που εμάς δε μας ενδιαφέρει), προπληρωμή του επόμενου μήνα και τελευταία (κανά δίμηνο) χαζές, άγνωστες και επαναλαμβανόμενες ταινίες. Ντοκυμαντέρς κλπ είναι ίδια και στα δύο. Εχετε άποψη σχετικά με τις ταινίες που βάζουν? Ποιος βάζει καλύτερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Θεωρώ σε ταινίες μακράν ή νόβα. Βέβαια μπορείς να μπεις να δεις το πρόγραμμα ενός μήνα ώστε να πάρεις μια γεύση. Αλλά βάζει και η νόβα αρκετές επαναλήψεις και είναι λογικό ή διάφορα τους στις επαναλήψεις είναι ότι ο ΟΤΕ βάζει την ιδια ταινία λιγότερες φορές το μήνα αλλά για πολλούς μήνες και ή νόβα βάζει αρκετές επαναλήψεις τον ίδιο μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 κ'αποια νεωτερη άποψη ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αν σε ενδιαφέρουν τα αθλητικά πας καρφί ΟΤΕ. Στη νόβα να δεις τι; Superleague; LOL Αν σε ενδιαφέρουν οι ταινίες πας καρφί Nova. Λίγα πράγματα ο ΟΤΕ και οι πρεμιέρες με επιπλέον χρέωση. Αλλά γιατί να πληρώσεις για ταινίες; Τα πάντα υπάρχουν νωρίτερα στο internet..... Λάβε σοβαρά υπόψη σου ότι έρχεται και τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από 1ης Ιουλίου, περί του 10% (τι άλλο θα σκεφτούν τα λαμόγια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMSTERIS Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 μάλιστα...κατατοπιστικα τα σχόλια των φίλων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα