Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει προβλημα το ρωτησα, γιατι χρησιμοποιεί το μεγιστο ή το απαραιτητο καθε φορα bandwidth που μπορει να δωσει η γραμμη. Δεν μπορουσα να παω σε 24 αρα, ξεφραγκιάστηκα να ρωτησω ταινιες χωρις ενοικιαση και επιπλεον χρεωση υπαρχουν στο full pack που πηρα.; Στα έγραψα πιο πάνω.Υπάρχει το otecinema 1,2 και τα village cinema.Αυτά δείχνουν ξένες ταινίες.Το otecinema 3 δείχνει παλιές ελληνικές ταινίες. Για otetv μέσω conn-x ανοίγουν νέα "πόρτα" και αν πιάνεις την κατάλληλη ταχύτητα θα βλέπεις κανονικά,χωρίς όμως τα hd,με το replay-tv όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δεν υπαρχει προβλημα το ρωτησα, γιατι χρησιμοποιεί το μεγιστο ή το απαραιτητο καθε φορα bandwidth που μπορει να δωσει η γραμμη. Δεν μπορουσα να παω σε 24 αρα, ξεφραγκιάστηκα να ρωτησω ταινιες χωρις ενοικιαση και επιπλεον χρεωση υπαρχουν στο full pack που πηρα.; ταινιες Ondemand χωρις χρεωση δεν εχει.αλλα μια καπλη υπηρεσια και σχετικα φτηνη η οποια υπαρχει στο πακετο μεσω conn-x ειναι το tv club εχει πολλες ταινιες και σιριαλ που μπορεις να τα δεις οποτε θες.το κοστος του ειναι 5 ευρω τον μηνα αν θυμαμε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Πολλοί επεξηγηματικοί όλοι σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Αναμενουμε τωρα πότε να ενεργπποιηθεί. Η τηλεοραση περιμενει ανυπομονετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Επειδή απ' ο,τι έχω διαβάσει συμφέρει να έχει κάποιος OTETV από το Nova, κυρίως λόγω κόστους αλλά και γιατί έχει πιο πλούσιο αθλητικό ρεπερτόριο (ειδικά από τον Ιούνιο και μετά) αποφάσισα να φύγω από τη Νova και να πάω εκεί. Θέλω να ρωτήσω όμως εάν έχει εκπομπές που ασχολούνται με το στοίχημα όπως έχει η Nova ή απλώς δειχνει τους αγώνες. Αξίζει τελικά να κάνω την αλλάγη; Με ενημέρωσαν επίσης ότι απο βδομάδα θα βγουν νέα πακέτα Forthnet - Nova Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Επειδή απ' ο,τι έχω διαβάσει συμφέρει να έχει κάποιος OTETV από το Nova, κυρίως λόγω κόστους αλλά και γιατί έχει πιο πλούσιο αθλητικό ρεπερτόριο (ειδικά από τον Ιούνιο και μετά) αποφάσισα να φύγω από τη Νova και να πάω εκεί. Θέλω να ρωτήσω όμως εάν έχει εκπομπές που ασχολούνται με το στοίχημα όπως έχει η Nova ή απλώς δειχνει τους αγώνες. Αξίζει τελικά να κάνω την αλλάγη; Με ενημέρωσαν επίσης ότι απο βδομάδα θα βγουν νέα πακέτα Forthnet - Nova Κανάλι με στοίχημα ή εκπομπές για το στοίχημα δεν έχει ο otetv.Αθλητικές εκπομπές έχει, Σ/Κ και Δευτέρα και άλλη μία με θέμα το μπάσκετ(νομίζω την Τρίτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piromanis Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 φιλε αμα θελεις να βλεπεις μοτο gp kai formula ante kai kamia tainia se simferei ote.i nova den exei moto gp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 φιλε αμα θελεις να βλεπεις μοτο gp kai formula ante kai kamia tainia se simferei ote.i nova den exei moto gp greeklishhhhhh.......! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Το γραψα και σε άλλα τοπικ σχετικά με αυτά τα πακέτα. Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα forthnet και έπεσε το χώσιμο του αιώνα...συνδρομητής πόσα χρόνια και τηλεφωνο και nova επιγεια και μου λένε ότι οι προσφορές είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές?Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε...για το ίδιο προιόν θα πληρώνουμε 40 και 50% παραπάνω εμείς που τους στηρίζουμε τόσα χρόνια? 2 μήνες ακόμα μείνανε και έφυγα για ΟΤΕ...μακάρι να τους πάρουν και το Τσου λου όταν τελειώσει η σύμβαση τους να μείνουν με τις Καλλονές και τους Πλατανιάδες ...άι σιχτίρ με τανούμερα...χώρια η παραπλανητική διαφήμιση στο site η οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές.Άντε να πάνε για φούντο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Πάντως από αυτά που βλέπω δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης. Ote full pack 24.88e / μήνα Nova sports pack 52.20e / μήνα Οι τιμές είναι από τις σελίδες του οτε και 4νετ αντίστοιχα και χωρίς να πρέπει να συνδυάσεις την τηλεόραση με κάποιο πακέτο τηλεφωνίας. Αν λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κανάλι που θέλει να παρακολουθεί κάποιος και δεν υπάρχει σε ένα από τα δύο πακέτα, νομίζω ότι δεν υπάρχει δίλλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pargir7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 - απεριόριστα σταθερά - 12 ώρες κινητά και μετά αστική χρέωση - internet 24 - nova start - τιμή για πάντα 29,90 - αν θές με 10 ευρώ επιπλεόν παίρνεις ή όλα τα cinema ή όλα τα sports (εδώ έχει και to 3D για όποιον έχει ανάλογη τηλεόραση και δωρεάν ondemand ταινίες για όποιον πάρει το cinema). στους υφιστάμενους δεν λένε όχι. Σου λένε ότι δεν μπορούν να σου δώσουν από το κατάστημα την προσφορά και δίνουν τα στοιχεία σου στη forthnet για να σε καλέσει και στη δίνουν από εκεί. ϊσως να έχει να κάνει με την προμήθεια των καταστηματαρχών, δεν ξέρω. Πάντως δε νομίζω ότι για την προσφορά αυτή υπάρχει μέτρο σύγκρισης. (για να μην το ξεχάσω, σε περίπτωση που η forthnet θελήσει να με ευχαριστήσει για τα παραπάνω, ο λογαριασμός τραπέζης είναι ........) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Εχω και τα δυο πακετα,αν και μαλλον της νοβα με πιεζει πολυ και ισως αναγκαστω να την κοψω.Ο ΟΤΕ απεκτησε επισης ενα πολυ ωραιο πακετο που ηταν κτημα της νοβα για πολλα χρονια και ειναι σουπερ για το καλοκαιρακι.Μιλαω για το γουορλντ λιγκ βολευ.Απιστευτο θεαμα.Επισης στον ΟΤΕ βλεπω ολα τα ποδοσφαιρικα πρωταθληματα,ισπανικο μπασκετ,γερμανικο και ελληνικο χαντμπολ,φορμουλα 1,μοτο gp. Απο την αλλη δεν θελω να κοψω την νοβα αν μπορεσω,επειδη βλεπω τσαμπιονς λιγκ,ευρωλιγκα,α1 βολευ και πορτογαλικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου. Επισης επειδη στην περιοχη μου δεν εχω κινηματογραφο και ουτε καταστημα με dvd η νοβα ειναι σουπερ με τις ταινιες.Ακομα ενας βασικος λογος που δεν θελω με τιποτα να κοψω την νοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 - απεριόριστα σταθερά - 12 ώρες κινητά και μετά αστική χρέωση - internet 24 - nova start - τιμή για πάντα 29,90 - αν θές με 10 ευρώ επιπλεόν παίρνεις ή όλα τα cinema ή όλα τα sports (εδώ έχει και to 3D για όποιον έχει ανάλογη τηλεόραση και δωρεάν ondemand ταινίες για όποιον πάρει το cinema). στους υφιστάμενους δεν λένε όχι. Σου λένε ότι δεν μπορούν να σου δώσουν από το κατάστημα την προσφορά και δίνουν τα στοιχεία σου στη forthnet για να σε καλέσει και στη δίνουν από εκεί. ϊσως να έχει να κάνει με την προμήθεια των καταστηματαρχών, δεν ξέρω. Πάντως δε νομίζω ότι για την προσφορά αυτή υπάρχει μέτρο σύγκρισης. (για να μην το ξεχάσω, σε περίπτωση που η forthnet θελήσει να με ευχαριστήσει για τα παραπάνω, ο λογαριασμός τραπέζης είναι ........) εγω παντως τωρα που επικοινωνησα με το τηλεφωνικο τμημα εξυπηρετησης πελατων της forthnet μου ειπανε οτι δεν αφορα υφισταμενους πελατες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν ισχυει γιαυτους που εχουν ηδη και νοβα αν εχεις μονο φορθνετ μπορεις να την παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMMOS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παίδες καλησπέρα, υπάρχει προσφορά 3 μήνες δωρεάν ανεξάρτητα αν είσαι στον ΟΤΕ ή όχι...Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες με pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Παίδες καλησπέρα, υπάρχει προσφορά 3 μήνες δωρεάν ανεξάρτητα αν είσαι στον ΟΤΕ ή όχι...Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες με pm 100 η αλεπού, 101 τα αλεπουδάκια;γίνεται; Αν είχες σκοπό να ανοίξεις λογαριασμό σε 2-3 γνωστά site του χώρου, ας άλλαζες του όνομα. Σέβομαι το μεροκάματο του καθενός, αλλά και ο καθένας πρέπει να σέβεται και τους άλλους. Το insomnia, όπως και άλλα φόρουμ δεν είναι για προώθηση προϊόντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα